@איתמר נתן
במשפט אחד: מעולם לא השתמשת עם PC איכותי ויקר. משם מגיע כל ההבדל.
גם כשאני מדבר על PC לא דיברתי על PC מהחור של הגרוש, אלא על PC יקר ואיכותי. אתה מוזמן לדבר ולבדוק את הדברים כמו שצריך, ולא סתם לחשוב שרק הרכב שלך הוא מרצדס.
סתם נקודת ציון מעניינת, מאז ומעולם קהילת אפל התנשאה על המשתמשים המקבילים, הן במערכות מיחשוב והן בסמארטפונים. ובאמת שאין מה להוזיז אותם. הם גם מעולם לא התנסו במערכות השונות בשביל לדעת, ואלו שכן התנסו, התנסו עם מערכות ירודות, וכשהם החליטו לשדרג, אז הם הלכו על אפל כי ככה הם קראו באינטרנט שזה טוב יותר, והם לא באמת ניסו.
כן. גם בPC אין וירוסים ותקלות אם הוא מתוחזק כמו שצריך.
בPC אין בעיות תאימות תוכנה כמעט בכלום, בעוד שבמק יש בעיות.
בקיצור, מרגיש לכם טוב להוציא סכומי עתק על מחשב, ולהרגיש שרק ככה תוכלו להרוויח,
אז לבריאות
נ.ב. חשוב לי להדגיש, במשך כל השרשור, הייתי בעלה של אביטל ולא אביטל עצמה.
הן במחשבים ובעיקר בסמארטפונים [שם זה בולט יותר], בעבר הרחוק [8 שנים בערך. למי שזוכר את גלקסי S2 מול אייפון 4, וכן הלאה במשך הדורות], אכן אפל היתה טובה יותר מהמתחרים. בהחלט נכון. אבל עם השנים, השוק הן של הסמארטפונים והן של מערכות מחשב התקדמו ברמות מטורפות, ופשוט אין מה להשוות מה שהיה פעם למה שיש כיום לשוק להציע. כיום למתחרים יש הצעות של מערכות מטורפות לא פחות מאלו של אפל. כך שמי שתקוע איי שם בעבר הרחוק, משוכנע שרק למק יש מה להציע, ולPC אין, וזו פשוט טעות שנובעת מחוסר עידכון בראש על המערכות שיש לשוק כיום להציע מה שלא היה פעם. ופשוט במחירים זולים בהרבה. וכדלעיל, כי השוק פתוח יותר ויש יותר שחקנים בשוק שגורמים לתחרות וירידת ערך, ולכן המחירים זולים בהרבה מה שאין במכשירים של אפל.אכן, אני חייב לציין שהפעם האחרונה שהשתמשתי בפיסי היתה לפני כעשור והוא לא היה זול, המפרט היה ברמה גבוהה ועלה בשעתו קרוב ל-10 אלף ש״ח
אתה השתמשת פעם עם מקינטוש (ברמה של היכרות רצינית)?במשפט אחד: מעולם לא השתמשת עם PC איכותי ויקר.
ובא לציון גואל.שלום חברים
אני חושב שיש בזה יותר ממשהו, ולפי דעתי זה אומר המון, כי כאן רואים את האמת בשטח, והבנתי שהמק מריץ את תוכנות אדובי הרבה יותר מהר בהרבה.אדובי רצה יותר מהר על מק -
יש בזה משהו.
אם במקבוק עסקינן, אז גם אם הוא טיפה מהיר יותר (ולא שמתי לב שזה כך כלל), העובדה שבאינדיזיין אי-אפשר לתת קיצורי מקשים לסגנונות מבטל כל יתרון קלוש. זוועתי לעבוד ככה.
אז במקום להאשים את המקבוק - יש להאשים את האשמים באמת: מפתחי אדובי...
אני לא מאשים אף אחד. (ואגב, כמו שדנו במקום אחר, להוסיף קיצורי מקשים לסגנונות חוץ מב-numpad זה לא פשוט כמו שזה נראה במושכל ראשון!)
ובדיוק בדיון שהיה בבטא לגבי המורכבות של לאפשר מקשי קיצור לסגנונות זה מה שפתח את עיני לבעייתיות של הדבר...כנראה מפתחי אדובי עוקבים אחר האשכול הזה...
בדיוק עכשיו אני מקבל ידיעה מאדובי שבגירסה הבא (2020 שיצא בקרוב) יהיה אפשר לעשות קיצורי מקשים לסגנונות גם בלי numpad!
איזה קטע...
אם אתה עובד אם כמה תוכנות פתוחות ביחד אילוס, פוטוש, ואינדי, וגם גוגל פתוח תהיה מוכן לקריסה, הווינדוס 10 שלי אם אנטי וירוס דיפנדר אם כל העידכונים לא סובל מורכבות ועומס.לא יודע על מה אתה מדבר. חלונות 7, 10 מערכות מצוינות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: