תודה, מאיפה הוצאת את הנתונים?ביתר חולים בשטח החום הגדול
תחנה מרכזית בשטח המסומן בוורוד
לידו מימין בקוים סגול-ירוק מרכז מסחרי
צפה בקובץ המצורף 870280
תודה, מאיפה הוצאת את הנתונים?ביתר חולים בשטח החום הגדול
תחנה מרכזית בשטח המסומן בוורוד
לידו מימין בקוים סגול-ירוק מרכז מסחרי
צפה בקובץ המצורף 870280
ברמה ג2 המחירים עלו מאוד מאוד ודווקא בגלל שזו שכונה קטנה של בערך 2000 משפחות ולא עם מפלצות של בניינים כמו בד',דוקא אני יותר מתחבר לרמה ג, בגלל שפחות צפוף שם וגם הבנינים הרבה יותר נמוכים וברמה ד בנו לגובה
ב- ג 2 גודל הבניינים הוא פחות או יותר כמו ב-ד משא"כ ב- ג1ברמה ג2 המחירים עלו מאוד מאוד ודווקא בגלל שזו שכונה קטנה של בערך 2000 משפחות ולא עם מפלצות של בניינים כמו בד',
רמה ד' זו ממש עיר בפני עצמה
ממה שאני ראיתי בעיני בד' זה בניינים הרבה יותר גדולים.ב- ג 2 גודל הבניינים הוא פחות או יותר כמו ב-ד משא"כ ב- ג1
אם אינני טועה גם ב-ג רוב הבניניים הם 6/ 7 (לא כולל כניסה) קומות וגם בד, מה שיכול אולי להסביר את ההבדל זה שב- ד בחלק מהבניינים יש קומת חנויות שהיא קומה יותר גבוהה מקומת מגורים סטנדרטית מה שמייצר את הרושם שיש שם יותר קומות מגורים, וכן לפעמים זה מטעה שרואים מ-ג את שכונת ד מלמעלה ורואים את כל הבניניים בשלמותם לעומת מי שממוקם ב- ג עצמה ורואה חלק גדול מהבניניים מהצד העליון שלהם שזה הרי מדורג.ממה שאני ראיתי בעיני בד' זה בניינים הרבה יותר גדולים.
ואני גרה בג' 2 ומתחננים כאן לדירות להשכרה ולקנייה
אם אינני טועה החלקים הגדולים ביותר בד זה ד 3 ולאחמ"כ ד 4 כך שחלק גדול מד 3 רוב ד 2 כל ד 4 וכל ד 5 יהיו מחוץ לאזור השאון, בנוסף ההבדל בין האמוראים לבין גאולה/ שמגר/ רבי עקיבא זה ששם האיזור המסחרי נוצר במהלך השנים בלי שום התאמה לאיזור ולכן כל הבאלגן והלכלוך באיזורים הנ"ל, משא"כ כאן, הכל מתוכנן מראש בדיוק לייעוד הזה אם כל התשתיות הרלוונטיות, זה בדיוק הכוונה פיתוח סביבתי שבונים מרכזי מסחר וגם מתאימים כל מה שצריך באיזור(חניונים נתצי"ם וכו) לא נראה לי שבמרכז המסחרי ברמה א כ"כ מלוכלך ושהשכונות מסביב מלוכלוכות ועמוסותרוב השכונה (ד׳1 וד׳3-הגדול) תהיה מרכז מסחרי סוען וכנראה גם מלוכלך לכלל תושבי העיר והסביבה,
זה אולי נכון אבל כמה חריש יש לך, וגם זה ההבדל שזה בחריש וזה בבית שמש(ואם זה אכן כך שאין הבדל אז מדוע הנהירה היא לב"ש ולא לחריש) אבל אם כל הכבוד גם חריש לא מתקרבת להיקפים של רמה ד.ד. כל! שכונה חרדית (אגב, כולל חריש!!), מתוכננת עם מרכז מסחרי בחזית הבניינים.
זה ממש לא נכון עובדתית, שטח הפארק ב-ד וירמות הם פחות או יותר אותו דבר,פארק ירמות לאורך ג׳2 ומ׳3 גדול פי 4 מהפארק שבין ד׳1 ל2.
וכו׳ וכו׳
אין להשקעה מחיר למשתכן הוא למחוסרי דיוראותי מעניין מה יקרה כשיגמר לרוכשי מחיר למשתכן ההגבלה על מכירת דירה, (שזה בערך 5 שנים או שבע מחתימת חוזה)
פתאום הרבה שקנו שם רק להשקעה ירצו למכור ויהיה הצפת דירות, ואולי תהיה ירידת מחירים, אבל זה יהיה רק לתקופה
כי בסוף השוק מאזן את עצמו
מכיר אישית כמה וכמה כאלה שזכו ויש להם דירה אחרת שלא על שמם ומתכוונים למכור או להשכיר, וכן כאלה שזכו ורוצים למכור ולרכוש במקומות אחרים.אין להשקעה מחיר למשתכן הוא למחוסרי דיור
ואם כך לאיפה בדיוק ילכו כל הזוכים האלה ולמה שירצו למכור אחרי שיתגוררו שם כמה שנים
וגם אם יהיו כאלה שלא התכוננו לגור שם וישכירו את זה לבנתיים עד שימכרו הם מיעוט מאוד קטן
שגם ממנו רבים ישארו אחרי שיראו את המעלות של רמה ד
היחידים שימכרו זה יהיה כאלה שלא רצו את הדירה בגלל גודל מיקום וכדו'
ולדירות אלה יהיה ביקוש רב הרבה יותר מהיצע
אין להשקעה מחיר למשתכן הוא למחוסרי דיור
ואם כך לאיפה בדיוק ילכו כל הזוכים האלה ולמה שירצו למכור אחרי שיתגוררו שם כמה שנים
וגם אם יהיו כאלה שלא התכוננו לגור שם וישכירו את זה לבנתיים עד שימכרו הם מיעוט מאוד קטן
שגם ממנו רבים ישארו אחרי שיראו את המעלות של רמה ד
היחידים שימכרו זה יהיה כאלה שלא רצו את הדירה בגלל גודל מיקום וכדו'
ולדירות אלה יהיה ביקוש רב הרבה יותר מהיצע
חריש אלפי דירות חדשות ובבניה, זה בעצם עיר שלמה אתר בניה שמקבל לאט לאט טפסי 4 ואכלוסים גדוליםאבל כמה חריש יש לך,
אני לא בטוח,אבל אם כל הכבוד גם חריש לא מתקרבת להיקפים של רמה ד.
תודה, מאיפה הוצאת את הנתונים?
זאת אומרת שרמה ד לבדה מתחרה בגודלה עם כל העיר חריש, אבל רמה ד היא שכונה בתוך בית שמש, שסך השטח שלה הוא כמעט 40.000 דונם שהרוב המוחץ שלה יהיה חרדי.חריש אלפי דירות חדשות ובבניה, זה בעצם עיר שלמה אתר בניה שמקבל לאט לאט טפסי 4 ואכלוסים גדולים
אני לא בטוח,
גיאוגרפית יש לה היום 7300 דונם כמעט כמו מודיעין עילית וביתר עילית יחד, וזה לפני הרחבות העיר ימה וקדמה צפונה ונגבה.
צפי לדיירים עד 2025: 100,000 תושבים.
לא צריך להוסיף מילים...
אכן אין ספק שחריש היא אלטרנטיבה ריאלית בהחלט, לא רחוקה מידי ואם כל התשתיות הנדרשות, כוונתי הייתה לרומם את קרנה של בית שמש ולא חלילה להוריד את קרנה של חריש.דבר ראשון
דבר שני
- יש היום בחריש כמעט 20.000 תושבים (אתה ראית בגוגל וזה מעודכן ל2019)
דבר שלישי
- חריש בשונה מכל מקום אחר בארץ כולל רמה ד' נבנית כל העיר ביחד זאת אומרת 12.500 היתרי בניה בפועל שנבנים מה שאומר שתוך שנה שנתיים מקסימום שלוש תסתיים בנייתם של כל הדירות כלומר כל העיר ואז ממילא יהיה לך אכלוס מאסיבי של עשרות אלפים במכה אחת (דבר שקורה כבר היום וגורם לבעיית תחבורה קשה מאוד באזור, מחכים לממשלה יציבה שתטפל בזה...) חוץ מזה שגם היום העיר מכפילה את עצמה במספר התושבים מאוד מהר, ולכן למרות טענתך הצודקת בהחלט, חריש שונה מכל קונספט אחר.
- בית שמש כבודה במקומה מונח ואין על זה חולק, אני הבאתי כאן עוד אופציה לכל רבבות המתעניינים בבית שמש ואין לאל ידם לקנות שם דירה.
אני חושב שבית שמש לא צריכה יח"צ... (עיין ערך האשכול הזה)אכן אין ספק שחריש היא אלטרנטיבה ריאלית בהחלט, לא רחוקה מידי ואם כל התשתיות הנדרשות, כוונתי הייתה לרומם את קרנה של בית שמש ולא חלילה להוריד את קרנה של חריש.
ואגב איך מחולקת האוכלוסייה בחריש חרדי/ושאינו, היום/ וכשצפוי להיות מאוכלס באופן סופי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: