יש נוסחה באקסל שמשלבת שני טורים בלי לאבד טקסט של אחד מהם?
שורה אחת ואחר כך גורר לשורות הבאות
צפה בקובץ המצורף 1033152
לא מובן מה השאלהשאלה, תודה לכל העוזרים: אם יש ל עובד שהיה מקבל לפי 45 ש"ח נטו, וכעת אני אמור להשלים לו ל60 ש"ח ברוטו, רטרו שנה. איך אני מחשב את זה? (ניסיתי לבד ויצא שיש לו מינוס!)
אולי בכל אופן?הלואי שתצליחו לעזור לי,
יש לי קובץ שאני מעדכנת , ונאבד לי הנתונים של היום האחרון. יש מצב לשחזר?
תודה רבה רבה .
מאסטר באקסל
הלואי שתצליחו לעזור לי,
יש לי קובץ שאני מעדכנת , ונאבד לי הנתונים של היום האחרון. יש מצב לשחזר?
תודה רבה רבה .
מאסטר באקסל
לא מספיק ברור מה קרה.אולי בכל אופן?
תודה מראש
@ברוך הואאני לא יודע למה אף אחד לא כתב את זה אבל הדרך הכי טובה וקלה לשלב שתי עמודות ללא שום נוסחא זה ע"י מילוי מהיר, כלומר, אם אני רוצה לחבר את טור A עם טור B, אז אני עומד בטור C לדוגמה ואני רושם בתא הראשון את שני הנתונים יחד, ולוחץ על מילוי מהיר ואוטומטית הכל מתמלא בשילוב.
לא הבנתי איך עושים את זהאני לא יודע למה אף אחד לא כתב את זה אבל הדרך הכי טובה וקלה לשלב שתי עמודות ללא שום נוסחא זה ע"י מילוי מהיר, כלומר, אם אני רוצה לחבר את טור A עם טור B, אז אני עומד בטור C לדוגמה ואני רושם בתא הראשון את שני הנתונים יחד, ולוחץ על מילוי מהיר ואוטומטית הכל מתמלא בשילוב.
אני עובד על גוגל שיטס איפה יש בגוגל שיטס מילוי אוטומטי?אם לדוגמה יש לך רשימה של שמות פרטיים בעמודה A ורשימה של שמות משפחה בעמודה B ואתה רוצה לחבר אותם בעמודה אחת לעמודה C אז כותבים בתא הראשון של עמודה C את השם והמשפחה שבשורה שלו בתאים A וB, ואז בכרטיסיית בית יש "מילוי" (זה נמצא מעל ניקוי), ואחת האופציות שמה זה מילוי מהיר, ואז אוטומטית כל העמודה מתחברת בצורה הזאת.
תשתמש ב ArrayFormulaשלום!
יצרתי שאלון מסויים בקובץ forms, וכן יצרתי קובץ אקסל שלשם מגיעות התשובות (אפשרות מובנת ב- forms),
הבעיה היא שאני רוצה לראות את הנתונים בצורה קצת שונה ממה שזה עושה, לכן יצרתי גליון חדש עם הסדר שאני רוצה
וניסיתי להביא אוטומטית את הנתונים מהגליון המובנה (ע"י: ='גליון 1' וכו' - למשבצת הרצוייה),
אבל כנראה שכל פעם במילוי טופס forms זה יוצר שורה חדשה באקסל ולא משלים שורה קיימת, ולכן זה לא עובד...
למישהו יש פתרון?? (בתקווה שהובנתי... )
אולי ל- @מאסטר באקסל ...
תודה רבה!!!
כלומר??תשתמש ב ArrayFormula
כלומר??
=ArrayFormula('גיליון'!A:A)
ככל הידוע לי איןאני עובד על גוגל שיטס איפה יש בגוגל שיטס מילוי אוטומטי?
לא מספיק ברור מה קרה.
עשית שמירה? לא עשית שמירה? יש שמירה אוטמטית?
איך זה נמחק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: