לא היום.אין חיה כזאת!
8000 ש"ח שכירות זה לדירת 4 חדרים
ועולה לפחות 3 מיליון
בפרוייקטים כמו אחוזה וכדורי כבר עכשיו על דירה קטנה 3 חדרים קומה גבוהה אנשים לוקחים גם 9000, כתבתי 8000 כדי לכתוב ממוצע.
לא היום.אין חיה כזאת!
8000 ש"ח שכירות זה לדירת 4 חדרים
ועולה לפחות 3 מיליון
אני לא מדברת על האזור הזה...
ישא ברכה זה הדירות שבשוק, תגיד לחמישה הקונים שיתקשרו לישא ברכה ושישלחו להם את הקוד של הדירות שצרפתי(974927) ויבררו אם זה נמכר, ושיקנו את הדירות הללו. שמחה לעזורלא מכיר את ישא ברכה
אני מכיר את השוק
תמצאי לי דירה 4 חדרים - 100 מ"ר
באיזור רוממה (לא, לא בשנלר שם המחירים נושקים ל 40000 למ"ר)
ב 22000 למ"ר
ואמצא לך לפחות חמישה קונים שיקפצו עליה מיד
אין לי מושג מה המחיר שלהם, העליתי נתונים ממה שראיתי, יתכן ואני טועה.. אם אתם רואים נתונים אחרים אשמח שתאירו את עיני...אני לא מדברת על האזור הזה...
הדירות שאת מראה אגב הן הרבה יותר מ2.2
איפה מצאת את הלעניין באינטרנט?.
הר נוף לגאולה גם לוקח זמן בשפע - במיוחד עם הרכבתעקיצה יפה בהחלט!!
אני ממש לא סנגור של בני ברק ובטח לא אישתי
אבל ברור שנווה יעקב היא שכונת סוג ג של ירושלים
לא משתווה לסנהדריה
ולא לא למעלות דפנה ולא לבר אילן
גם לא לגבעת שאול והר נוף
וגם לא לבית וגן
וגם לא לפסגת זאב
כל הללו שרשמתי נווה יעקב פחות מהם עשרת מונים
הפקפקים זה הזמן הקובע
השוק באיזור נמצא רחוק רחוק מ 22,000 למ"רישא ברכה זה הדירות שבשוק, תגיד לחמישה הקונים שיתקשרו לישא ברכה ושישלחו להם את הקוד של הדירות שצרפתי(974927) ויבררו אם זה נמכר, ושיקנו את הדירות הללו. שמחה לעזור
וגם אם לא יש להם עוד הרבה דירות, עושים מנוי חודשי 250 ש"ח,
ומקבלים רשימה ארוכה של הדירות שבשוק.
כמובן לא הכל 22,000 ש"ח למטר אני מאמינה לגמרי שזה מחיר זול(שיעשו עוד ברורים ולא יסתמכו רק על זה), אבל הנה ראיתי דוגמא.
הגיליון האחרון שם הוא מחודש אדר.אין לי מושג מה המחיר שלהם, העליתי נתונים ממה שראיתי, יתכן ואני טועה.. אם אתם רואים נתונים אחרים אשמח שתאירו את עיני...
אפשר לראות את עיתון לעניין באינטרנט בקישור הנ"ל:http://kolmakom.co.il/קטגוריות/עיתונים-מקומונים-ומגזינים/מקומונים/לעניין-ירושלים/
כבר בעבר כתבתם שיש לכם השקעה נוספת באיזור אחר
ואתם עוזבים את האשכול
אז אנא בכבוד תתכבדו לעשות זאת
כי להשאר פה ולפגוע בירמי וולדמן שגר בשכונה
ומזוהה עם שמו הפרטי
זה עובר כל גבול !!!!!
אשמח שתכתבו כאן תגובה הולמת
ולא לנסות לתקוף חדשים שהצטרפו היום
כי אני לא הצטרפתי היום ....
אני גם חושבת שהשוק באזורים האלו רחוק מ22,000 למטר, במקרה נתקלתי וראיתי.השוק באיזור נמצא רחוק רחוק מ 22,000 למ"ר
כך שזה לא מסתדר במציאות
בישא ברכה לא כתוב לך למשל המצב המשפטי של הדירה וכו'
הכוונה לפרויקט הזה שלא היה עליו שום פירסום? והוא ליד המכבי אש? יחסית קטן?מישהו יודע איך נקרא הפרויקט (שמאוכלס כבר כמה שנים) מול רב שפע ומשמאלו (לכיוון בר אילן - שרי ישראל) מישהו יודע לתת לי פרטים על הפרויקט הזה, איך הוא? מחירים? היכן ניתן להתעדכן על מכירת דירות שם? תודה מראש
לא יודע למה כוונתך, אולי. בניינים יפים יחסית חלק ממוקמים ממש מול רב שפע, וחלק משמאלוהכוונה לפרויקט הזה שלא היה עליו שום פירסום? והוא ליד המכבי אש? יחסית קטן?
לאורך שמגר יש 2 פרויקטים, יש את פנינת חמד ויש את בינת.לא יודע למה כוונתך, אולי. בניינים יפים יחסית חלק ממוקמים ממש מול רב שפע, וחלק משמאלו
כאן זה כבר שיקול שלכם אם להאמין שרמה ד' תממש את הפוטנציאל שלה, או לחכות 5 שנים ולראות במציאות אם זה קורה (ולהסתכן בעלית מחירים).אז מה המסקנה?
שעל סמך זה שאולי רמה ד' תעלה בעתיד יותר מירושלים - שווה היום לגור 5+ שנים בשכונה כזו?
אני מנסה באמת להגיע לשורש היתרון הענק של רמה ד', שבעקבות היתרון הזה המחירים כל כך גבוהים.
אומרים שסורוצקין רוצה לבנות ברמה ד' בניין ענק ולהביא את כל הכוללים שלו בבית שמש לשם (כמו בק"ס). באופן כללי לגבי ישיבות אתם צודקים שהרי אף פעם חברון או פונוביז' לא יעברו לבית שמש אבל אולי ישיבות בסדר גודל של מיר ברכפלד בק"ס יעברו (כמו שיש ברמה ג' את סולוביציק). ישיבות קטנות (לצעירים) בוודאי יפתחו ברמה ד'.מה עם ישיבות ליטאיות?
שתי פרויקט ים שלא קשורים אחד לשנילא יודע למה כוונתך, אולי. בניינים יפים יחסית חלק ממוקמים ממש מול רב שפע, וחלק משמאלו
תודה על היעוץ!@שתים @אפיק הפקות @נחמה כ אם אתם ליטאים והספק שלכם זה בין נווה יעקב לרמה ד
לכאורה נווה יעקב יותר מתאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: