העניין הוא שזה ממש לא יכול להיות הסבר קצר.אפשר הסבר קצר אילו נתונים אישיים צריך לקחת בחשבון ומה ההשפעה שלהם?
העניין הוא שזה ממש לא יכול להיות הסבר קצר.אפשר הסבר קצר אילו נתונים אישיים צריך לקחת בחשבון ומה ההשפעה שלהם?
שאלתי את השאלה הזאת רואת חשבון.1. אחרי שאני סוגר את העסק יש אפשרות להפקיד הלאה לקרן??
כוונתך 0.8%?דמי ניהול מחיסכון %80.0
הרבה, מעט???
זה דמי הניהול שלי??
כן.האם מעסיק של עובד הוראה מחויב לפתוח לו קרן השתלמות?
תכל'ס- זה פלילי או לא?כן.
אבל אם אתה חרדי, אתה לא מקבל.
ואם יש לכם לזה מקור חוקי אני אשמח אם תוכלו לצטט ולהביא כאן.כן.
אבל אם אתה חרדי, אתה לא מקבל.
זה תלוי מי המעסיק.@מקצועי בלבד או מי שמבין בזה-
האם מעסיק של עובד הוראה מחויב לפתוח לו קרן השתלמות?
בעלות פרטית אבל כן תחת משרד החינוך? (מוכר שאינו רשמי)זה תלוי מי המעסיק.
אם זה מוסד פרטי שלא מוכר ע"י משרד החינוך וכדו', אז זה רק בהתאם למה שנחתם עם העובד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: