האם המחירים ברמת בית שמש ד מוצדקים

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
לדעתי יש פה לופ שלא נגמר באשמת הקבלנים והמשווקים
א. מעלים מחירים ברמה ד
ב. המחירים בכל העיר עולים כתוצאה מכך [כי אף אחד לא פרייאר]
ג. אז שוב מעלים ברמה ד
וחוזר חלילה,
כל זה כמובן נובע מקרטל, שעל השוק שולטים כמה קבלנים ומשווקים שיכולים לתאם מחירים ולשלוט בכל השוק.
אין בכל הארץ דירה שעלתה ב20% בשנה האחרונה מלבד ברמה ד'.
ברחבי המדינה היו עליות של עד 8% ולא יותר!
ובמענה לטוענים שזכותם של הקבלנים להרויח, אין חולק על כך,
אבל תאמרו לי אתם איך ההתייחסות שלכם לאדם שקונה בעלי אקספרס מוצר ב-30 ש"ח ומוכר אותו ב- 120 ש"ח
ויתרה על זאת
מה ההתייחסות לחברה ששולטת באופן מוחלט בשוק ומוכרת בישראל מוצר כפול ממחירו באירופה.
וכל שכן
חברה שמוכרת מוצר יסוד שכולם משוועים אליו ומוכרת אותו במחיר מפולפל ודואגת שכל המתחרים יעלו איתה את המחיר או יחוסלו.
לזה קוראים קרטל או הפקעת שערים בלשון חז"ל
וזה מה שהלך /הולך ברמה ד'
זה המצב
מי שקנה צריך לשמוח שהוא בצד המרוייח

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
המחירים בשאר העיר לא עלו!!!!!
ומי שרוצה יכול דירה יפה בשאר העיר במחיר כמו שהיה עד עכשיו [ואפי' פחות בכמה שכונות]
דיברתי על מי שקנה ב ד

מי שמתאים לו לגור בעזה(חפציבה) שיקנה במחיר נמוך

ייד

משתמש מקצוען
דיברתי על מי שקנה ב ד

מי שמתאים לו לגור בעזה(חפציבה) שיקנה במחיר נמוך
מי שמתאים לו לגור בבניין של שלוש קומות עם 2 דיירים בקומה, חצר או מרפסת גדולה, רווח מכובד בין בניין לבניין והרבה אויר ואור,
שיקנה בקריה החרדית ב 1,300000,
מי שרוצה לגור עם 4 שכנים בקומה בבניין של 10-13 קומות=40+ שכנים בבניין, עם רעש ובלגן, מרפסת של 12 מטר וסוכה של4 מטר, 10 דירות שמסתכלים לו לסלון ועוד 10 לח. שינה, עם מחנק וללא אויר שיקנה ב1.700,000 בד׳...

כמובן שלא כל הדירות כאלה בשני הצדדים..
אבל אם עושים הכללות אז זה הכיוון.

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
לדעתי יש פה לופ שלא נגמר באשמת הקבלנים והמשווקים
א. מעלים מחירים ברמה ד
ב. המחירים בכל העיר עולים כתוצאה מכך [כי אף אחד לא פרייאר]
ג. אז שוב מעלים ברמה ד
וחוזר חלילה,
כל זה כמובן נובע מקרטל, שעל השוק שולטים כמה קבלנים ומשווקים שיכולים לתאם מחירים ולשלוט בכל השוק.
אין בכל הארץ דירה שעלתה ב20% בשנה האחרונה מלבד ברמה ד'.
ברחבי המדינה היו עליות של עד 8% ולא יותר!
ובמענה לטוענים שזכותם של הקבלנים להרויח, אין חולק על כך,
אבל תאמרו לי אתם איך ההתייחסות שלכם לאדם שקונה בעלי אקספרס מוצר ב-30 ש"ח ומוכר אותו ב- 120 ש"ח
ויתרה על זאת
מה ההתייחסות לחברה ששולטת באופן מוחלט בשוק ומוכרת בישראל מוצר כפול ממחירו באירופה.
וכל שכן
חברה שמוכרת מוצר יסוד שכולם משוועים אליו ומוכרת אותו במחיר מפולפל ודואגת שכל המתחרים יעלו איתה את המחיר או יחוסלו.
לזה קוראים קרטל או הפקעת שערים בלשון חז"ל
וזה מה שהלך /הולך ברמה ד'
יפה. אז למה אין כמה עו''ד שמתאגדים לתבוע את הקבלנים שכולם יודעים מי הם. ואת המשרד ננדלן שהמודיע רמז עליו..?

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
מי שמתאים לו לגור בבניין של שלוש קומות עם 2 דיירים בקומה, חצר או מרפסת גדולה, רווח מכובד בין בניין לבניין והרבה אויר ואור,
מי שרוצה לגור עם 4 שכנים בקומה בבניין של 10-13 קומות=40+ שכנים בבניין, עם רעש ובלגן, מרפסת של 12 מטר וסוכה של4 מטר, 10 דירות שמסתכלים לו לסלון ועוד 10 לח. שינה, עם מחנק וללא אויר שיקנה ב1.700,000 בד׳...

פורים היום ונהפוך הוא?
הקריה מקום חנוק צפוף ללא חנויות
( תרשו לי לא לקרוא למתוקי חנות)
אחד בתוך השני
וכו
מי שמתאים לו שיגור שם באמת

ייד

משתמש מקצוען
פורים היום ונהפוך הוא?
הקריה מקום חנוק צפוף ללא חנויות
( תרשו לי לא לקרוא למתוקי חנות)
אחד בתוך השני
וכו
מי שמתאים לו שיגור שם באמת
חנוק וצפוף אולי ביחס לבניה ישנה,
לא מתקרב למה שקורה ברמה ד׳
צא לסיבוב.
לשם דוגמא, תבדוק כמה דירו היזק ראיה (חלונות לשכנים/שכנים בחלון) יש בקריה וכמה ברמה ד (רמז: כ. 50%!!!)

ד׳4 משווקת כיוקרתית יותר כי אין בה חנויות....

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
ברור שיש צדק בדבריו של @ייד לגבי צפיפות בנינים בתוך הפרויקטים וכמות המתגוררים בבניין אחד...

• עצוב
Reactions: s&d

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

זה שיש 3 קומות בבניין וקצת משפחות ומרווחים זה אולי נכון (למרות שאחרי כל תוספות היח"ד אני לא בטוח )אבל עדיין בקרייה הכל חנוק שבור מוזנח ומלוכלך, גם המרווחים בין רוב הבניינים הם לא גדולים, גם בהרבה בתים בקריה יש היזק ראייה יותר מהדירות ברמה ד שיש להם היזק ראייה, שורה תחתונה כשהולכים ברמה ד אם הבנייה הגבוהה וריבוי המשפחות והמרווחים בין הבניינים, עדיין אני חושב שאין חולק איפה יותר מרווח, לא חנוק, ונעים להסתובב.

• תודה
Reactions: s&d

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
צא לסיבוב.
לשם דוגמא, תבדוק כמה דירו היזק ראיה (חלונות לשכנים/שכנים בחלון) יש בקריה וכמה ברמה ד (רמז: כ. 50%!!!)

תלוי איפה
אני רכשתי בבניין עם 16 דיירים
ברור שיש ויש

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מה שבטוח שרמה ג בנויה מרווח עם בנינים די נמוכים.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
גם תלוי איפה
ואני גר בד בבנין עם 20 דיירים בלי היזק ראיה
לא נראה לי שיש כללים בזה
כל פרויקט זה משהו אחר

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד

השבוע התעדכן הצילום אויר 2021 באתר של עיריית בית שמש, מוזמנים להיכנס ולבדוק,
לפניכם צילומסך צד ימין רמה ג' צד שמאל רמה ד', נראה לי שרמה ג' יותר צפוף באופן כללי, אולי העין מטעה ?
‏‏לכידה.JPG

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
השבוע התעדכן הצילום אויר 2021 באתר של עיריית בית שמש, מוזמנים להיכנס ולבדוק,
לפניכם צילומסך צד ימין רמה ג' צד שמאל רמה ד', נראה לי שרמה ג' יותר צפוף באופן כללי, אולי העין מטעה ?
צפה בקובץ המצורף 891990
זה מכיוון שהרבה מהבניינים ב-ד עדיין לא בנויים ועומדים וב- ג הכל בנוי עד הסוף, מה גם שהרבה מהבניינים שרואים בתמונה הם ג 1 שהרבה מהם הם בנייה יחסית נמוכה.

מנחם147

משתמש רשום
זה מכיוון שהרבה מהבניינים ב-ד עדיין לא בנויים ועומדים וב- ג הכל בנוי עד הסוף, מה גם שהרבה מהבניינים שרואים בתמונה הם ג 1 שהרבה מהם הם בנייה יחסית נמוכה.
כמעט כל הבניינים שרואים ברמה ד' כבר מוכנים

י ו

משתמש פעיל
מה שבטוח שבעוד 5 -7 שנים יהיה המבחן לכל הבועה שקוראים לה רמה ד כי השוק של דירות יד שנייה ממחיר למשתכן יפתח יהיו המון דירות למכירה כאשר אחד הבעיות של מחיר למשתכן שאתה לא יודע מי יהיה השכן שלך ולכך יהיו המון אנשים לא מרוצים מהדירות שלהם אני מקווה שאני לא הוזה

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צא לסיבוב.

לא יודעת על מה אתם מדברים
חמותי גרה ב'קריה' וזה נראה בדיוק עזה, אין שם אפילו מרווח של חצי בנין בין הבניינים, ברב האיזורים שם.
לעומת רמה ד' בה יש לנו דירה ויש מרחק גדול בין הבניינים עם נוף של נוף ולא נוף של שכנים..ב"ה.
אז לכאן ולכאן ותלוי בפרויקט וכו
אבל בואו לא נכליל.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה