מה קרה קבלת עליו עצבים ושברת אותו, אם היית מרוקאי עצבני כמוני הייתי מבין, איך התקלקל? כמה שנים יש לך אותו?
המסך התחיל להראות קוים קוים, ואז הפסיק לעבוד.
לא יודע איך זה קרה, יכול להיות שפעם שמתי מידי הרבה כח עליו כשהיה סגור...
מה קרה קבלת עליו עצבים ושברת אותו, אם היית מרוקאי עצבני כמוני הייתי מבין, איך התקלקל? כמה שנים יש לך אותו?
זה כבר חצי שנה קיים, אחרי i9 מגיעה סדרת i10 (שגם ממוספרת בצורהטיפה מפורטת יותר מעד היום) וזה כמובן גם הדור העשירי בהשגחה פרטית..א. מה זה I10? לא מוכרת לי סדרת מעבדים בשם הזה. (I9 היא סדרת מעבדים, לא דגם, דגמים הולכים לפי "דורות", סדרות הן: I3 I5 I7 I9, ועוד) התכוונת אולי לדור העשירי של מעבדי אינטל?
ב. למי שאין לו כסף מיותר - אורך חיי המחשב הם שיקול משמעותי מאוד.
אתה יכול להביא קישור לדבריך בבקשה?זה כבר חצי שנה קיים, אחרי i9 מגיעה סדרת i10 (שגם ממוספרת בצורהטיפה מפורטת יותר מעד היום) וזה כמובן גם הדור העשירי בהשגחה פרטית..
סורי שהייתי פזיז. באתי להביא לך קישור כשקלטתי שטעיתי והתבלבלתי. אין i10.אתה יכול להביא קישור לדבריך בבקשה?
או אם קבלה - נקבל....
זה מוצר שאין צורך בו בשדרוג! וזו מעלתוחוץ מהעובדה שהוא כמעט לא ניתן לשדרוג (בפרט בדגמים המאוחרים יותר).
לעומת רוב הPC הניידים שאפשר להחליף/להוסיף בהם SSD, זיכרון, כרטיס WIFI, וכן הלאה.
לגבי הבוטקמפ, זה נכון שווינדוס עובד חלק יחסית, אבל אז איפה כל היתרונות של "החומרה של מק מסונכרנת באופן מלא עם התוכנה" ושאר ירקות?
אני לא מבין למה אתם כל הזמן אומרים שהמק יותר מדי יקר, שימו לב איזה מחיר שפוי מציעים לכם..
בגלל הקורונה הוא בצמצומים.הלכת על קטן.
זה עם עוד כמה שדרוגים:הלכת על קטן. אם כבר אז כבר.... (לא כולל מסך...)
צפה בקובץ המצורף 641500
למה? מה יצא בסוף?לא מזמן כמעט הצלחתי להתקין האקינטוש על ה pc שלי
כבר הגעתי לשלב הסופי של ההתקנה
אבל נשבר לי מזה בדרך
אגב, לא התייחסנו פה לנושא האקו-סיסטם של אפל...
סתם אגב, יש למישהו מושג למה מייצרים את הדבר הזה?אייפוד טאצ' = 399 $
לילדים מתחת לגיל שלוש... (ה"י)סתם אגב, יש למישהו מושג למה מייצרים את הדבר הזה?
לא רואים את התמונהתגידו שלום להאקינטוש החדש שלי.....
שלמרות שהתקנתי אותו על ה pc ועוד על כונן קשיח חיצוני - הוא טס יותר מהר מהווינדוס...
אז אולי נשקול לצרוב אותו על ה ssd
(עוד מעט נבדוק איך האינדיזיין...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: