נו תגידי מה המתכון של הגלידה הזאתנו באמת.
על אלו לא הייתי כותבת שלא נראה לי שתגלו.
נו תגידי מה המתכון של הגלידה הזאתנו באמת.
על אלו לא הייתי כותבת שלא נראה לי שתגלו.
נו תגידי מה המתכון של הגלידה הזאת
חבל שלא קראתם את כל האשכול. המתכון מופיע בו הרבה לפני התגובה הזו שלכם.נו מה את אומרת או לא
נתתי רעיון בתבניות סופלה. תקראי במתכון. אפשר בתבנית אינגליש ולפרוס לפני ההגשה. צריך להוציא לשיש ולחכות בערך 4-5 דקות ואז לחתוך.@hbecker המתכון עושה רושם מעולה
רק שאין לי תבנית של ארטיקים,
נראה לך שאפשר לעשות את זה בתור מוס/ גלידה בתבנית אינגלישקייק?
עדיין אני אוהבת יותר את המרקם בלי ההקצפה. זה גם עולה בכמות אבל לא כמו בהקצפה.אז כבר עדיף ממש להקציף, לא? @hbecker מה אומרת?
כן עכשיו אני רואה תודה רבה על המתכון תבורכי מן השמים אויל כבר השבת נעשה את הגלידות האלו זה נראה ממש מגרה וטעיםבינגו.
ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.
כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.
מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים
לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.
מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.
ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.
אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4
אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
לגירסא חלבית ממרירים ריצ' בשמנת להקצפה ושוקולד בשוקולד חלב. צריך פחות מים כי השמנת לא מתגבשת ממש כמו הריצ'.
אהבתי את הניגודיות שבמשפט.היה לי קצת הל המון זמן
ברגע שאת מוציאה מהמקפיא תטבלי את התבנית במים רותחים ל2 שניות ותשלפי את הארטיקים מיד.חייבת תשובה ממי שיודעת..
איך מחלצים את הארטיקים מהתבנית?
יש לי תבנית עומדת של 6 ארטיקים מחוברים אחד לשני.
זה לא יוצא מעצמו ברגע שאני מושכת החוצה
לי יש תבנית מסיליקון.חייבת תשובה ממי שיודעת..
איך מחלצים את הארטיקים מהתבנית?
יש לי תבנית עומדת של 6 ארטיקים מחוברים אחד לשני.
זה לא יוצא מעצמו ברגע שאני מושכת החוצה
נראה מעולה@hbecker מתכון פיצוץ!
טעים טעים
פשוט פשוט
וכמובן לא יצא חתיך כמו שלך...
השמטתי הל ושקדים, ומלמעלה ציפיתי בקוקוס מקורמל.צפה בקובץ המצורף 686184
שימחת אותייצא לי כמו בתמונה!
ממש יפה וטעים
עם הסברים כאלו ברורים..איך לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: