קינוחים הארטיק הזה---אוי כמה שהוא טעים

אופססס ;)

משתמש מקצוען
@ה. בקר עוד שאלה ברשותך...
למגנום חלבי. יש לי 100 גר' אבקת נוגט.
א. להשאיר את זה ככה או לערבב עם שמן לקרם? אם שמן- כמה?
ב. לכמה שמנת מתוקה זה מתאים? 1 או 2?
ושוב תודה על השפע מתכונים שאת נותנת לנו

(ועכשיו אני ממש מבטיחה לצלם...)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר עוד שאלה ברשותך...
למגנום חלבי. יש לי 100 גר' אבקת נוגט.
א. להשאיר את זה ככה או לערבב עם שמן לקרם? אם שמן- כמה?
ב. לכמה שמנת מתוקה זה מתאים? 1 או 2?
ושוב תודה על השפע מתכונים שאת נותנת לנו

(ועכשיו אני ממש מבטיחה לצלם...)
עדיף לערבב עם מעט שמן שלא יהיו גושים

אם את רוצה שהטעם יורגש אז נראה לי לשמנת אחת

אם את רוצה טעם פחות מורגש אפשר 2, אולי תוסיפי קצת שוקולד להן מומס
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
(ועכשיו אני ממש מבטיחה לצלם...)
20230525_023029.jpg
 

שירושבח

משתמש פעיל
מתכון בעז"ה מחר
בינתיים עש שאגיע לזה, נסו לנחש איזה רכיב סודי יש כאן בארטיק.
---לא חושבת שתצליחו---

לא רכיב חובה.

צפה בקובץ המצורף 684526

צפה בקובץ המצורף 684528

--------------------------------------------

ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.

כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.


מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]

1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים

לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.

מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.

ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.

אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4

אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב


לגירסא חלבית ממרירים ריצ' בשמנת להקצפה ושוקולד בשוקולד חלב. צריך פחות מים כי השמנת לא מתגבשת ממש כמו הריצ'.
@hbecker
כתבת במתכון עצמו
שורה חמישית מרשימת המצרכים
אז אין צורך לנחש...
את פשוט אלופה!
בע"ה אכין.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
כתבת במתכון עצמו
שורה חמישית מרשימת המצרכים
אז אין צורך לנחש...
את פשוט אלופה!
בע"ה אכין.
בטח כתבתי
אבל אחרי הרבה זמן
תחילה כתבתי בלי והעליתי אתגר ניחוש
רק אחר כך הוספתי בעריכה.

באת הרבה אחרי האתגר.
 
הני, אם אפשר שאלה-
השוקולד נשאר חלק ויפה אחרי הציפוי, גם בחלק האחורי שלו- איפה שמונח על המגש ?

תודה רבה!
המתכונים שלך אחד אחד!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תקשיבי הכנתי את זה ויצא טעים בטירוף!!!
תודה:)
מה שעשיתי במקום שקדים שמתי פקאן סיני גרוס זה שדרג מאד
ולא שמתי הל
 

מייטי

משתמש פעיל
@ה. בקר

עשיתי לפי ההוראות ויצא לי נוזלי האם זה אבוד?
ככשפכתי את השוקולד התפרק לי הריץ המוקצף
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה