האברך שיושב חצי שנה בכלא בגלל כתב אישום מזוייף ועל לא עוול בכפיו

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
בס"ד

אצלי זה הולך קצת הפוך לפעמים הלב יותר חזק מי כל הקופירייטר
ואם אני רואה אברך שעובד לפרנסה ומבקש תרומה טבעית זה הרבה יותר חזר מי התמונות וכל ה...........
אני גם קצת התעסקתי בלעזור לאנשים ואני קצת מרגיש מה שהאברך הזה מרגיש
אתמול אברך אחד סיפר לי וואר מי החפץ חיים על המילים אבינו מלכנו כתבנו בספר זכיות ולכאוה יש להבין מה התפילה הרי ל"זכיות" צריכים לעשות מעשים. וענה שיש ספר אצל הקב"ה של זגיות כגון לעזור לאנשים להחזיר בתשובה וכו' השקב"ה צריך שליחים שיעשו א"ז ועל זה התפילה ליכנס באותו ספר שהזכיות יהיה דרכנו
אשרך אשרך שנתפסת על דברי תורה שוב חזק ואמץ תראה את החיוך של הקב"ה אליך

בברכת שלא תדעו צער ושלא תגיע למצב כזה

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י מקופלת;1986217:
אז זהו הערת את תשומת ליבם של כל קןראי האשכול, מעכשיו תשאירו לאחרים לחשוב לבד.
תארו לכם כל המפקפקים שהספור נכון ויש כאן עוול, רוצים לקחת על אחריותכם את המשך ישיבתו בכלא, ע"י מניעת אחרים מתרומה?
(ושוב, לא בדקתם, אתם רק מעלים ספקות לא מאומתות. אז רק תזהרו שלא תצא תקלה תחת ידכם)

אשמח מאד אם תראי לי מקום בו העליתי ספיקות בנוגע למהימנות המקרה, פשוט כדי שאוכל לתקן ולא תצא מכשלה תחת ידי.

וסיימתי נראה לי שהבהרתי דברים ברבה"ק.

ישראל123

משתמש פעיל
1. יש כאן כאלו ששאלו שאלות מאד עניניות ולא זכו למענה.....
2. לא הבנתי איך אפשר לזייף לפרקליטות את ה'שם' של הבן אדם?

שמחו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ישראל123;1986230:
אני חושב, שאחרי ההבהרה של הרב פלדמן, אין מקום לדיונים הללו.
לדעתי המקרה בכלל לא קשור. משום מה הרב פלדמן השתכנע שהמקרה זקוק לעזרתו, [והוא גם חושב שכולנו צריכים לעזור למקרה הקשה, והוא לא בדיוק מצליח לשכנע אותנו בזה, ובכשרון בלתי מבוטל הוא גם הצליח לעשות את ההיפך...], ולכן הוא לקח על עצמו חובות של 150000 ש"ח
מדובר באברך צדיק שלקח על עצמו חובות גדולים, לא בשביל עצמו, אלא בשביל מצוה נטו.
כולנו, כולנו אחים לרב פלדמן, שיש לו חובות ממצוות של בין אדם לחבירו.

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
יש לך שאלה מאוד גדולה

נכתב ע"י y&m;1986206:
הרב פלדמן, אתה פועל לשם שמים וגדול יהיה שכרך משלם.

הבעיה שאנחנו כאן בעולם, ולצערינו האמת נעדרת לא רק מבתי המשפט אלא גם מהשיח, קורים היום הרבה סיפורים... ולכן אנשים חשדנים, לא בגללך, לא בגלל המסכן שנחלצת לעזרתו, בגלל דברים שקרו והם שמעו בעבר.

לך, זה לא משנה כי אתה רוצה כסף, המלצה חמה בקש הסרה של האשכול ונסה לפנות לקופירייטר או כל אחד אחר שיציג את הדברים באופן מקצועי, שווה אפ' לשלם על זה כי בשורה התחתונה זה מה שיביא את הכסף.

הבעיה של רבנים מחו"ל, זה לא פקפוק בגדולתם התורנית או בצדקותם, אלא פשוט החשש שהמרחק מונע מהם לרדת לשורשם של הדברים, ורב שנמצא כאן קרוב הוא יותר בעניינים.

אני לא תוקפת או רוצה להרפות ידיים, אלא פשוט לכוון אתכם לדרך פעולה יותר יעילה, ואפ' עושה את זה בחינם.

נכתב ע"י ישראל123;1986230:

אתה רוצה לתרום בבקשה תשלח איימל או תתקשר ותשאל
אתה רוצה לפטפט סתם זה לא אצלינו על "דם" של אנשים
תעשה מעשה תתקשר ותבדוק ואח"ז תכתוב

פלספלס

משתמש צעיר
נכתב ע"י צברית;1985136:
אני מנסה להבין איך הסיפור בכלל התחיל.
הרי אף אחד במשטרה לא החליט להוציא כתב אישום על אברך פלוני סתם בלי שמישהו התלונן.

מהסיפור למעלה זה נשמע שאשתו היתה זו שהתלוננה- לא כתוב למה ועל מה.
אם אשתו התלוננה, ואם זה על אלימות כלפיה או כפלי הילדים- אז צר לי, אבל לא רואה שום עינין לעזור לכזה אדם.

אם אשתו לא התלוננה אז מי כן?
ועל מה?

אם תמימות הייתה נמדדת בכסף אז אולי היינו מיליונרים.
האשה התלוננה על אלימות... ובכן? הלכה למשה מסיני? זה שלב ראשון בגירושין (לזוג שלא יודע להתגרש כמובן )

פלספלס

משתמש צעיר
נכתב ע"י שמחו;1985981:
בטח שמצוה לעזור לאדם שבצרה, אבל אין מצוה לעזור לאדם שעושה צרות...

ואח שלנו, של כל אחד מאיתנו, לא היה במצב כזה, כי אף אדם שמתנהג כהוגן לא מגיע למצב כזה. אין. ושלא ימכרו תותים.

הצלחת לקומם אותי.
כנראה שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בענייני גירושין.
הידעת שבשנה מתאבדים בישראל 250 גברים גרושים או בהליכים?
תגיד, אתה יודע מה קורה פה סביבך?

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
קיבלתי מידיד שעזר לטפל בתיק דומה, ונחרד ממה שכותבים פה אנשים:
1. קופת העיר /ועד הרבנים לא מסוגלים עדיין להושיע את כל היהודים, הם נותנים למקרים ממש קשים אולי 2000/1000 ש"ח לחודש, כלום לא יותר, וגם זה אחרי מרדפים ופרוטקציות.
2. במקרים של אלימות וכו' נגד נשים וילדים לא צריך שום הוכחה, עצם זה שהוגשה תלונה זה מספיק ע"מ להגיש כתב אישום, מה שאומר שאפשר להפיל בקלות אנשים תמימים לכלא.

אני עצמי מוסיף: במגזר החילוני יש כמות עצומה של תלונות שווא. ע"פ רוב מאמינים למתלונ/נת.

דניאל נ

משתמש מקצוען
הרב פלדמן יחזור אליי בקרוב (היה עסוק לא חלילה התחמק ) ואעדכן ..
לניק : pnina912100 כתבת פה הרבה פעמים על התקפות וכדו .. תראי לי הודעה אחת שתקפתי את הרב פלדמן ( אני לא חושב שכבדהו וחשדהו או לחשוב שיש נוכלים שהפילו אותו נקרא התקפה ) .
בכל אופן אני מקווה שאשתכנע ואתרום ועדיין אני אומר שאיני חוזר בי מכל מה שאמרתי . זכות אנשים לדעת ולקבל את התשובות פה ולא בהודעה אישית ..
אגב אני לא התקשרתי עד עכשיו כי בהודעה הראשונה אין מס טל ורק אחרי שהתחלתם להגיד על מס טלפון אז חיפשתי ומצאתי את ההודעה עם המס ..
אבל.. כמו שכתבו קודמיי התשובות הם לכולם .. ולכן הן אמורות להופיע פה ..

דניאל נ

משתמש מקצוען
נכתב ע"י איש שמח;1986275:
קיבלתי מידיד שעזר לטפל בתיק דומה, ונחרד ממה שכותבים פה אנשים:
1. קופת העיר /ועד הרבנים לא מסוגלים עדיין להושיע את כל היהודים, הם נותנים למקרים ממש קשים אולי 2000/1000 ש"ח לחודש, כלום לא יותר, וגם זה אחרי מרדפים ופרוטקציות.
2. במקרים של אלימות וכו' נגד נשים וילדים לא צריך שום הוכחה, עצם זה שהוגשה תלונה זה מספיק ע"מ להגיש כתב אישום, מה שאומר שאפשר להפיל בקלות אנשים תמימים לכלא.

אני עצמי מוסיף: במגזר החילוני יש כמות עצומה של תלונות שווא. ע"פ רוב מאמינים למתלונ/נת.

אכן...
אבל ה1000 ש"ח הם בדיחה לעומת ההמלצה ששווה הרבה יותר..
הדגשנו את העניין לא כסף מקופת העיר אלא המלצה .. למה??? כי תכלס' זה המומחיות שלהם

פלספלס

משתמש צעיר
נכתב ע"י pnina912100;1986067:
אז למה אני כאחת באמת רחמנית אבל מצד שני האחרונה שמאמינה לסיפורים,
יכלתי בצורה הכי נורמלית שמתבקשת מבן אדם שבאמת רוצה לתרום,
להרים טלפון, לשאול כל מה שאני רוצה, לקבל תשובות לכל מה שרציתי,
ולברר טוב טוב לפני שאני תורמת?
למה לא כל אחד יכול לעשות את זה?
התשובה היא- כי לא מענין אתכם באמת לתרום, מענין אותם לדון בנושא מענין.

חבל,
אם יש נתונים פרסמו אותם.
זה שיש אופנים מסויימים שוועדות הצדקה לא יכולות לעזור זה ברור.
אבל לחזור על המנטרה של "תרימו טלפון" ו"אתם לא ממש רוצים לתרום" לא יילך פה לצערי.
מלבד הפעילים יש פה הרבה צופים (למעלה מ5000 צפיות) וחשוב שהדברים יהיו ברורים ובהירים.

בברכת מתיר אסורים.

לבן

משתמש סופר מקצוען
אזדקק להרבה איפוק כדי לא לכתוב מה שעומד לי על המקלדת.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י פלספלס;1986265:
הצלחת לקומם אותי.
כנראה שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בענייני גירושין.
הידעת שבשנה מתאבדים בישראל 250 גברים גרושים או בהליכים?
תגיד, אתה יודע מה קורה פה סביבך?
מצחיק איך הפמיניסטיות נאבקות נגד החוק המוצע שקובע שיתכן וגם האם תשלם מזונות לאב לגדל ילדים. תלוי מה המצב הכלכלי שלה.
החוק בעצם לא מסכים עם המצב הקיים שהגבר תמיד משלם.
ה' יעזור שיהיה רק ברכה ואושר בבתי עם ישראל.

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י דניאל נ;1986280:
הרב פלדמן יחזור אליי בקרוב (היה עסוק לא חלילה התחמק ) ואעדכן ..
לניק : pnina912100 כתבת פה הרבה פעמים על התקפות וכדו .. תראי לי הודעה אחת שתקפתי את הרב פלדמן ( אני לא חושב שכבדהו וחשדהו או לחשוב שיש נוכלים שהפילו אותו נקרא התקפה ) .
בכל אופן אני מקווה שאשתכנע ואתרום ועדיין אני אומר שאיני חוזר בי מכל מה שאמרתי . זכות אנשים לדעת ולקבל את התשובות פה ולא בהודעה אישית ..
אגב אני לא התקשרתי עד עכשיו כי בהודעה הראשונה אין מס טל ורק אחרי שהתחלתם להגיד על מס טלפון אז חיפשתי ומצאתי את ההודעה עם המס ..
אבל.. כמו שכתבו קודמיי התשובות הם לכולם .. ולכן הן אמורות להופיע פה ..

נכנסתי שוב כרגע..
כתבתי על התקפות? איפה?
(קצת מוזר שלא ראית מס' טלפון, כי כל התגובות שלך היו קשורות לתגובה בה הוא פירסם את המס' טלפון)

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י שרינה;1985504:
אתמהה
כל אחד שדופק בדלת אתם מבקשים המלצה ובודקים אותה בזכוכית מגדלת?הרי עצם זה שהבן אדם השפיל את עצמו ודופק בדלת(או במקרה הזה יודע שעכשיו כולם מדברים ובוחשים על חייו האישיים) אני אתן לו.ואם יש גם המלצה טובה אז אתרום קצת יותר
אבל עד כדי כך לפרטי פרטים לבקש לדעת את המקרה ואת הסיבה וכו?לא רוצים? אל תתרמו.אבל אל תקשו על בן אדם שרוצה לעזור ליהודי שבור.ויותר מזה .מאז שקמה קופת העיר רק עליהם אפשר לסמוך?לפני זה לא נתנו צדקה?(ולא נדבר על כך שאם הכסף נאסף דרך ארגוני צדקה ישנם אחוזים נמוכים מאד שמגיעים לנתרם והשאר זה לכיסוי עלויות וכו)

תודה רבה! שירבו כמוך ב"פרוג" ובישראל אמן אמן!!!

עט לכתוב

משתמש רשום
נשגב מבינתי, איך אנשים לוקחים על עצמם אחריות לקרר אחרים.
ולא אמשיך להבין זאת כנראה.

נתקלתי לא מזמן באשכול ישן מאד, עם בקשת תרומה. דברי אמת ניכרים. והובאו ראיות לענין וכו'. ובכל אופן, תמיד יהיו את אלו שיתעקשו להיות אויבער חוכם, ולגלות 'חכמתם' ברבים.
אז כנראה שמימות עולם יהיו תמיד כאלו.
חבל רק על ה'זכויות' הנצברות לחובתם עם כל צפיה נוספת.
'אין לי את כל היום'. ולכתוב משפטים בחמש דקות, כאלו שיהיו לעיני מאות צופים, ויקררו עשרות מהם??? האחריות גדולה, במיוחד כשמתהדרים תחת כובע 'מבין בנושא' ו'מתמצא בתחום'.
אם יש רצון להועיל ולסייע, אדרבא, מתוך הכרות פנימית בתחום, היה מצופה לחפור קצת יותר, בצורה מכובדת ותועלתית. יש בידיכם לעזור, יותר מאשר ניק אחר, מכח מקום העבודה שאתם נמצאים בו, אדרבא ואדרבא, כנסו לענין עם כל הכח והמח. ואז, אולי יש תועלת בהתהדרות של 'אני מבין'.
אבל לבוא ולזרוק האשמות. לצפות שהכל יובא כאן על גבי הפורום, ובדיוק בנוסח שדרשתם.
לקטול [הדבר הקל בעולם!] עם האף למעלה, (נוסח: 'הוא עושה לעצמו שרות דב'...) של יודעי כל ומביני הכל....

לא. לא מתאים. ולפלא שאשכול זה עוד לא צונזר מעודף החכמות שבו.

[חקירה ובדיקה, ופרוטקציות ב'קופת העיר' שיפנו מזמנם לכתיבת המלצות, מצריכות כח אדם וזמן. יש כאן למישהו להועיל בנושא? יקום ויעשה. אל יתן עצות ויוכיח בשער בת רבים את מי שעושה כל שלאל ידו.]
ולידיעה: במדינת ישראל אפשר לשבת בכלא על לא כלום. חדש לכם?

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י pnina912100;1986067:
אז למה אני כאחת באמת רחמנית אבל מצד שני האחרונה שמאמינה לסיפורים,
יכלתי בצורה הכי נורמלית שמתבקשת מבן אדם שבאמת רוצה לתרום,
להרים טלפון, לשאול כל מה שאני רוצה, לקבל תשובות לכל מה שרציתי,
ולברר טוב טוב לפני שאני תורמת?
למה לא כל אחד יכול לעשות את זה?
התשובה היא- כי לא מענין אתכם באמת לתרום, מענין אותם לדון בנושא מענין.

כל מילה בסלע!!! אשריכם ישראל!! ושוב תודה על תרומתך הענקית לאברך האביון!!!

בת יהודה

משתמש פעיל
אחרי הכל, הייתי מצפה מניק קופירייטר מוכשר, שידבר עם פותח האשכול, יוודא פרטים חשובים, ויעזור לו לפתוח אשכול חדש בצורה אמינה, לתועלת כל הצדדים.

פלספלס

משתמש צעיר
הרב פלדמן היקר

כל מחשבה טובה הקב"ה מצרפה למעשה, על אחת כמה וכמה שעשית גם מעשים טובים ומבורכים.

מטבע הדברים, כשאתה מבקש את אמונם, לבם ונדבתם של אנשים, הם בודקים במה מדובר.

אף אחד לא אמר שאתה נוכל חלילה, מכבדים אותך ומעריכים אותך עד אין קץ, אבל אתה צריך להבין שבמקום לנסןת 'לחנך' כאן את האנשים על כך שהם לא הרימו טלפון, לא מעוניינים כלל לתרום, וכו' וכו', פשוט הצג כאן את הדברים בצורה הברורה ביותר, הרי תבין שהאינטרס שהדברים יהיו ברורים הם בראש ובראשונה שלך ושל המסייעים לסיפור, וזה שנסעת על חשבונך לקרית שמונה קדוש ייאמר לך, אבל בעולם המעשה נעבעך, זה עובד לפי הוכחות ומבחן אמינות מסויים.

לתקוף כל אחד ששואל שאלה, מרחיק את כולם מהמטרה.

שלא נדע צער.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה