אכן! יש.בדיוק עכשיו אני מקבל ידיעה מאדובי שבגירסה הבא (2020 שיצא בקרוב) יהיה אפשר לעשות קיצורי מקשים לסגנונות גם בלי numpad!
אכן! יש.בדיוק עכשיו אני מקבל ידיעה מאדובי שבגירסה הבא (2020 שיצא בקרוב) יהיה אפשר לעשות קיצורי מקשים לסגנונות גם בלי numpad!
אני עובד קבוע עם כל התוכנות שהזכרת, ובכרום יש לי בד"כ כמה עשרות לשוניות פתוחות.אם אתה עובד אם כמה תוכנות פתוחות ביחד אילוס, פוטוש, ואינדי, וגם גוגל פתוח תהיה מוכן לקריסה, הווינדוס 10 שלי אם אנטי וירוס דיפנדר אם כל העידכונים לא סובל מורכבות ועומס.
אני לא יודע מה איתך אבל יש לי מחשב סביר שלא אמור לקרוס, ולפחות פעם בחודש התוכנות קורסות
לגבי תיחזוק אני מאד משתדל לתחזק אותו מותקן אצלי תוכנת system care שעושה ניקוי ושיפור מהירות, אבל יכול להיות שבאמת צריך להשתדרג.המחשב שלך לא מספיק חזק
עימוד עם כוכבית....ווהאו, איזה דיון!!
לא סגורה לגבי תוכנות אדובי ועיצוב שאז מרגיש לי שמק זה האופציה המנצחת.
בשביל מי שרוצה תחנת עבודה עוצמתית אמיתית לעבודה על תלת, רינדור, אפקטים, תצוגה בזמן אמת רק פיסי חזק יצליח להתמודד עם זה!
(ויכולה להגיד שבסטודיואים הגדולים בעולם לאנימציה תלת ואפקטים עובדים עם מחשבי פיסי חזקים ולא מק, כן גם בסטודיו שאני עובדת בו, רק פיסי.)
אם הייתי רוצה לקנות מחשב בשביל עיצוב, עימוד ועריכת וידיאו לענ"ד איימק חזק- מנצח.
אז אל תלך על מק...בשביל תוכנות אופיס
אני הולך על מק, לא זו השאלה שלי..אז אל תלך על מק...
מקבוק פרו הכי חדש.איזה דגם של מומלץ למי שצריך את זה בעיקר בשביל תוכנות אופיס, מה שאני צריך שיהיה, סוללה ארוכה, גודל מסך 13/14 אינץ, ומהיר..!!
תודה רבה.
אני צריך את זה בעיקר בשביל אופיס, אני לא חייב את ההכי חדש, כן אני ש מה שפרטתי למעלה סוללה ארוכה ומסך 13/14 אינץ.מקבוק פרו הכי חדש.
הדגם של שנה שעברה של המקבוק פרו - האיוורור שלו לא מספיק טוב לעבודה אינטנסיבית, ומקבוק רגיל לא עובד טוב עם Parallels.
אם בעיקר בשביל אופיס, מה הטעם לקנות מקבוק בכלל?? בשבילך זה סתם יקר ובלי תועלת.אני צריך את זה בעיקר בשביל אופיס, אני לא חייב את ההכי חדש, כן אני ש מה שפרטתי למעלה סוללה ארוכה ומסך 13/14 אינץ.
תודה רבה.
אני רוצה לנתק אותו מהרשת, ואני לא רוצה שהוא יסבול מוירוסים.אם בעיקר בשביל אופיס, מה הטעם לקנות מקבוק בכלל?? בשבילך זה סתם יקר ובלי תועלת.
השאלה היא האם יש דגמים ישנים יותר במחיר יותר זול?תשובה עניינית - כנס לאתר של אפל. אין שם הרבה מבחר. בהצלחה.
אה, אתה כנראה עדיין אוחז ש"אין במק וירוסים".....אני רוצה לנתק אותו מהרשת, ואני לא רוצה שהוא יסבול מוירוסים.
בכל אופן אשמח לדעת מה הדגם ומחירו (אם יש קישור יותר טוב) של מחשב מק פשוט עם סוללה ארוכה
תודה רבה.
לא בפורום תכנות, אלא בפורום תוכנה חומרה ורשתות.תשובה עניינית - כנס לאתר של אפל. אין שם הרבה מבחר. בהצלחה.
תשובה אכפתית - אל תקנה מק.
תשובה אמיתית - תשאל טכנאי בפורום תכנות הוא יסביר לך הכי טוב
אה, אתה כנראה עדיין אוחז ש"אין במק וירוסים".....
במחיר כזה אתה יכול לקנות שני מחשבי ווינדוס עם אותה חומרה, ואפילו אולי יותר טובה.
והוא שלמחשבי מקבוק (בעצם כמו לכל מכשיר חשמלי אחר) יש מספר קבוע של מחזורי טעינה לסוללה שלהם
פעמיים לא נכון עובדתית.א. זה היה נכון, אולי לפני 12 שנה. היום יש בהחלט וירוסים, אמנם פחות מווינדוס (כי פחות "משתלם" לפתח נוזקות למק).
ב. אם המחשב שלך לא יהיה מחובר לאינטרנט - מערכת ההפעלה של מק לא תקבל עדכונים (אגב, אם אני לא טועה, לגירסאות של מק יש סוגשל תאריך תפוגה אם הן לא מקבלות עדכון) - ממילא הוירוסים הקיימים ש"מתאימים" לגירסה שלך יוכלו בקלות לתפוס על המחשב, ומספיק כונן USB אחד נגוע, וגמרנו...
אני כבר אוחז בשבע. הוירוס היחיד שראיתי זה אצל השכנים...אני על מק כבר 3 שנים
לגבי הטראקפד אני לא חולק, אין לו שום מתחרה.
1. מה לא נכון, שמערכת ההפעלה לא תקבל עדכונים? איך היא תקבל עדכונים בלי אינטרנט, מהחמצן שבאוויר?פעמיים לא נכון עובדתית.
עם זה אני מסכים.וזה מוזר לשמוע מישהו שצריך אופיס וקונה לשם כך מק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: