אין ויכוח על כך שבהירות הייתה (ועדיין בחלק מהעולם) סטנדרט יופי.ומה עם "היתה יולדת שחורים יולדת לבנים"?
הדיון לא היה על זה אלא על מדוע מקדשים את הנושא הזה בכלל.
לא סותר את העובדה שבעיני חיוור זה מכוער.
אין ויכוח על כך שבהירות הייתה (ועדיין בחלק מהעולם) סטנדרט יופי.ומה עם "היתה יולדת שחורים יולדת לבנים"?
נירא לכם??????ברצינות??????.....
נייס.שכוייח על האכילת ראש.
מזכיר לי שאימי ואני הלכנו לקנות לאחיינית שלי "בובת אמריקה" והרמתי ישר את הבלונדינית-תכולת העיניים מתוך אינסטינקט. אחיינית שלי יפיופה פיקחית ושחומה ואימי אמרה: "לא. ניקח את הבובה השחומה עם השיער החום, היא לא צריכה לחשוב שרק ילדות בלונדיניות הן יפות".
לדעת אחיות שלי ברור שהבובות האלו יותר יפות בחום, הן בכלל לא הסכימו להסתכל על זו עם ה'שער הלבן' (ואפילו שקנו 2 בובות הן קנו 2 חומות אותו דבר...)שכוייח על האכילת ראש.
מזכיר לי שאימי ואני הלכנו לקנות לאחיינית שלי "בובת אמריקה" והרמתי ישר את הבלונדינית-תכולת העיניים מתוך אינסטינקט. אחיינית שלי יפיופה פיקחית ושחומה ואימי אמרה: "לא. ניקח את הבובה השחומה עם השיער החום, היא לא צריכה לחשוב שרק ילדות בלונדיניות הן יפות".
אומנים הם אנשים רגילים עם כשרון שאפשר גם להתפרנס ממנו בדיוק כמו מתמטיקאי או קוסם או זמר כ"א והכישרון שלו אבל כולם אנשים רגילים חוץ מתלמידי חכמים שהם אנשים אחרים!ואומנים הם תמיד אנשים שמשנים מצבים, בגלל שיש להם יכולת חשיבה מופשטת יצירתית מקורית שונה וכו' וכו'
לדעתי זה קצת לא נכון אבל זה לא המקום להתווכחאומנים הם אנשים רגילים עם כשרון שאפשר גם להתפרנס ממנו בדיוק כמו מתמטיקאי או קוסם או זמר כ"א והכישרון שלו אבל כולם אנשים רגילים חוץ מתלמידי חכמים שהם אנשים אחרים!
אם זה לא המקוםלדעתי זה קצת לא נכון אבל זה לא המקום להתווכח
גם וגםתקשיבי יעל ממש ריתקת אותי בדיוק לידי ישב עיתון קומיקס שחגג יום הולדת 200 פתחתי אותו ועברתי על כל הקומיקסים -ספרתי דמויות בלונדניות גינגיות חומות שחורות ואפורות והפלא ופלא כמו שרוב האוכלוסיה כהה כך גם בקומיקסים הרוב המוחץ היו שיער שחור או חום.( יש לציין משהו מוזר שהבחנתי שהגינגיות שלטו יותר מהבלונדיניות בשונה מהמציאות.)
אז לצבע שיער אין מקום לתלונה!
אבל באמת לצבע עור יש מקום לשינוי-אז דיברת על צבע עור או צבע שיער?
אתם יכולים להגיב בשמחה, אני מעדיפה לא להפוך את האשכול הזה לאשכול דיון על מהו אמן, זה פשוט נראה לי חבל. אפשר לפתוח אשכול נוסף, או לתפוס טרמפ על אשכולות קיימים בנושא. למה הציניות?אם זה לא המקום
אז זה לא המקום.
אין מה לעשות, גם אם יש לנו הרבה מה להגיב על זה, עדין, @מרים יעל היא הבוסית בנושא הזה
לא נורא
עברנו דברים קשים מזה
אמן זה מלאכה שצריכה מחשבה שלפעמים רק מישהו שנולד עם כשרון מסוים יכול לעשותה למשל מלאכת הציור אבל מעבר לזה האמן הוא אדם רגיל והשאלה לא אם תפקידו לחנך או לא אלא שאין לו בכלל יכולת עליונה לחנך הוא פשוט אדם רגיל . לא יאומן?אתם יכולים להגיב בשמחה, אני מעדיפה לא להפוך את האשכול הזה לאשכול דיון על מהו אמן, זה פשוט נראה לי חבל. אפשר לפתוח אשכול נוסף, או לתפוס טרמפ על אשכולות קיימים בנושא. למה הציניות?
סליחה אם לא הובנתיאתם יכולים להגיב בשמחה, אני מעדיפה לא להפוך את האשכול הזה לאשכול דיון על מהו אמן, זה פשוט נראה לי חבל. אפשר לפתוח אשכול נוסף, או לתפוס טרמפ על אשכולות קיימים בנושא. למה הציניות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: