סופר חיובי
משתמש מקצוען
מקופלת
תכיני כל פעם קצת@ה. בקר
יש לי תבנית סיליקון רק של 4 ארטיקים...
אם אני יכין את כל הכמות ל 12 ארטיקים וישים כל פעם 4 עד שיקפאו ושוב, התערובת תהיה בסדר?
או שעדיף להכין כמות קטנה ל4 ארטיקים ואז בנגלות?
תוספת לקפהלמה עוד משתמשים בהל טחון?
מעולהלמה?
אני הכנתי ב2 נגלות והכנתי למקרר את הבלילה בין לבין יצא מעולה.
במה זה שונה מגאנש? בגלל המים? בגלל ההל?מתכון בעז"ה מחר
בינתיים עש שאגיע לזה, נסו לנחש איזה רכיב סודי יש כאן בארטיק.
---לא חושבת שתצליחו---
לא רכיב חובה.
צפה בקובץ המצורף 684526
צפה בקובץ המצורף 684528
--------------------------------------------
ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.
כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.
מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים
לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.
מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.
ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.
אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4
אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
לגירסא חלבית ממרירים ריצ' בשמנת להקצפה ושוקולד בשוקולד חלב. צריך פחות מים כי השמנת לא מתגבשת ממש כמו הריצ'.
לא ממיסם את הריצ' עם השוקולד- שזה מה שעושים כשמכינים גנאשבמה זה שונה מגאנש? בגלל המים? בגלל ההל?
נשמע מצוין מה שאמרו לך כולל הציפוי@ה. בקר
רציתי לשאול, אמרו לי מתכון בחנות אפיה למגנום חלבי:
2 שמנת להקצפה
90 גר' חלב מרוכז,
ואם אני רוצה להוסיף 50גר' שוקולד מומס
המתכון טוב?
לא רוצה להכין סתם...
והציפוי:
ראיתי שאת כותבת לשים שוקולד ושמן,
ושם אמרו לי שאם אני רוצה שלא ימס שאשים חמאת קקאו,
מה את אומרת אומרת על המתכון ועל הציפוי?
זה חשוב לי, כי אין לי זמן לעשות נסיונות
תודהההההה
אז מתי שמם שמן ומתי חמאת קקאו?נשמע מצוין מה שאמרו לך כולל הציפוי
אם אני מכינה למישהו אחר ולא לבית אני שמה חמאת קקאו כי חשוב לי שיהיה מושלםאז מתי שמם שמן ומתי חמאת קקאו?
250 מ"ל ריצ'@ה. בקר , מחפשת מתכון לארטיק אוראו פרווה, יש לך רעיון כולשהו?
תודה!
250 מ"ל ריצ'
4-5 עוגיות אוראו שבורים לחתיכות קטנות או טחונות אם את לא אוצה חתיכות
1 פודינג וניל
מקציפים ריצ'
מוסיפים פודינג ועוגיות
שמים בתבניות ארטיקים
נועצים מקל ומקפיאים לפחות 6 שעות
מחלצים
מצפים בשוקולד
כשהשוקולד רטוב טובלים את ראש הארטיק בפירורי אוראו
אמממ, לנסות להוסיף כאן שוקולד לבן פרווה? או שהוא לא הכי מוסיף לטעם?ריצ' עם פודינג זה באמת לא מספיק.
יוצר כמו קרם ולא מוצלח
כדאי להוסיף שוקולד מומס-לבן פרווה או מריר.
אפשר בהחלט להוסיף 150-200 גרם שוקולד לבן מומסאמממ, לנסות להוסיף כאן שוקולד לבן פרווה? או שהוא לא הכי מוסיף לטעם?
ותודה על המתכון המהיר!!.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: