תודה קודם כל.
מה שאני לא מבין שהעד"ח שהבאת מאשר רק מסלול ביטוח?
תודה קודם כל.
איפה ראיתם שיש הבדל?מה ההבדל בין מניות s&p500 למחקה מדד (בשניהם מדובר על כשר)?
הם מאשרים את כל המסלולים S&P 500 בהראל.מה שאני לא מבין שהעד"ח שהבאת מאשר רק מסלול ביטוח?
באקסל של הכשרויות, ראיתי שלדוגמא עבור קרן השתלמות, למור יש מניות s&p500 ואילו דוגמא בכלל ובמנורה כתוב מחקה מדד S&p500איפה ראיתם שיש הבדל?
יש מסלול "מניות מחקה מדד S&P 500"
זה מסלול אחד.
אין שום הבדל.באקסל של הכשרויות, ראיתי שלדוגמא עבור קרן השתלמות, למור יש מניות s&p500 ואילו דוגמא בכלל ובמנורה כתוב מחקה מדד S&p500
אכן התקשרתי והם מאשרים את כל המסלולים המופיעים במסמך השני.הם מאשרים את כל המסלולים S&P 500 בהראל.
אין להם כמה מסלולים.אכן התקשרתי והם מאשרים את כל המסלולים המופיעים במסמך השני.
אם כי איך ניתן לדעת שאין להם שתי מסלולים מחקי מדד S&P 500?
כי הכשרויות טורחות לכתוב מסלול מס'___ על כל מה שהם מאשרים, ומצד שני הנציגים פשוט לא יודעים מה המספרים של הקרנות. וגם האתר שלהם עצמם נם לא כותבים.
יש איזה רשימה של כל המסלולים הארץ עם מס' מסלול?
איזה אתר נוח אתם משתמשים לסקור ולהשוות את הרווחים בין הקרנות?אין להם כמה מסלולים.
וכל המסלולים בחברת הראל שמחקים את מדד S&P 500 הם עם הכשר מהודר.
פנסיה נטאיזה אתר נוח אתם משתמשים לסקור ולהשוות את הרווחים בין הקרנות?
השאלה לא מובנת.ואיפה ניתן בקלות להשוות בין עלויות של החברות השונות?
אין משהו כזה.איפה אני יכול להשוות כמה עולים דמי ניהול בכל חברה.
זה לא כל כך תלוי בנתונים האישיים כמו בהתמקחות.אין משהו כזה.
זה דבר שמאד משתנה לפי הנתונים האישיים של כל אחד.
אני עוזרת בנושא להרבה מאד אנשים, וזה מאד תלוי בנתונים האישיים.זה לא כל כך תלוי בנתונים האישיים כמו בהתמקחות.
הם עשו תשואות טובות בהתחלה במסלולי מניות שלהם. [מסלולים ללא הכשר, שמשקיעים במניות בצורה אקטיבית]מכירים קרן השתלמות (ופנסיה) של חברת מור שמאד מאד המליצו לי עליה?
משהו שלאחרונה התחדש?? (לאו דווקא הלכה)
זה אותו סיפור כמו אלטשולר.הם עשו תשואות טובות בהתחלה במסלולי מניות שלהם. [מסלולים ללא הכשר, שמשקיעים במניות בצורה אקטיבית]
ולכן נהיה להם שם טוב, והם כמובן העלו את דמי הניהול שלהם בהתאם.
אני אישית לא רואה אצלם שום דבר מיוחד, וודאי שלא במסלולים הכשרים שלהם.
זה לא דומה כלל.זה אותו סיפור כמו אלטשולר.
רק שבאלטשולר אח"כ לעומת החברות האחרות הם היו בתחתית,
וזה התקזז בשנים האחרונות לעומת השנים הקודמות.
צריך לקוות שבמור זה לא יחזור על עצמו כמו באלטשולר, ושלכולם יהיה שפע גדול.
וזה סיבה לשלם עשירית האחוז יותר בשביל להפקיד אצל אלטשולר?זה לא דומה כלל.
אלטשולר זה חברה ותיקה מאד, בית ההשקעות הגדול בישראל, שלטווח של כמה שנים תמיד הניבו תשואות מצוינות.
מתחילת הקורונה הם הניבו פחות, אבל שוב המבחן הוא לא שנה זו או אחרת, אלא כמה שנים לפחות.
חברת מור היא חברה חדשה ממש, והראו תשואות יפות בעיקר בגלל טריקים שרק חברות חדשות בתחילת דרכם יכולות לעשות, אין הם וותק כמו של אלטשולר ואין להם רזומה כמו של אלטשולר, ובמסלולים הכשרים על אחת כמה וכמה.
הכל תלוי בעניין.וזה סיבה לשלם עשירית האחוז יותר בשביל להפקיד אצל אלטשולר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: