מסכים איתך בהחלט, רק מה שאני מחפש זה שאינדזיין ירוץ, ובעזרת ה' גם המקצועיות תבוא יותר מהרודאי שמק יותר טוב השאלה אם צריך איתמר היקר, לא המחשב עושה את האדם מקצועי...
מסכים איתך בהחלט, רק מה שאני מחפש זה שאינדזיין ירוץ, ובעזרת ה' גם המקצועיות תבוא יותר מהרודאי שמק יותר טוב השאלה אם צריך איתמר היקר, לא המחשב עושה את האדם מקצועי...
עדיין מחשב לא קונים כל יום, ובפרט לצרכי עבודה אולי שוה להשקיע, ובכמה עבודות טובות מחזירים את הכסף, וכמו שאדם משקיע ברכב טוב כמו מרצדס כשיש את האפשרות, אז למה לא להשקיע במחשב טוב ?אפשר לקנות חומרה חזקה בהרבה מחומרה של מק, ובמחיר שפוי, ולקבל תוצאה [לכל הפחות] זהה ובפחות כסף.
כנראה שיש עדיין כאלו שלא מבינים את השפה העברית באופן מלא..עדיין מחשב לא קונים כל יום, ובפרט לצרכי עבודה אולי שוה להשקיע, ובכמה עבודות טובות מחזירים את הכסף, וכמו שאדם משקיע ברכב טוב כמו מרצדס כשיש את האפשרות, אז למה לא להשקיע במחשב טוב ?
ואלו שמסתפקים בסובארו שיבוסם להם.
כנראה שיש עדיין כאלו שלא מבינים את השפה העברית באופן מלא..
אני חייב להודות שעמירם עושה בית ספר לכולם, ובסוף תמיד הוא צודק (ככה זה מרוקאים), רק מה לעשות אני מאלה שאוהבים הרפתקאות וחייב ללמוד על הבשר...
העובדות הם פשוטות שכל המקצוענים והתותחים בבתי דפוס עובדים עם מק, ולא פיסי וזה אומר דרשניכדאי לציין ולהבהיר את העובדות, ולעגן אותם במונחים ובעובדות אמיתיות, ולא סתם לזרוק משפט חלול כמו "ודאי שX טוב יותר מY"..
לא משהו אישי. אלא פשוט בשביל מקצועיותו של הדיון.
הובנת.
זה בהחלט נכון מה שאתה כותב. החומרה כשלעצמה בהחלט חזקה וטובה יותר במק. אין חולק. אבל זה ממש לא הנקודה. מבחינתי, ומבחינת כל צרכן, המדד הוא הוצאה מול קבלת תמורה.
ובזה PC לוקח, ובלי השוואה בכלל.
כלומר, נניח לשם הדוגמה: X זיכרון עבודה, יתן במק תוצאה טובה יותר מPC עם אותו הזיכרון. זה נכון. [וזה אגב גם מוכח מאייפונים/אייפדים, שעם מפרט על הנייר [כביכול] חלש יותר, והוא בפועל חזק יותר [מחלק] מהמתחרים עם מפרט על הניר גבוה יותר]. אבל מכיון שהסחורה בPC זולה יותר [יותר שוק], אפשר לקנות חומרה חזקה בהרבה מחומרה של מק, ובמחיר שפוי, ולקבל תוצאה [לכל הפחות] זהה ובפחות כסף.
ועוד סיבה למה להישאר עם windows, כי מתברר שהתוכנות של דגל ניקוד לא עובדות על מק...
מה אתה רוצה להראות בחיפוש גוגל הזה?עכשיו נשאר רק להוסיף למשוואה את עניין העמידות והתחזוקה השוטפת שבמק שואפת לאפס ובפיסי....
צפה בקובץ המצורף 541972
צפה בקובץ המצורף 541973
אם מישהו יבקש. כרגע זה טרם קרה.התוכנות שהן בעצם תוספים לוורד ולאינדיזיין ככל הנראה עובדים חלק גם במק
כל שאר התוכנות, ככל הנראה בעתיד הקרוב תתאים אותם. הלא כן?
גדול! וכן אמר לי ידידי המעצב הנודע ר' איתמר נתן הי"ומי שמתפרנס מעבודה על מחשב - שוה לו לפחות לחקור את האופציה הזה...
בשביל זה יש פרללס שמאפשר להתקין את ווינדוס 10 על מקממליץ על ווינדוס.
המקלדת של המקבוק מזכירה לי את ה-Spectrum משנות ה-80! מקשים מעצבנים מאוד!
לכתוב משפט כמו "העבודה הופכת מסיוט לתענוג", מראה שהשימוש היה בPC חלש ולא מקצועי ולא בנוי היטב. זו עובדה. המכונות הגדולות מיועדות עבור עורכי וידאו ו3D. תשאלו טכנאי מחשבים מקצועי, הוא יאמר לכם שב12K אפשר להשיג מכונה מעולה+.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: