לפי מה שראיתי כמעט בכל טווח שתבדוק את סנופי מול כלל עולמי, זה יהיה לטובת סנופי
אין משהו שמתאים לכולם.תכל'ס, אני עצמאית ושכירה. המעסיק מעוניין לפתוח לי קרן השתלמות שאני אבחר. איזו קרן השתלמות כדאית? לאחת שאין לה זמן להתעסק עם זה ואין לה שום ידע מקדים בנושא.
זה כמובן תלוי בנתונים האישיים.ארי בכרמים ו-מקצועי בלבד.
עזרתכם .
כמה דמי ניהול אפשר לקבל בקה"ש מחקה מדד סנופי?
כמו כן אשמח למידע יותר מפורט על הנ"ל איזה חברה לנסות.
הצבירה 100.000 ש"ח.
לפי שוטטות שלי זה מוצר די חדש קה"ש סנופי [לפחות ברוב החברות].
מה שאומר שאולי יש אפשרות מיקוח?
תודה רבה!!!
אשמח לדעת היכןזה כמובן תלוי בנתונים האישיים.
אבל כולם יכולים לקבל 0.5%
וודאי שאפשר להתמקח.
למשל מנורה/הראל/כלל.אשמח לדעת היכן
כי כעת משלמת 0.6
אחרי התמקחות
0.5% באינפיניטיאשמח לדעת היכן
כי כעת משלמת 0.6
אחרי התמקחות
לאינפיניטי אין בקרן השתלמות מסלול מחקה מדד S&P 500 כפי שהיא ביקשה.0.5% באינפיניטי
נסי לדבר עם GalB#infinity.co.il
בהצלחה
פניתי גם לחברה שיש לה הסדר איתנו [מקום העבודה] וגם לסוכן שמאוד מומלץ ואדיב[דוד בינשטוק] ואמרו לי שאין פחות מ-0.6% אגב הם אמרו שממש בעבר הלא רחוק. באמת היה אפשר לקבל גם 0.4% אבל השוק השתנה.זה כמובן תלוי בנתונים האישיים.
אבל כולם יכולים לקבל 0.5%
וודאי שאפשר להתמקח.
אז לא אמרתי לפנות לסוכנים, וגם לא אמרתי לפנות לחברה שיש לה הסדר כזה או אחר.פניתי גם לחברה שיש לה הסדר איתנו [מקום העבודה] וגם לסוכן שמאוד מומלץ ואדיב[דוד בינשטוק] ואמרו לי שאין פחות מ-0.6% אגב הם אמרו שממש בעבר הלא רחוק. באמת היה אפשר לקבל גם 0.4% אבל השוק השתנה.
ממש יעזור לי להבין האם זה באמת ככה או לא רוצה כבר להיות אחרי השינוי [נמצאת היום בסיכון מועט...].
תלוי בנתונים האישיים, אבל בהחלט יש לאן לרדת.אגב גם לקרן פנסיה אם אני אפנה לחברות ישירות אני אוזיל עלויות?
קיבלתי 0.1% מצבירה ו-1.5% מהפקדה יש לאן לרדת [צבירה של כ-250.000ש"ח]
יש לך איך לעזור לי גם ?תלוי בנתונים האישיים, אבל בהחלט יש לאן לרדת.
[וגם הייתה אחת שעזרתי לה לקבל 0.8% מהפקדה ו0% מהצבירה]
פניתי למנורה ישירות גם רוצים 0.6% דמי ניהול.אז לא אמרתי לפנות לסוכנים, וגם לא אמרתי לפנות לחברה שיש לה הסדר כזה או אחר.
אתם רוצים לקבל את דמי הניהול שכתבתי, פשוט תפנו לחברות שכתבתי באופן ישיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: