בשמונה ורבע גם ר עקיבא פתוח...לא מדובר על מוקדמות במיוחד - שמונה ורבע עד רבע לתשע.
עצמאית זה באמת משהו אחר, וזה לא רלוונטי לרוב הציבור.ואני עצמאית - עובדת לכל מקום ובעיקר לחו''ל....
בשמונה ורבע גם ר עקיבא פתוח...לא מדובר על מוקדמות במיוחד - שמונה ורבע עד רבע לתשע.
עצמאית זה באמת משהו אחר, וזה לא רלוונטי לרוב הציבור.ואני עצמאית - עובדת לכל מקום ובעיקר לחו''ל....
זה יוצא בס"ה 20 אחוז מכלל הבנות הסימנרים החרדיות...50 אחוז מהבנות בסמינרים הליטאים לומדות היום את מקצועות ההיטק,
בסמינר החדש זה עבר את ה50 אחוז.
הציבור הליטאי לפחות לא רחוק משם בכלל...
דברתי על הציבור הליטאי והספרדי,זה יוצא בס"ה 20 אחוז מכלל הבנות הסימינרים החרדית...
לא שמעתי שזה נכנס לציבור החסידיעל הציבור החסידי כבר כתבתי...
זה בדיוק מה שכתבתי,לא שמעתי שזה נכנס לציבור החסידי
כי בכל מגזר אחר מקצועות ההיטק תופסים תאוצה.אז את משתייכת למגזר החסידי כנראה שבו נשים פחות עובדות או עובדות במשרות חלקיות
ממש לא נכוןזה בדיוק מה שכתבתי,
במרכז מרוויחים יותר לא רק בהייטק,ממש לא נכון
עובדות במשרה מלאה אבל לא בהייטק
אז תורידו את כל הציבור החסידי
וכמחצית מהבנות הליטאיות והספרדיות
דיברתי על המגזר החסידיבמרכז מרוויחים יותר לא רק בהייטק,
אלא בכל המקצועות שלא קשורים להוראה.
וכיום 80-90 אחוז מהציבור הליטאי- ספרדי לא לומדות את מקצועות ההוראה.
צריך לשים לב לעוד נקודה.עצמאית זה באמת משהו אחר, וזה לא רלוונטי לרוב הציבור.
זה מה שכותבים לך כאן מהתחלה,דיברתי על המגזר החסידי
שאלה טובהזה מה שכותבים לך כאן מהתחלה,
לכמה מהמגזר החסידי יש להוציא 2 מיליון על דירת 3 חדרים עם אופציה??
וגם במגזר החסידי ההיטק נכנס...מניחה שיש כאן ניקים שידעו יותר
נכנס קצתזה מה שכותבים לך כאן מהתחלה,
לכמה מהמגזר החסידי יש להוציא 2 מיליון על דירת 3 חדרים עם אופציה??
וגם במגזר החסידי ההיטק נכנס...מניחה שיש כאן ניקים שידעו יותר
יש קישור?אם בערוץ 12
עמליה דואק הביאה כתבה מעקב של 3 חודשים על ירידה במחירים בכל הארץ
אין מנוס
הירידה כבר כאן.
זה חלק ממהדורת החדשותיש קישור?
גם בחברות הייטק יש פער גדול בין ירושלים למרכז,האשכולות האלה מצחיקים אותי בכל פעם מחדש...
כירושלמית בעבר וכבית שמשית בהווה,
(עובדת בחברת הייטק גלובלית, בירושלים בהר חוצבים, מרחק של כ 45 דקות מהדלת שלי עד להחתמת כרטיס, אבל לא זה הענין...)
אני גם לא,אני לא מכירה ירושלמי/ת אחד/ת שרוצים לעבור לבני ברק בגלל התעסוקה, יעדיפו את ההפרש בשכר בין משרה בירושלים למשרה במרכז, העיקר לא לגור בבני ברק.
ואל תשכחו שירושלים גדולה, אנשים רגילים לנסוע בתוך ירושלים 40-50 דקות בכל יום לעבודה, במיוחד בשנה האחרונה עם עבודות הרכבת, אז ההפרש הקטן בין הר נוף-הר חוצבים לבית שמש- הר חוצבים כבר פחות מרתיע.
לירושלמים...ולכן, עם כל הכבוד לבני ברק, בית שמש היא אכן האופציה היחידה שנותרה לירושלמים שעובדים בירושלים וצריכים מקום מגורים שיאפשר להם לשלם משכנתא מנופחת.
המחירים בבני ברק גבוהים מבי"ש...ואגב, לפני כשנה וחצי כשהיתה העליה המטורפת במחירי הדירות בבית שמש, יכולתי בכיף לעשות אקזיט על הדירה ולקנות דירה מכובדת בסכום הזה בבני ברק, משומה זה לא עלה על סף מחשבתי ולא שמעתי מאף אחת מחברותי הירושלמיות, ההייטקיסטיות, שקנו בבית שמש תכנון שכזה, כן שמעתי בני ברקים שעשו את זה ובאמת נצלו את העליה ההזויה הזאת.
האם המחירים בבית שמש אכן ישארו גבוהים? אהמממ לא יודעת ולא מתימרת לדעת....
נכון, בדיוק לכן כתבתי שרוב הירושלמים יעדיפו את ההפרש בשכר...גם בחברות הייטק יש פער גדול בין ירושלים למרכז,
אהה, שמתי לב, הסברתי שכירושלמית, אני לא מסוגלת לחשוב על מגורים בבני ברק, וכמוני יעידו רוב הירושלמים, ירושלמים לא סובלים את בני ברק. נקודה.אני גם לא,
דיברנו על בית שמש VS בני ברק.
אופס, אני מכירה, כזוג חסידי לקחנו על עצמנו מעל ומעבר למה שזוג ליטאי מכיר ויודע...את לא מכירה, זוגות היום לוקחים על עצמם התחיבויות הזויות, אז לחלקם אין את הפריבילגיה לוותר על ההפרש בין בני ברק לירושלים.
נכון להיום, בזמנו זה היה אפשרי.המחירים בבני ברק גבוהים מבי"ש...
דירת 4 חדרים עולה 2.5, אז על מה האקזיט?
נכון מאד,נכון להיום, בזמנו זה היה אפשרי.
אין לי ענין להתווכח, ברור לכולם יתרונות התעסוקה שקיימים בבני ברק, אף אחד לא מכחיש, רק מסבירה את הצד של הירושלמים בסיפור, שבשבילם בית שמש היא האופציה הסבירה ביותר כיום, וזה מה ש @ראש המוסד ניסה להסביר והותקף חזיתית....
כל אחד והבחירה שלו,נכון, בדיוק לכן כתבתי שרוב הירושלמים יעדיפו את ההפרש בשכר...
לא כל הזוצים ירושלמים משני הצדדים..אהה, שמתי לב, הסברתי שכירושלמית, אני לא מסוגלת לחשוב על מגורים בבני ברק, וכמוני יעידו רוב הירושלמים, ירושלמים לא סובלים את בני ברק. נקודה.
לא יודעת מה היה בזמן שקנית את הדירה שלך, אבל היום גם זוגות ליטאים לוקחים את עצמם עד לקצה האפשרי.אופס, אני מכירה, כזוג חסידי לקחנו על עצמנו מעל ומעבר למה שזוג ליטאי מכיר ויודע...
זה אף פעם לא היה אפשרי,נכון להיום, בזמנו זה היה אפשרי.
@ראש המוסד טען שאין ייתרון של התעסוקה של בני ברק,אין לי ענין להתווכח, ברור לכולם יתרונות התעסוקה שקיימים בבני ברק, אף אחד לא מכחיש, רק מסבירה את הצד של הירושלמים בסיפור, שבשבילם בית שמש היא האופציה הסבירה ביותר כיום, וזה מה ש @ראש המוסד ניסה להסביר והותקף חזיתית....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: