השתלמות מסלול פאסיבי msci?יש גם במנורה
למה?אבל מסלול פחות מומלץ.
השתלמות מסלול פאסיבי msci?יש גם במנורה
למה?אבל מסלול פחות מומלץ.
טעיתי. אין במנורה.השתלמות מסלול פאסיבי msci?
לא נראה לי.אני מתכוין שלכאורה חיקוי מדד דרך אופציות פחות משקף בצורה מדוייקת את עליית/ירידת המדד, לא כך?
אין חובה.בניהול אישי, אין חובה חוקית להשאיר כמה אחוזים בצד?
אכן כן.1. אפשר הסבר על קרן השתלמות לעובדי הוראה? לפי מה שהבנתי מהקרן הזו מממנים את שנת השבתון. ומי שלא עובד הוראה, קרן ההשתלמות שלו היא בעצם קופת חיסכון פטורה ממס? אז שנת השבתון היא בעצם על חשבון החיסכון הזה?
הם יכולים לנהל קרן השתלמות ככל שאר העובדים כקופת חיסכון, ולא לצאת לשנת שבתון.יש לעובדי הוראה אפשרות אחרת?
קרן השתלמות כעצמאי יכול לפתוח רק מי שיש לו תעודת עוסק ממע"מ.2. האם אברך [או כל אחד שלא שכיר ולא עצמאי] יכול לפתוח קרן השתלמות עצמאית עם ההטבה של הפטור ממס?
אם לא יוצאים לשנת שבתון [חייב לצאת?], כדאי להשים את הכסף בקרן השתלמות לעובדי הוראה? יש לה יתרונות על פני קרנות אחרות? ובכלל האם השקעה בקרן זו מחייבת לצאת לשבתון?אכן כן.
תראה מה כתבתי כאן:אם לא יוצאים לשנת שבתון [חייב לצאת?], כדאי להשים את הכסף בקרן השתלמות לעובדי הוראה? יש לה יתרונות על פני קרנות אחרות?
לא.ובכלל האם השקעה בקרן זו מחייבת לצאת לשבתון?
אכן רשמית הוא לא נזיל.ולכן מי שלא יוצא הכסף לא נזיל.
אם לא היה שינויים בחודש האחרוןאשמח אם משהוא יודע על קרן השתלמות שנותנת הלוואה בריביות נמוכות הלוואה בסך 70 אחוז מהחיסכון
וכ"כ שמסלול ההשקעה יהיה סביב ה5 אחוז תשואה תודה
איך עושים את זה?אכן רשמית הוא לא נזיל.
אבל מעשית ברוב מוחלט של המקרים אפשר להוציא את הכסף לאחר 6 שנים מההפקדה הראשונה.
מה שצריך זה לבקש למשוך את הכסף ולהסביר שצריך את הכסף בגלל הוצאות רפואיות, ו/או טיפולי שיניים, ו/או משפחה עם כך וכך ילדים ויש הרבה הוצאות, וכו'.איך עושים את זה?
בדקתי באלטשולר שחם במיי גמל התשואה של הקרן השתלמות ההלכתי ממש גרועאם לא היה שינויים בחודש האחרון
אז באלטשולר שחם ומור יש הלוואות בתנאים טובים.
אם לא תסתדרו, תפנו למייל שלי ואשתדל לעזור.
לא בודקים לפי טווח זמן קצר אלא לפי טווח השקעה יותר ארוך.בדקתי באלטשולר שחם במיי גמל התשואה של הקרן השתלמות ההלכתי ממש גרוע
בדקתי שובבדקתי באלטשולר שחם במיי גמל התשואה של הקרן השתלמות ההלכתי ממש גרוע
וקופה של מור הלכתי השתלמות לא מצאתי במיי גמל
חשבת על האפשרות לקחת הלוואה מקרן השתלמות?מה עדיף לי לעשות? אני צריך עכשיו סכום של 20,000 ש"ח. אני יכול למשוך קרן השתלמות או למשוך פיצויים אחרי התפטרות.
מבחינת מיסוי יש הבדל בין השניים?
תלוי במקרה הספציפי.מה עדיף לי לעשות? אני צריך עכשיו סכום של 20,000 ש"ח. אני יכול למשוך קרן השתלמות או למשוך פיצויים אחרי התפטרות.
מבחינת מיסוי יש הבדל בין השניים?
יוצא מדברייך שהשקעה שבקרן השתלמות של מורים שווה יותרמה שצריך זה לבקש למשוך את הכסף ולהסביר שצריך את הכסף בגלל הוצאות רפואיות, ו/או טיפולי שיניים, ו/או משפחה עם כך וכך ילדים ויש הרבה הוצאות, וכו'.
וכפי שאמרתי בדר"כ זה מאושר.
יש אחד בשם גל בנט באינפיניטי שנותן 0.6 לכולם ומ-100000 ומעלה 0.5איך? יש עוד דרך חוץ מלהתמקח עם הנציג בטלפון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: