נכתב ע"י דניאל נ;1985328:
סליחה על השאלה ( כמובן בצחוק ) .. את מקבלת אחוזים???
שאלתי שאלות פשוטות..:
1) קופת העיר
2) מה הקשר צו הרחקה לזה שהוא לא עובד ולא יוצא מהכולל
3) למה לבזבז כסף על דירה אם הוא יקבל על הכל בחזרה..
את או מישהו אחר מסוגל לענות בפשטות ובלי התחמקות על השאלות האלו ???
או ששוב פעם תכתבו על מצוות פדיון שבויים ועל אנשים שמנסים לקרר את העניין..
פשוט מאוד .. למה לא לענות ולגרום לעשרות אנשים ( או מאות ) לתרום ??
10 פעם אנחנו שומעים רק התחמקות והטחת האשמות ...
ומשום מה ברור לי שגם עכשיו את תבחרי להתמקד בשורה הפותחת שלי ( לגבי האחוזים) במקום לתת תשובה או לפחות להיות הוגנת ולומר שבאמת אין שום סיבה לתרום לאדם שמתעקש לא לערב את קופת העיר ולענות על שאלות פשוטות ...
לא צריך להתנצל על שאלות בצחוק...
שאלתך-קופת העיר- אתה חושב שקופת העיר ממנת כל סיפור בכל מקום בארץ? צריך קשרים וזה בכלל לא פשוט, אם אתה באמת כל כך רוצה לתרום ומהשאלות הקשות והעמוקות שלך ניתן אף להבין שאתה ממש הולך לגייס כמה אלפי איש למצוות הצדקה או לפחות לתרום פה כמה עשרות אלפים...בעלי ינסה להשיג לך אופציה לתרום לקופת הצדקה שבעיר מגוריו של האיש,
מה הקשר צו הרחקה לזה שהוא לא יוצא מהכולל? זה באמת ענין של הבנת הנקרא(אחד המשפטים האהובים עליך...) אתה אולי לא יודע, צו הרחקה לא תמיד מחייב צו הרחקה ממקום מסוים, אלא לפעמים אסור לאדם לצאת ממקום מסוים, שמים לו איזה משהו על הרגל שמתריע ברגע שהוא יוצא.
למה לבזבז כסף על דירה אם יקבל הכל? אף אחד לא התחייב שהוא יקבל הכל, הם לקחו עורך דין טוב ומקווים לטוב, בנתיים הם היו צריכים להוציא כסף כדי לשלם פיצויים של זה שזכה במכרז והלך לפסק דין ופסקו לו שזה אסור.
ותאמין לי, אם באמת אכפת לך שיענו לך על השאלות הפשוטות האלה, יש לך מס' טלפון ואתה יכול בכל רגע להתקשר לבן אדם, רק מה? פשוט לא מענין אותך לתרום,
אם היה באמת מענין אותך היית עושה כמוני, מתקשר ומברר, אני גם לא נותנת כסף לצדקה שאני לא יודעת לאן הולך אבל משום מה לי מיד בהודעה הראשונה היו נראים לי דברי אמת, ולאחר שבעלי ברר עוד אצל אנשים שהוא מכיר, הסיפור אמיתי לחלוטין!!
נ.ב. את כל התשובות לשאלות שכתבתי פה, כתבתי על דעת עצמי, על אף אחת מהם פותח האשכול לא ענה לי, פשוט כי לא שאלתי, אני לא חופרת סתם, כמו שלא בקשתי לראות את כתב האישום(שתאמת, הוא מענין אותי), אני רק רוצה לדעת שהסיפור הוא אכן אמיתי, בדיוק אותם פרטים שפותח האשכול סיפר על הסיפור, בעלי שמע מאדם שבעלי הגיע אליו בעצמו, בכלל בלי ידיעת פותח האשכול,
אז הסיפור אמיתי, כי אותו אדם לא נביא לספר לנו את אותו סיפור בדיוק.
נכתב ע"י שוקו1;1985662:
שם האברך לפי מה שכתבו למעלה הוא צחי יוחאי מיכאל ונטרולובסקי ונטען כי כתב האישום מזוייף כי המקורי הוגש נגד צחי ונטרולובסקי
א) בכל כתב אישום יש כמובן מספר ת"ז. המספר שמופיע בכתב האישום הוא המספר שלו או לא?!!
ב) זה שהושמט חלק מהשם הפרטי זה בכלל לא מעיד על זיוף
ג) באגרון לא מופיע שום אדם בישראל עם שם משפחה ונטרולובסקי!!
ד) יש באגרון כמה אנשים עם שם פרטי יוחאי מיכאל, אף אחד מהם לא צחי יוחאי מיכאל ואף אחד מהם לא עם שם דומה או חצי דומה לונטרולובסקי!!
ה) כתב אישום לא מוגש על ידי העו"ד הערבי של אשה כזו או אחרת אלא על ידי הפרקליטות, ואין להם שם נטיה לזייף כתבי אישום כמובן!!
חשוב שפותח האשכול יבהיר קצת יותר את הדברים כדי שנבין על מה הוא מדבר.
תקראו טוב לפני שאתם כותבים משהו, פשוט מגוחך...
שם האברך באופן הכי ברור הוא יוחאי מכאל כהן.
ועוד הוספה לגבי שלפרקליטות אין ענין לזייף, אז זהו שתלוי מאוד מי נוגע לדבר ובאיזה מעמד הוא נמצא...