חלבי האם אפשר להקפיא פס שמרים גבינה (ביתי)?

z20

משתמש רשום
אני מקפיאה בנייר אפיה ואז בנייר כסף יוצא מעולה
מפשירה במקרר יום קודם
 

שירי12

משתמש סופר מקצוען

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
תשלחו מתכון. בא לי!!!!!!!!!!
אני הכנתי לאחרונה את הבצק של קרייזמן
ומילוי ממשהי שהעלתה פה בעבר
יצא פצצה,
בצק
2 כוסות מים
2 ביצים
3 כפות שמן
200 גרם מרגרינה
קורט מלח
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר


(אפשר גם להחליף את המרגרינה בכוס שמן, אבל אולי פחות שומר על הטריות)



חומרים למלית הגבינה(לכל הפסים)
750 גרם גבינה 5% (רגיל)
1 חמאה מומסת או 1 אינסטנט פודינג
כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 סוכר וניל


החמרים למילוי שוקולד
כוס קקאו
2 סוכר וניל
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
5 כפות פודינג וניל

ההכנה:
ערבבי הכל בצלחת
אופן ההכנה:
מחלקים את הבצק ל3.
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
חותכת למשולשים ומגלגלת לרוגלך.
אם יש לך סבלנות, יתכן שאכין לשבת ואצלם שלבים.

החמרים לסירופ:
1/4 1 כוס סוכר
1/2 1 כפית תמצית וניל
1/4 1 כוס מים רותחים
*אני עושה מזה חצי כמות.



 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה