נוספו מסלוליםזו הודעה ישנה
השתנה משהו מאז?
אפשר לראות בעמוד כשרות באתר שלי
נוספו מסלוליםזו הודעה ישנה
השתנה משהו מאז?
תודהנוספו מסלולים
אפשר לראות בעמוד כשרות באתר שלי
הפרשת המקסימום של השכיר זה 2.5% מגובה המשכורת.קרן השתלמות מדד S&P 500 (0.55% מהתשואות ו0% מהפקדה) בהראל
האם שווה להפקיד יותר מ2.5% חלק עובד - ולהרוויח פטור ממס, על הרווח? 9,500 שח על כל הסכום 7.5% מעסיק
אם כן, עד איזה סכום מותר להפריש ? בשנה? בחודש?
@מקצועי בלבד
יותר מזה זה מחוייב במס?הפרשת המקסימום של השכיר זה 2.5% מגובה המשכורת.
מיועד לשנת שבתון.שאלה בקשר לקרן השתלמות 'עגור' של מורים על יסודיים.
האם ניתן למשוך את כספי הקרן לאחר 6 שנים, או שזה מיועד רק לשנת שבתון?
יותר מזה לא אפשרי. [טכנית]יותר מזה זה מחוייב במס?
א"א להפקיד בצורה עצמאית לקרן השתלמות במעמד שכיר.אם פתחתי את קרן ההשתלמות באמצע השנה יהיה מותר להפקיד רטרו 10% על כל משכרות שכבר היו, גם ע"ח המעביד?)
בערך.@מקצועי בלבד
אם אני רוצה לפתוח קרן השתלמות S&P תכלס' זה משנה איפה אני פותח? כולם על אותו מדד. לא?
זה הרבה.כתבו לי בהפניקס 0.75 דמי ניהול מצבירה. זה לא הרבה?
רק דרך קופה.רציתי לדעת אם אפשר להשקיע בהשתלמות רק דרך קופה(הפניקס הראל וכו')
או גם דרך חשבון השקעות עצמאי(אקסלנס וכו')
תודה
רק ממה שהבנתי, זה בד"כ מסכומים גבוהים- 300K וצפונה, עם דמי ניהול גבוהים יותר מהממוצע בחשבון עצמאי, שבמקרים כאלו, אם המטרה היא לחסכוך בדמי הניהול, אז בצבירה כזו, אפשר להשיג אותו דמי ניהול גם בקרנות השתלמות...יש אפשרות לניהול אישי (ira), ואז נפתח חשבון מסחר ייעודי, והכסף עובר מהקופה לחשבון המסחר.
יש אפשרות גם בפחות. בערך מ100K וצפונה. (ע"י משווקים)רק ממה שהבנתי, זה בד"כ מסכומים גבוהים- 300K וצפונה,
או להנות ממקסום השקעה, עם חשיפה מירבית להשקעה.עם דמי ניהול גבוהים יותר מהממוצע בחשבון עצמאי, שבמקרים כאלו, אם המטרה היא לחסכוך בדמי הניהול, אז אפשר להשיג אותו דמי ניהול גם בקרנות השתלמות...
אלא אם המטרה להשקיע במדדים או מניות שאין בקופות גמל.
כמובן. זה מה שהתכוונתי בזה:או להנות ממקסום השקעה, עם חשיפה מירבית להשקעה.
אלא אם המטרה להשקיע במדדים או מניות שאין בקופות גמל.
הבנתי שבדמי ניהול עוד יותר גבוהים גם מהממוצע ב RIAיש אפשרות גם בפחות. בערך מ100K וצפונה. (ע"י משווקים)
לאהבנתי שבדמי ניהול עוד יותר גבוהים גם מהממוצע ב RIA
לא.כמובן. זה מה שהתכוונתי בזה:
תמיד תוכלו למשוך רק חלק.האם כדאי כל שנה לפתוח קופה חדשה ?
אני כעת מסיים כמעט שנתיים בהשתלמות של הפניקס עוקב סנופי
כדאי לפצל את הקופות שואכל להנזיל בבוא היום רק חלק?
כנראה שכוונתו שהוא יוכל למשוך חלק, והשאר לא יינעל לעוד 6 שנים.תמיד תוכלו למשוך רק חלק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: