הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
תשמע אתה גאון ומוכשר
כבר ראיתי הרבה, כזאת עוד לא
חן חן לך
כבר ראיתי הרבה, כזאת עוד לא
חן חן לך
אינפלציה.מה זה מדד המחרים
2%כמה לכתוב בשורה הזאת?
להשקעה זה לא משנה בכלל?אינפלציה.
2%
זה ישנה במחשבון רק את המס.
ככל המדד המחירים יעלה, תשלם פחות מס.
זה משנה.להשקעה זה לא משנה בכלל?
לא.1. אם עברתי את תקרת הפטור ממס בקרה"ש, יש הבדל מבחינת מיסוי בין קופגל"ה לבין קרה"ש?
רק על מה שמעבר לתקרה.2.האם המס לאחר שעוברים את התקרה הוא על הכול או רק על מה שמעבר לתקרה?
1. אם עברתי את תקרת הפטור ממס בקרה"ש, יש הבדל מבחינת מיסוי בין קופגל"ה לבין קרה"ש?
אז איזה שיקולים יכולים להיות בין להוסיף לקרה"ש לבין לפתוח קופג"ל, (חוץ מענין הנזילות כמובן) לדוג' אמור להיות הבדל בעלות דמי הניהול?
יש הבדלים בדמי הניהול, במיסוי אם מושכים כקצבה בגיל הפנסיה, אפשרות ניהול אישי, ועוד.אז איזה שיקולים יכולים להיות בין להוסיף לקרה"ש לבין לפתוח קופג"ל, (חוץ מענין הנזילות כמובן) לדוג' אמור להיות הבדל בעלות דמי הניהול?
קרן השתלמות לא עונה לחיוב הזה.החל משנת 2017 מחויבים עצמאים לערוך לעצמם ביטוח פנסיוני.
האם קרן השתלמות עונה על החיוב הזה, או שצריך משהו לטווח ארוך יותר?
תודה מראש!
תודה רבה!קרן השתלמות לא עונה לחיוב הזה.
אפשר לבחור בין 3 מוצרים "קרן פנסיה" "ביטוח מנהלים" ו"קופת גמל". [לא "קופת גמל להשקעה"]
שיעור ההפרשה המחויב זהה בכל 3 המוצרים האלו.תודה רבה!
מבין 3 המוצרים, באיזה מהם מפרישים הכי פחות?
גם למנורה יש מסלול מנייתי.אני מעוניינת לפתוח 1. קרן השתלמות, (ככל הנראה לטווח ארוך 19 שנה לנישואי הילדים) האם כדאי לי במנורה, (שאין שם מסלול מניות מלא) או אינפניטי (שיש להם מניות מלא)
אני מבינה שהתכוונת ל"קופת גמל להשקעה"?2. אני מבינה נכון? שקרן השתלמות היא פשוט קופת גמל ללא ניכוי מס (רק לא נזילה)?
יש בהחלט הבדלים בין שניהם, אבל זה לא קשור לאשכול הזה.3. עברתי להיות עצמאית ואני שוקלת אם עדיף לי להפריש לקרן פנסיה או לקופת גמל (לגיל פרישה) יש הבדל בכדאיות?
לא השתנה בו כלום.4. את החיסכון לכל ילד דיברו הרבה על המסלול מניות המלא של אינפניטי הוא עדיין בסדר וכדאי?
בשמחה.ומילה אחרונה- תודה עננקיית על המידע שאת נותנת פה עם כל כך הרבה סבלנות ומקצועיות
לגבי מנורה- מענין דיברתי עם נציגה והיא אמרה שבהלכה יש להם רק 30% מניות ולא 100%גם למנורה יש מסלול מנייתי.
אני מבינה שהתכוונת ל"קופת גמל להשקעה"?
בכל מקרה זה לא מדויק בכלל.
יש בהחלט הבדלים בין שניהם, אבל זה לא קשור לאשכול הזה.
לא השתנה בו כלום.
וגם זה לא קשור לאשכול הזה.
בשמחה.
נציגות השירות לרוב לא מבינות כלום בנושא.לגבי מנורה- מענין דיברתי עם נציגה והיא אמרה שבהלכה יש להם רק 30% מניות ולא 100%
אכן בדר"כ עדיף קרן השתלמות.כן, גמל להשקעה, אפשר בשתי מילים למה לא מדויק? או בקצרה אני מבינה פה שהשתלמות עדיף נכון?
לא קשור לאשכול, ולרוב האנשים לדעתי עדיף קרן פנסיה מקיפה.לפנסיה או לגמל, בלי לפרט מידי, מה לדעתך עדיף?
הכל תלוי בנתונים האישיים.ולא יצא לי ברור בכלל לאיזה קופה עדיף? אלטשולר הבנתי פה שלא, מנורה הציעו לי 0.5 ניהול על השתלמות או גמל, ואינפניטי 0.75 או בכלל עדיף משהו אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: