עדיף לערבב עם מעט שמן שלא יהיו גושים@ה. בקר עוד שאלה ברשותך...
למגנום חלבי. יש לי 100 גר' אבקת נוגט.
א. להשאיר את זה ככה או לערבב עם שמן לקרם? אם שמן- כמה?
ב. לכמה שמנת מתוקה זה מתאים? 1 או 2?
ושוב תודה על השפע מתכונים שאת נותנת לנו
(ועכשיו אני ממש מבטיחה לצלם...)
(ועכשיו אני ממש מבטיחה לצלם...)
@hbeckerמתכון בעז"ה מחר
בינתיים עש שאגיע לזה, נסו לנחש איזה רכיב סודי יש כאן בארטיק.
---לא חושבת שתצליחו---
לא רכיב חובה.
צפה בקובץ המצורף 684526
צפה בקובץ המצורף 684528
--------------------------------------------
ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.
כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.
מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים
לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.
מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.
ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.
אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4
אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
לגירסא חלבית ממרירים ריצ' בשמנת להקצפה ושוקולד בשוקולד חלב. צריך פחות מים כי השמנת לא מתגבשת ממש כמו הריצ'.
בטח כתבתי@hbecker
כתבת במתכון עצמו
שורה חמישית מרשימת המצרכים
אז אין צורך לנחש...
את פשוט אלופה!
בע"ה אכין.
בטח כתבתי
אבל אחרי הרבה זמן
תחילה כתבתי בלי והעליתי אתגר ניחוש
רק אחר כך הוספתי בעריכה.
באת הרבה אחרי האתגר.
הבנתי את זה...כי ראיתי בהודעה ראשונה מיד עם המתכון
לכן...
מין תבליןמה זה המוצר הזה לא הבנתי
מצטרפת לשאלה, האם זה נמס? (מהר)
@ה. בקר זה ארטיקים נמסים? האם ניתן לסחוב אותם מעיר לעיר ?
וזה חובה?מין תבלין
לאוזה חובה?
זה מוס
אני מחכה שיתקשה לפני שמניחה על משטח. כשהארטיק קפוא ממש השוקולד מתקשה מהר@ה. בקר
אשמח לתשובה לגבי אחידות מראה השוקולד
איך השוקולד נשאר חלק ויפה גם מתחת- היכן שהארטיק ''יושב''?
תודה רבה!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: