הייתי שמה 100 גרם שוקולד מריר - בשביל המרקם
+ כוס קרם לוטוס
הייתי שמה 100 גרם שוקולד מריר - בשביל המרקם
תודה על התשובה המהירה ערב חגהייתי שמה 100 גרם שוקולד מריר - בשביל המרקם
+ כוס קרם לוטוס
לא הייתי מוסיפה מים במקרה זה. אם הבלילה יוצאת נוקשה מדי אז את כולה אחר כך להןוסיף מעט מים שתהיה נוחה לזילוף@ה. בקר אני רוצה להכין את הארטיקים פעם ראשונה.
יש לי בבית ריץ גולמי ממכירה ביתית.
ילך לזה? להוסיף מים?
מבחינת כמות זה מקביל ל2 ריצים?
תודה!
מחכי מעט שהשוקולד לא יהיה רותח.@ה. בקר הכנתי ויצא מרקם לא מספיק קרמי,
השוקולד התקשה נראה לי תוך כדי ערבוב עם הריץ ולכן יצא פירורי שוקולד
אולי הוספתי מדי הרבה מים? הבלילה יצאה ממש נוקשה אז הוספתי מים עד שהיה אפשר לזלף
העיקר יצא חתיך
צפה בקובץ המצורף 1138066צפה בקובץ המצורף 1138068צפה בקובץ המצורף 1138073
צפה בקובץ המצורף 1138067
אם את רוצה את המתכון המקורי המושלם אז הנה:@ה. בקר
רציתי לשאול, אמרו לי מתכון בחנות אפיה למגנום חלבי:
2 שמנת להקצפה
90 גר' חלב מרוכז,
ואם אני רוצה להוסיף 50גר' שוקולד מומס
המתכון טוב?
לא רוצה להכין סתם...
והציפוי:
ראיתי שאת כותבת לשים שוקולד ושמן,
ושם אמרו לי שאם אני רוצה שלא ימס שאשים חמאת קקאו,
מה את אומרת אומרת על המתכון ועל הציפוי?
זה חשוב לי, כי אין לי זמן לעשות נסיונות
תודהההההה
דוקא לא היה רותח, אפילו לא חםמחכי מעט שהשוקולד לא יהיה רותח.
לא אמור בכלל להפוך לפירורי שוקולדדוקא לא היה רותח, אפילו לא חם
מעדכנת שהכנתי ויצא מדהים וטעים!!!לא הייתי מוסיפה מים במקרה זה. אם הבלילה יוצאת נוקשה מדי אז את כולה אחר כך להןוסיף מעט מים שתהיה נוחה לזילוף
אגוזים@ה. בקר תודה על המתכון.
אני רוצה להכין לשבת את הארטיקים.
אין לי שקדים טחונים. יש לך רעיון למשהו אחר שישבח את הטעם ?
קוקוס לא ילך?אגוזים
קוקוס פחות.קוקוס לא ילך?
יש לי בבית קוקוס, חמאת בוטנים. משהו מהם יתאים במקום השקדים?
כאן זה לא בתבנית מיני.@ה. בקר
נראה לי שיש לך מתכון גם למגנומים מפירות,
סורבה כזה
יכולה לעזור לי למצוא?
אגב, המגנומים פה הם בתבתנית מיני או רגיל?
את יכולה להוסיף חלב סויה. אבל לא מדי הרבה כדי שלא יהיה מדי נוזלי ואז תקבלי מרקם קרחי בהקפאה@ה. בקר הכנתי עם קרם רושה ויצא טעים, אבל קצת מודגש לי הריצ'
אני רוצה להכין את זה שוב, עם קרם בייגלה מלוח, נראה לך שלהוסיף חלב סויה ישדרג?
בסוף בישלתי חלב שקדים לחלב מרוכז לפי מתכון של חסי סגלאת יכולה להוסיף חלב סויה. אבל לא מדי הרבה כדי שלא יהיה מדי נוזלי ואז תקבלי מרקם קרחי בהקפאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: