אני יכול לבחור אם לאתחל את המחשב על הווינדוס או על ההאקינטושהאם אפשר להפעיל את ווינדוס בד בבד עם אקינטוש?
אני יכול לבחור אם לאתחל את המחשב על הווינדוס או על ההאקינטושהאם אפשר להפעיל את ווינדוס בד בבד עם אקינטוש?
לא הבנתי אותךאני יכול לבחור אם לאתחל את המחשב על הווינדוס או על ההאקינטוש
זה התוכנה שעובדת במחשבי מק כמו ווינדוס בPCסליחה על הבורות - מה זה אקינטוש?
אפשר להתקין על האקינטוש פרלללא הבנתי אותך
במק יש אפשרות לפתוח את ווינדוס 10 בחלון בפרלל
האם גם באקינטוש יש אפשרות לפתוח את ווינדוס 10 בחלון תוך כדי עבודה?
נו, ומה אתה ממליץ?אפשר להתקין על האקינטוש פרלל
אבל אני לא התקנתי
אני פשוט סוגר את המחשב ופותח אותו מחדש על ווינדוס
אני עובד עם מק יותר מ30 שנה.
כמה תובנות בגרוש מחווית השימוש שלי.
על איכות המסכים, האיטגרציה בין חלקי המחשב והמראה הייחודי לא אוסיף ואין מה להוסיף.
אבל מה כן:
1. לא שמעתי אף פעם מישהו שעבד עם מקינטוש ועבר לפיסי ואמר ש״המעבר שינה לו את החיים״. הפוך שמעתי המון!
2. יותר מ15 שנים שלא ראיתי טכנאי מחשבים (מאז החלפת מערכת ההפעלה לMacOsx). בגדול, טכנאי המחשבים שעבדתי איתו עשה הסבה בערך מאותו זמן למקצוע אחר.
3. לא נתקלתי מעולם בוירוס במק ומעולם לא היה לי אנטי-וירוס.
4. מבט אחד על לוח הבקרה במק ובפיסי יסבירו למה מק יותר קל לעבודה, ללמידה, ולמה הוא יותר אינטואיטיבי.
5. זה נכון שיש הרבה יותר תוכנות לפיסי אבל לא נתקלתי כמעט בשום ביצוע שרציתי לבצע שלא מצאתי לו פיתרון למק.
6. אם לא היו הפסקות חשמל, לא הייתי זוכר היכן נמצא כפתור ההפעלה הפיזי של המחשב.
7. אני עובד עם תוכנות אדובי שלא ידועות כקמצניות בזלילת משאבים (כולל שימוש מאסיבי בפוטושופ). המחשב שאני עובד איתו הוא משנת 2012 (!!!) ״3.4GHz Intel Core i7/24GB 27 (קניתי את המחשב בזמנו מיד שניה ב9,000 ש״ח) ועדיין אני לא רואה צורך להחליף אותו. עובד מעולה וזריז בצורה מספקת די והותר. שתבינו מה זו יציבות ומה יחסי העלות/תועלת.
8. ועכשיו לשוס: המחשבים החדשים של אפל עם מעבד M1. תשכחו מטענת המחיר. היום במחיר סביר בלבד אפשר לקנות מחשב עוצמתי עם המעבד הכי מהיר למשתמש המקצועי הסטנדרטי.
מחשב Mac mini, מחשב שולחני זעיר ללא מסך, עם 16G זיכרון, דיסק1 טרה ssd, אפשר לקנות בארץ ב5,000 ש״ח.
מחשב "iMac 24 עם 16G זיכרון, דיסק1 טרה ssd, מסך מדהים 4.5K, יפהפה מאין כמוהו אפשר לקנות בארץ ב-8,300 ש״ח
מחשב נייד MacBook Pro 16 M1 Pro 10CPU 16GPU 16GB/1TB, מחשב עוצמתי שיכול בהחלט להחליף את המחשב השולחני עם אפשרות לחיבור שני מסכים נוספים יעלה בארץ 10,900 ש״ח (ככה מרוויחים גם מחשב נייד וגם מחשב שולחני חזק).
תביאו מחו״ל תחסכו כמה אלפי שקלים...
שלושת המחשבים האלו עם מעבד M1 יטיסו לכם את העבודות עם תוכנות אדובי והרבה יותר מזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: