לא שידוע לי.
לא שידוע לי.
איפה אפשר לקבל הלואה כנגד קופת גמל להשקעה וכמה? תודהזה נכון.
כמעט בכל החברות. עד 80%איפה אפשר לקבל הלואה כנגד קופת גמל להשקעה וכמה? תודה
בחברה שבה הקופה נמצאת.איפה אפשר לקבל הלואה כנגד קופת גמל להשקעה וכמה? תודה
נבחר את הקופת גמל להשקעה לפי המקום שנקבל הלואהבחברה שבה הקופה נמצאת.
משתנה בין חברה לחברה, ותלוי גם במסלול ההשקעה, ועד ל80% מהכסף שיש בקופה.
אפשר עד 40% מהכסף.באינפינטי הלכה מניות - אפשרי לקבל הלואה?
לא משווים לפי טווח השקעה כ"כ קצר!!רציתי להתייעץ בקשר לקרן השתלמות
עברתי לפני כחצי שנה לקרן השתלמות באינפיניטי השתלמות מניות בחו"ל - 1537
ולאחרונה אני חושב שאולי כדאי לעבור למסלול מחקה מדד S&P500 בגלל פערי התשואות.
צפה בקובץ המצורף 1205975
צפה בקובץ המצורף 1205977
מקור הנתונים מאתר lirot.co.il
מה שהשתנה זה המצב הגרוע של אירופה ועוד חוקים שעברו בארה"ב לטובת טכנולוגיה מקומית לרעת סין.ובאופן כללי, כדאי דבר ראשון להבין למה בחרתם מלכתחילה במסלול הזה? והאם משהו השתנה בינתיים?
לחברה שתיתן לכם את דמי הניהול הזולים ביתר.לאיזה קופה מומלץ להעביר קרן השתלמות במסלול S&P 500
לא.והאם יש זמן מינימום שאי אפשר לעבור מהקפה הקודמת.
האם יש הבדל מבחינת כשרות, או כל החברות שמציעות מסלול מחקה מדד זה כשר?לחברה שתיתן לכם את דמי הניהול הזולים ביתר.
לרוב מוחלט יש כשרות מהודרת.האם יש הבדל מבחינת כשרות, או כל החברות שמציעות מסלול מחקה מדד זה כשר?
לא.האם כלל נמצא תחת ההגדרות?
לנסות תמיד אפשר.האם יש מה להתמקח כדי לקבל הנחה נוספת בדמי ניהול - לדוגמא בחברת מגדל?
אם את/ה צודק/ת אז כבר הפסדת את זה. אז למה להעביר?מה שהשתנה זה המצב הגרוע של אירופה ועוד חוקים שעברו בארה"ב לטובת טכנולוגיה מקומית לרעת סין.
משום מה נראה לי שהמצב בשנים הקרובות בארה"ב יהיה יותר טוב מאשר באירופה וסין.אם את/ה צודק/ת אז כבר הפסדת את זה. אז למה להעביר?
אם הנקודה היא צפי לשנים הקרובות, חוזרת השאלה הקודמת שמקצועי בלבד שאלה אותך:משום מה נראה לי שהמצב בשנים הקרובות בארה"ב יהיה יותר טוב מאשר באירופה וסין.
וארה"ב כנראה תתאושש מהר יותר, יש שם הייטק ואנרגיה ללא השוואה לאירופה.
דעתי על אירופה מגיעה מקריאת חדשות שמתפרסמות
ובעיקר בגלל הטיפשות והאוילות האירופאית שמתנהגים כמו בת יענה ברוב המקרים (עד שפוטין זעזע אותם).
באופן כללי, כדאי דבר ראשון להבין למה בחרתם מלכתחילה במסלול הזה? והאם משהו השתנה בינתיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: