בפריפריה?עם התחלה של הון עצמי מזערי על סך 150K
זה יכול להיות 1/4 מערך הדירה.
בפריפריה?עם התחלה של הון עצמי מזערי על סך 150K
150k זה הרבה מאדעם התחלה של הון עצמי מזערי על סך 150K או בלי בכלל,
מישהו כאן יכול להעיד שעשה את זה?
מאוד מעניין אותי
אנחנו עשינו את זה, עם עזרה קטנה ומחיר למשתכן. יש סייעתא דשמייא למי שלא עושק את ההורים! בהצלחה!
מה המייל שלך?עם התחלה של הון עצמי מזערי על סך 150K או בלי בכלל,
מאוד מעניין אותי
בפריפריה?קנינו ברוך ה דירה ללא שקל מההורים
ולא, לא במחיר למשתכן
בדיוק מה שקרה ליוכבר כתב הרמ"א בשו"ע שמי שלא יבקש וידרוש מההורים שלו ושלה אלא יקח מה שיתנו בשמחה ויודה יזכה לברכה.
ואני ראיתי את זה בחוש כשכל חבריי לא הסכימו "לשמוע" על פחות מ500K ש"ח אני רק חיפשתי בחורה טובה וה' נתן לי את הכסף הזה במחיר למשתכן בזכיה מוצלחת.
ובלי להרגיש משועבד ל"שווער" כל החיים כי הוא קרע את עצמו לקנות לי דירה.
אנחנו עשינו זאת בסיעתא דשמיאעם התחלה של הון עצמי מזערי על סך 150K או בלי בכלל,
מאוד מעניין אותי
במרכז הוא לא יכול, אאכ לקח הלוואות להשלמת ההון העצמיאיך זוג יכול לקנות דירה במרכז אפילו עם הון עצמי יותר גדול מ 150.000 אלף ש"ח הרי ההחזרים כל חודש הם מטורפים
אשמח שתסבירו לי
אפילו שההון העצמי גדול יותר יש את המשכנתא כל חודש שהיא גדולה מאודבמרכז הוא לא יכול, אאכ לקח הלוואות להשלמת ההון העצמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: