אפשר קצת יותר להסביר?...תעשה את זה עם פונקציית VLOOKUP על מספר חד ערכי בגיליון של השמונים.
תודה!!!!
נערך לאחרונה ב:
אפשר קצת יותר להסביר?...תעשה את זה עם פונקציית VLOOKUP על מספר חד ערכי בגיליון של השמונים.
בהנחה שאתה מבין מה זה הפונקצייה הנ"ל אסביר בקצרה (אם לא אסביר שוב באריכות)כלומר?
מוסיפים את הפונקציה (=VOOKUP) ואז???
אפשר על ידי גיליון עזרהאם יש דרך בגוגל שיטס לעשות אימות נתונים מותנה?
לדוג' אני כותב בעמודה ראשונה בראשית, ובעמודה השניה יופיע רשימה של בראשית, נח, לך לך וכו'
ואם אכתוב שמות יופיע רשימה שמות, וארא, בא וכו'
יצויין כי באקסל יש דרך ע"י הגדרת שמות, ו-INDIRECT, אך בגוגל שיטס לא יכולים להכניס נוסחה בתוך אימות נתונים>רשימה נפתחת
פשוט מאוד רושמים =825/925 ואז מגדירים אחוזיםיש אפשרות לחשב באקסל מספר מסוים כמה אחוזים הוא ממספר אחר
לדוג' 825 כמה אחוזים הוא מ 925 ?
אולי תפרט יותר כי לא בדיוק הצלחתי לעשות את זהפשוט מאוד רושמים =825/925 ואז מגדירים אחוזים
אתה רושם בתא תרגיל חילוק של המספר הקטן לחלק למספר הגדול (כמובן עם שווה בהתחלה שאקסל יבין שזה נוסחה), אחרי האנטר תראה תוצאה של 0 נקודה משהו, ואז אתה הולך לכרטיסיית בית בקטגוריית מספר ולוחץ על סימן האחוזים.אולי תפרט יותר כי לא בדיוק הצלחתי לעשות את זה
תודה רבה!אתה רושם בתא תרגיל חילוק של המספר הקטן לחלק למספר הגדול (כמובן עם שווה בהתחלה שאקסל יבין שזה נוסחה), אחרי האנטר תראה תוצאה של 0 נקודה משהו, ואז אתה הולך לכרטיסיית בית בקטגוריית מספר ולוחץ על סימן האחוזים.
תזין במחשבון את המספר החלקי כפול 100 חלקי המספר השלםתודה רבה!
אגב איך אני עושה חשבון כזה במחשבון?
(הפוך אני יודע נגיד שאני רוצה לדעת כמה זה 70% מ500 אני עושה 500 כפול .7)
בעמודה נוספתשאלה פשוטה באקסל
מנסה למזג 2 תאים בלי לאבד את התוכן
אני מבין שצריך להשתמש ב =& וכו'
אשמח לפירוט איך בדיוק עושים זאת
תודה מראש
@אפר
@מאסטר באקסל
את מה אני משחיר? את השורה הראשונה ב2 הטורים? ואז רושם בשורה בטור ה3?בעמודה נוספת
שורה אחת ואחר כך גורר לשורות הבאותאת מה אני משחיר? את השורה הראשונה ב2 הטורים? ואז רושם בשורה בטור ה3?
או שצריך לסמן את כל העמודה?
משהו משום מה לא מצליח לישורה אחת ואחר כך גורר לשורות הבאות
צפה בקובץ המצורף 1033152
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: