כי יש הגדרות למה נקרא כל מסלול, ובמה משקיע כל מסלול.אם כך אז מה רלוונטי לשאלה שלי העובדה שהמדינה נותנת רק 5 מסלולים בחסכון לילד למה אין מסלול שמחקה את המדד הזה?
כי יש הגדרות למה נקרא כל מסלול, ובמה משקיע כל מסלול.אם כך אז מה רלוונטי לשאלה שלי העובדה שהמדינה נותנת רק 5 מסלולים בחסכון לילד למה אין מסלול שמחקה את המדד הזה?
פותחים לבד.האם את הקרן פותחים אצל סוכן ביטוח?
מי שרוצה הרחבה בעניין, ולהבין את הנושא יותר לעומק, שיפנה אליי באישי, ואני אוכל להפנות אותו לקריאת מאמר מקיף בנושא.אם תוכלי להרחיב למי היא כן מתאימה ולמי לא (אגב, כבר שלחתי להם פניה להצטרפות, שלא תחשבי שאת סתם מבזבזת את זמנך... אני ממש מעשית ולוקחת הרבה מההמלצות שלך)
איך פותחים לבד?פותחים לבד.
מי שרוצה הרחבה בעניין, ולהבין את הנושא יותר לעומק, שיפנה אליי באישי, ואני אוכל להפנות אותו לקריאת מאמר מקיף בנושא.
לעצמאיאיך פותחים לבד?
לשכיראח"כ את פונה לקרן השתלמות שברצונך להצטרף אליה, ממלאת טופס הצטרפות, ומפקידה לחשבון שיגידו לך, כמה כסף שאת רוצה, אבל התקרה שפטורה ממס רווחי הון, זה 18,600 ש"ח לשנה. [נכון ל2020]
[שכיר יכול גם לפתוח תיק עוסק עצמאי, ולהפקיד כעצמאי]המעסיק פותח ומפריש, ואת רק צריכה להגיד לו לאיזה קרן השתלמות להפריש.
דומה לקרן פנסיה.
תודה.לעצמאי
לשכיר
[שכיר יכול גם לפתוח תיק עוסק עצמאי, ולהפקיד כעצמאי]
כן. להתמקח.תודה.
אם לא דרך סוכן ביטוח, איך אפשר להגיע לדמי ניהול נמוכים? טלפון עם נציג?
כן.
אבל אולי כדאי בהזדמנות הזאת לבדוק אם זה באמת הקרן השתלמות הכי מומלצת?
אם שני מקומות העבודה הם הוראה מממילא אין לך אפשרות לבחור קרן השתלמות אחרתשל הסתדרות המורים..
מה המשמעות של פתיחת עוסק פטור? יש לזה השלכות מעבר ליכולת פתיחת קרן השתלמות?כן.
הוא פותח עוסק פטור, ומפקיד כעצמאי.
יש לזה כל הכללים של פתיחת עסק.מה המשמעות של פתיחת עוסק פטור? יש לזה השלכות מעבר ליכולת פתיחת קרן השתלמות?
לכאורה כן.האם כדאי לאחד קרנות פנסיה פעילות אם הגעתי להסדר שווה של דמי ניהול?
מתי תפסיקו להאמין לכל מה שסוכני הביטוח/ פנסיה אומרים לכם?כי סוכנת הביטוח מטעם כלל. אמרה לי שזה ממש בעייתי לאחד לא כ"כ הבנתי למה...
יש אפשרות להצהיר שלא היה שום הכנסה, כלומר שחשבתי שאני יכניס ובסוף לא הצלחתי להכניס, או שזה מחייב הכנסות והוצאות?יש לזה כל הכללים של פתיחת עסק.
צריך לפתוח תיק במע"מ, במס הכנסה, ובביטוח לאומי,
לא אמור להיות מסובך, למי שאין לו באמת עסק עם הרבה הכנסות והוצאות,
וכן יש להגיש דו"ח שנתי למס הכנסה,
ופעם בכמה שנים, צריך גם להגיש הצהרת הון.
יש.אין שום משמעות נוספת שיכולה לסבך מי שלא עובד כשהוא פותח עוסק פטור?
בעיקרון כל אחד שנותן שירות הכי קטן ופעם ב.. צריך לתת קבלה ולדווח על זה.יש אפשרות להצהיר שלא היה שום הכנסה, כלומר שחשבתי שאני יכניס ובסוף לא הצלחתי להכניס, או שזה מחייב הכנסות והוצאות?
אם זה מחייב שבעסק יהיה איזשהו תנועה של מסחר למה כתבת שגם מי שלא עובד יכול לפתוח עסק כזה?
השאלה היא לכמה זמן את מתכננת לסגור את הכסף, ולא למשוך?מקווה שזה המקום לשאול, היכן כדאי לעובד הוראה דרך עירייה לפתוח קרן?
לא מתאפקת מלהוסיף וואו ל@ מקצועי בלבד על עבודתה והתמסרותה כאן! זה מדהים!
השאלה היא כמה המינימום?לכמה וכמה שנים טובות... עד כמה שניתן לדעת.
את מתכונת שפותחים קדם תיק במס הכנסה וכו' (על כל המשתמע, וככל שהתעמקתי באפשרות יש לזה המון השלכות)בוודאי שאפשר להפקיד לקרן השתלמות כשכיר ללא הפרשת המעסיק.
פותחים קרן במעמד עצמאי ומפקידים.
אין אפשרות כזאת.או שיש אכן דרך לפתוח לשכיר שהמעסיק שלו לא מעונין לפתוח קרן כזו באופן עצמאי (ללא תחנת מעבר אצל מס הכנסה, מעמ וביטוח לאומי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: