האברך שיושב חצי שנה בכלא בגלל כתב אישום מזוייף ועל לא עוול בכפיו

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
אני קוראת כאן ועוקבת ומשתדלת לא להתערב.
כי אם זו אמת, ואכן לבנאדם מגיע- שיתרמו, עד רבה, לפעמים קיימת אטימות משפטית שבא להקיא.
אם אכן הבנאדם אמור לעמוד לדין על מעשים נלוזים- שיתרמו גם, אבל מתוך ידיעה שתורמים לו בחינת: ישראל, אפע"פ שרשע, עדין ישראל הוא.

ברור שהמקרה הוצג כאן בצורה לא מספיק שיווקית מכל הבחינות וזה מעורר שאלות.
וברור שכל אלו שמגנים כביכול, שאחרים 'מקררים' שהם שואלים שאלות, רק גורמים לא להאמין בכך.
כי חובת הציבור לדעת להיכן כספו הולך.
כשמישהו מבקש לדעת וכועסים עליו שהוא מקרר, זה מעלה חשדות.
מה שאני מציעה, לטובת האברך, שבאמת אחד מכאן יברר את הענין, למשל הניק 'דניאל' ויביא דברים כהוייתם.
כך כל אחד יעשה את הבחירה שלו.
מניסיוני ככותבת, כל דבר יכול להיכתב וישנן מילים נרדפות ומשמעויות שניתן להעלותם על הכתב.

ומה שכן, ניכר כאן שמי שנטל על עצמו את מלאכת איסוף התרומות, ניחן בלב יהודי ואמיתי וחמים לעזור לאחרים, ועל כך מגיע לו כל הכבוד.

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י אורי ש;1985768:
אחרי כל השאלות והתמיהות הרבות, נשארתי עם שאלה אחת.
לא אישי. רק שאלה כללית.

למה כל מי שכל כך שואל, לא מתקשר לפלאפון דלעיל, שואל הכל, וזהו???

כל מילה בסלע!!! אשריכם ישראל!! ושוב תודה על תרומת המקלדת הענקית לאברך האביון!!!

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י מלפפון;1986521:
כי אם זו אמת, ואכן לבנאדם מגיע- שיתרמו, עד רבה, לפעמים קיימת אטימות משפטית שבא להקיא.
אם אכן הבנאדם אמור לעמוד לדין על מעשים נלוזים- שיתרמו גם, אבל מתוך ידיעה שתורמים לו בחינת: ישראל, אפע"פ שרשע, עדין ישראל הוא.

וברור שכל אלו שמגנים כביכול, שאחרים 'מקררים' שהם שואלים שאלות, רק גורמים לא להאמין בכך.
מה שאני מציעה, לטובת האברך, שבאמת אחד מכאן יברר את הענין, למשל הניק 'דניאל' ויביא דברים כהוייתם.
מניסיוני ככותבת, כל דבר יכול להיכתב וישנן מילים נרדפות ומשמעויות שניתן להעלותם על הכתב.

ומה שכן, ניכר כאן שמי שנטל על עצמו את מלאכת איסוף התרומות, ניחן בלב יהודי ואמיתי וחמים לעזור לאחרים, ועל כך מגיע לו כל הכבוד.

ישנה בעיה מרכזית בכל הסיפור פדיון שבויים וצדקה מדאורייתא עם הכשר מעל לבדץ מהדרין, והיא נקיות השפה בפורום זה, ולכן כל מה שהצגתי בפורום לא מתקרב למה שמישהוא יתקשר כמו מס' אנשים מהפורום שכבר עשו ומייד תרמו ישירות (סכום אחרון 1000 ש"ח!!! מתוך 150.000 ש"ח!!!
קשה לי לפרט את המקרה בצורה צנועה ומכובדת וכיאה לפורום זה ולכן אולי אני לא מוכר מספיק טוב את המצווה, כל אחד שישמע בטלפון את הסיפור ללא צינזור שערותיו תיסמרנה, יש בידי הוכחות ופרוטוקולים מהדיונים בבית המשפט כך שלא צריך להאמין לי לשום מילה הכל כתוב וברור, מי שבאמת מעונין לדעת את האמת בשיחת טלפון אחת איתי או עם העורך דין יראה כמה המצווה צועקת לשמיים ומהשמיים פדיון שבויים מדאורייתא ללא שום ספק כלל וכלל,
בקשר לועד הרבנים וקופת העיר - רציתי לשאול שאלה פשוטה ומקורית, שכן שלך אין לו לחם לאכול ובגד ללבוש האם תיתן לו אוכל ובגד מיידי, או תעשה את הפעולות הבאות: א. הקלדה של מליוני מקשים בפורום פרוג החשוב, ב. תשאל אותו למה הוא לא ברשימה של ועד הרבנים, ובמקרה שכן ברשימה למה אתה לא ברשימה של קופת העיר, ????????
או שתתן לו לחם לאכול ובגד ללבוש?????
מה כל הקשקושים על ועד הרבנים וקופת העיר
האם אברהם אבינו כשהכניס את האורחים המדומים לא שאל מה ומדוע הם לא ברשימת קופת ועדת הרבנים??????????????????????????????
לאן הגענו??????????? האם נכון עדיין היום מה שכתוב בגמרא שאחד מהסימנים המובהקים של עם ישראל ובכללם אנשי פרוג היקרים -רחמנים בני רחמנים?????????????
רוצים לברר-תרימו טלפון תראו את האמת בעיניים אך למה לקשקש קשקושים שרק מפריעים לאותו אברך אביון שבאביונים מסכן שבמסכנים שיושב על לא עוול בכפיו, ומוכן להתחייב להחזיר את התרומה כשיצא מהכלא ויתחיל לעבוד, יש גבול כמה אפשר להיות אטומים - מילא, אבל להפריע לאנשים שכן מזרעם של אברהם אבינו רחמנים בני רחמנים היכן נשמע כדבר הזה?????????

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י מלפפון;1986521:

כל מילה בסלע!!! אשריכם ישראל!! ושוב תודה על תרומת המקלדת הענקית שלך לאברך האביון!!!

ניוזמן

משתמש פעיל
אני רוצה לסיים בזאת את האשכול המרושע הזה !!ולפתוח אכול של מתנדבים !!!
מבירור שערכתי אצל הרב קפלן הרב הלא רישמי של צפת -מגוריו של האברך המסכן
כל הדברים אמת ויציב עד לאחת
עוד יותר ממה שהרב הצדיק הרב פלדמן היה יכול לפרט פה דברים שא"א בשו"א להעלות על הכתב בפורום כזה וד"ל
כל הטענות על אלימות הינם דברים שאין להם שחר לאחר שמתוודעים למה שעומד מאחור -מזעזע

לא יאומן גודל טירחתו של הר' פלדמן לעזור ולהזניח את עיסוקיו [עד להפסדים כספיים] וביתו פשוטו כמשמעו שלא ע"מ לקבל שכר
אני מלכתחילה היו ניכרים דברי אמת ורק בגלל כל החכמים שידם קלה על קלידי המקלדת הלוואי שהיו משקיעים רבע מאמץ להקליד על הטלפון ולברר מכלי ראשון
אני מבין את הלך המחשבה זה לא נובע מרשעות כמו מקושי לפתוח את הכיס ואת הלב...קיבלתי את רשותו של הרב קפלן לפרסם בשמו מי שרוצה אתן לו את הפלפון באישי
אני מבקש מכל אלו שהצליחו לקרר את הציבור שלא יהיו מסוגלים לתרום יותר שיתנצלו על דבריהם ברבים ולאחר שיבררו את המקרה אף יעשו תשובת המשקל ועיודדו אחרים לתרום

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י פלספלס;1986290:
חבל,
אם יש נתונים פרסמו אותם.
זה שיש אופנים מסויימים שוועדות הצדקה לא יכולות לעזור זה ברור.
אבל לחזור על המנטרה של "תרימו טלפון" ו"אתם לא ממש רוצים לתרום" לא יילך פה לצערי.
מלבד הפעילים יש פה הרבה צופים (למעלה מ5000 צפיות) וחשוב שהדברים יהיו ברורים ובהירים.

בברכת מתיר אסורים.

מעולם לא ניגשנו לועדת הרבנים או לקופת העיר, חשבתי שבפרוג אזכה לעזרה יותר מועד הרבנים. אשמח מאד אם תתרום תרומה ותשדך בינינו, מישהוא מ"פרוג" תרם והתחנן בפני למרות שאין לו הרבה כסף לקנות ממני את הבזיונות שקיבלתי על המצווה הבסיסית של יהודי ב"פרוג" אמרתי לו שאינני מוכר את הבזיונות ב300 ש"ח, אולי חצי שניה של בזיון תמורת 300 ש"ח שכשבשמיים יתנו לי על מצוות פדיון שבויים כה מהודרת 3000 מליון דולר לחצי שניה של בזיון למטרה כה אמיתית אנושית וצודקת!!!!

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י ניוזמן;1986624:
אני רוצה לסיים בזאת את האשכול המרושע הזה !!ולפתוח אכול של מתנדבים !!!
מבירור שערכתי אצל הרב קפלן הרב הלא רישמי של צפת -מגוריו של האברך המסכן
כל הדברים אמת ויציב עד לאחת
עוד יותר ממה שהרב הצדיק הרב פלדמן היה יכול לפרט פה דברים שא"א בשו"א להעלות על הכתב בפורום כזה וד"ל
כל הטענות על אלימות הינם דברים שאין להם שחר לאחר שמתוודעים למה שעומד מאחור -מזעזע

לא יאומן גודל טירחתו של הר' פלדמן לעזור ולהזניח את עיסוקיו [עד להפסדים כספיים] וביתו פשוטו כמשמעו שלא ע"מ לקבל שכר
אני מלכתחילה היו ניכרים דברי אמת ורק בגלל כל החכמים שידם קלה על קלידי המקלדת הלוואי שהיו משקיעים רבע מאמץ להקליד על הטלפון ולברר מכלי ראשון
אני מבין את הלך המחשבה זה לא נובע מרשעות כמו מקושי לפתוח את הכיס ואת הלב...קיבלתי את רשותו של הרב קפלן לפרסם בשמו מי שרוצה אתן לו את הפלפון באישי
אני מבקש מכל אלו שהצליחו לקרר את הציבור שלא יהיו מסוגלים לתרום יותר שיתנצלו על דבריהם ברבים ולאחר שיבררו את המקרה אף יעשו תשובת המשקל ועיודדו אחרים לתרום
כל מילה בסלע!!! אשריכם ישראל!! ושוב תודה על תרומת המקלדת הענקית לאברך האביון!!! תזכו למצוות!!!

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
בס"ד
אחרי שמשהו כבר בדק וכותב א"ז בפורום אשמח לראות תרומות גדולות ומילים של חיזוק לאותו צדיק גדול (אברך)

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י פלספלס;1986510:
הרב פלדמן היקר

כל מחשבה טובה הקב"ה מצרפה למעשה, על אחת כמה וכמה שעשית גם מעשים טובים ומבורכים.

מטבע הדברים, כשאתה מבקש את אמונם, לבם ונדבתם של אנשים, הם בודקים במה מדובר.

אף אחד לא אמר שאתה נוכל חלילה, מכבדים אותך ומעריכים אותך עד אין קץ, אבל אתה צריך להבין שבמקום לנסןת 'לחנך' כאן את האנשים על כך שהם לא הרימו טלפון, לא מעוניינים כלל לתרום, וכו' וכו', פשוט הצג כאן את הדברים בצורה הברורה ביותר, הרי תבין שהאינטרס שהדברים יהיו ברורים הם בראש ובראשונה שלך ושל המסייעים לסיפור, וזה שנסעת על חשבונך לקרית שמונה קדוש ייאמר לך, אבל בעולם המעשה נעבעך, זה עובד לפי הוכחות ומבחן אמינות מסויים.

לתקוף כל אחד ששואל שאלה, מרחיק את כולם מהמטרה.

שלא נדע צער.

מעולם לא תקפתי, אף אחד, ואם מאן דהוא חושב שתקפתי-הריני מתנצל ומבקש מחילתכם חברי "פרוג" היקרים.
מה שניסיתי להבהיר היא רק את האמת, וכמו שכבר הסברתי קודם בעניין הפירטי פרטים שבסיפור האברך שיש כאן בעיה של נקיות וצניעות ושאינני יכול לפרט בגלל קדושת האתר, אבל אני חותם לכל אחד שיתקשר אלי, (בתנאי שלאחר שישתכנע יתרום ישירות לחשבון הבנק של העו"ד שלנו) שיקבל את התמונה המלאה יזדעזע ושערותיו תסומרנה מהמקרה ולכל אלה שלא מצאו את הטלפון שמסרתי אני מוסר שוב את המספרים שלי: יחיאל פלדמן קצנלבוגן 4 הר נוף ירושלים 9738104 02-6524956 052-7134596 כל מי שיתקשר ומוכן לתרום אני מחבר אותו למחשב שלי דרך תוכנת הTEMWIEWER ומראה לו את כל המסמכים מא-ת כולל את כתב האישום המזוייף חתום כנתקבל לתיק ע"י שופט בית המשפט השלום בקרית שמונה ועוד הרבה סיפורים מסמרי שיער על אותו אברך צדיק ואביון שיושב בכלא מעל חצי שנה על לא עוול בכפיו, שוב תזכו למצוות

ישראל123

משתמש פעיל
נכתב ע"י צברית;1985136:
אני מנסה להבין איך הסיפור בכלל התחיל.
הרי אף אחד במשטרה לא החליט להוציא כתב אישום על אברך פלוני סתם בלי שמישהו התלונן.

מהסיפור למעלה זה נשמע שאשתו היתה זו שהתלוננה- לא כתוב למה ועל מה.
אם אשתו התלוננה, ואם זה על אלימות כלפיה או כפלי הילדים- אז צר לי, אבל לא רואה שום עינין לעזור לכזה אדם.

אם אשתו לא התלוננה אז מי כן?
ועל מה?

אין תיק גירושין שלא טוענים שהבעל אלים וחולה נפש, וכן האשה

ישראל123

משתמש פעיל
אני לא רואה שפותח הפורום מתייחס לשאלות שנשאלו, ועונה עליהם, אז למה מישהו יחשוב שזה רציני?

אני מציע שהעו"ד ינסח תשובה משפטית הולמת לכל השאלות שהועלו כאן, ותעלו את תשובתו לפורום

f0527134596

משתמש צעיר
נכתב ע"י ישראל123;1987201:
אני לא רואה שפותח הפורום מתייחס לשאלות שנשאלו, ועונה עליהם, אז למה מישהו יחשוב שזה רציני?

אני מציע שהעו"ד ינסח תשובה משפטית הולמת לכל השאלות שהועלו כאן, ותעלו את תשובתו לפורום

נדמה לי שלאחר 14 עמודים בפורום בפעולת חיפוש של האתר תמצא שכן נענו במשך היום הארוך הזה כל התשובות לדבר והתשובה הכי חשובה היא שאם ישנם שאלות מס' הטלפון שלי מופיע גם זה תמצא בחיפוש יחיאל פלדמן באשכול זה עם כל פירטי פרטי,
בהזדמנות זו, וללא קבלת רשות עדיין לפרסם את שמות התורמים אנחנו אוחזים בהתחלה יפה של קבלת תרומות מאנשי משפחת פרוג היקרים, לדוגמא תורמת אחרונה 1000 ש"ח, אחת לפניה 500 ש"ח, אחד לפניה 30 ש"ח אחד שהתחייב ל3000 ש"ח אבל אוסר עלי לפרסם את שמו, שביקש ממני גם לקנות לאשתי מתנה ממנו על כל הצער שסובלת שראשי ורובי כל היום והלילה בטלפון ובמחשב בעזרה לאותו אברך המסכן ע"ס 300 ש"ח+מתנה אישית לאברך מהכלא ע"ס 300 ש"ח נוספים=3600 ש"ח בתשלומים מאדם אחד שהגיע דרך פרוג, תרומה ע"ס 180 ש"ח, וע"כ אני מודה מאד להנהלת האתר "פרוג" ולכל חבריה שנותנים לי שכם יחד לעזור לאברך האביון שיושב בכלא על לא עוול בכפיו וע"י כתב אישום מזוייף - אלפי תודות לתורמים שתרמו ולכל אלו שכתבו שחשבו לתרום אשמח אם יממשו את הבטחתם צריכים להגיע ל150000 ש"ח בערך, שילמתי עד היום לעו"ד 16.500 ש"ח יש אצלי מלבד התרומות הנ"ל 500 ש"ח בלבד אשמח להמשך עזרה במצוות צדקה ופדיון שבויים שמוכרים ספר תורה בשביל פדיון שבויים תזכו למצוות ותודה רבה יחיאל פלדמן

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אף אני כמו הרבה אחרים כאן, מתחילה כשקראתי את הדברים של הרב פלדמן (שאיני מכירו כלל) הרגשתי שניכרים דברי אמת, אך לא חשבתי לתרום, כי סתם לא הרגשתי שיש לי את היכולת, ויש לי דברים קודמים, ועוד שלל תירוצים... אך ככל שראיתי את התגובות שהטילו אי אמינות בסיפור, ונתנו תחושה של אי יושר על הרב פלדמן, נזדעזעתי,איך אנשים מסוגלים בכזו קלילות לפסול את הכל על הסף, ולהטיל דופי באדם שמעשיו אכן ממש לשם שמים, כי מה ייתן ומה יוסיף כל הדיבורים הללו שרק מחלישים, איזו תועלת תצמח להם מכך, למי הם דואגים בזה או מועילים, ואם באמת הם דואגים לתועלת הכלל, אז למה לא לעשות מעשה ולבדוק את הדברים לאשורם.

וכעת לאחר שסיימתי את שיחת הטלפון שלי עם הרב פלדמן, מה אומר ומה אדבר, זהו מקרה פשוט מזעזע אך מרגש לא פחות, אתה שומע אדם, שאין לו כל קשר ל'שנורר', הוא לא איש כזה, הוא לא 'עסקן' בטבעו, הוא אדם שדואג לפרנסת ביתו, כפי שמופיע בחתימה שלו, ומתוך העיסוק הזה הוא התגלגל אל תוך הסיפור התמוה והבלתי יאומן הזה, וליבו היהודי לא נתן לו לעמוד מנגד, ולהתעלם מיהודי שנקלע לצרה גדולה כל כך, והוא מוסר את כל כולו למצווה עצומה זו שנתגלגלה לפתחו.

כששמעתי את הרב פלדמן, אכן דבריו דברי אמת - לא ניתן לפקפק על כך, ואכן סיפור מזעזע ומקומם, על עוולות כל כך נוראיות שנעשות לאדם, על כמות כל כך גדולה של רוע ורשעות שמתרכזת בכל כך מעט אנשים, על אנשים שעומדים חסרי יכולת אל מול מערכות גדולות מהם, כמו מערכת המשפט, עורכי דין שאין בהם טיפת פחד לשקר במצח נחושה ולהעליל עלילות דם, אנשים ה'אמונים' כביכול על טוהר המידות ואמת, מתגלים כאחרוני המושחתים, שאולי כשהם אומרים אמת הם מסמיקים...

ואכן אותו אדם, נקלע לצרה צרורה, צרה שהתחילה בתוך ביתו, וככל שניסה שהאמת תצא לאור, ושהצדק ייעשה, הוא ראה שיש דברים בעולם השקר שחזקים מאמת צרופה, וסיבכו אותו כל כך על לא עוול בכפו, לא להאמין שכמה שזה נשמע הזוי אך זה נכון לחלוטין.

כמובן שאעביר את תרומתי לפרטי החשבון, ותודה לכל ה'מתנגדים', אכן יש לכם חלק גדול בתרומה שלי (ומקווה ש'זיכיתם' עוד כאלה...), בלעדיכם לא הייתי תורם, קלילות אצבעותיכם על המקלדת ללא כל פחד וחשש לקרר את כולם, ולא לקחתם את החשש שאולי, רק אולי, אכן אתם מונעים כאן מצוה גדולה, וחוסמים את דרך ההצלה מפני יהודי שכל כך זקוק היה לכם ולכולנו ברגעים אלו, זה מה ששיכנע אותי לתרום.

אז כל מי שדיבר על כך שצריך קופירייטר טוב ל'מגבית' הזאת, נראה שהעבודה נעשתה מצויין, אך בדיוק מהכיוון הכי בלתי צפוי.

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י welcome;1987557:
אף אני כמו הרבה אחרים כאן, מתחילה כשקראתי את הדברים של הרב פלדמן (שאיני מכירו כלל) הרגשתי שניכרים דברי אמת, אך לא חשבתי לתרום, כי סתם לא הרגשתי שיש לי את היכולת, ויש לי דברים קודמים, ועוד שלל תירוצים... אך ככל שראיתי את התגובות שהטילו אי אמינות בסיפור, ונתנו תחושה של אי יושר על הרב פלדמן, נזדעזעתי,איך אנשים מסוגלים בכזו קלילות לפסול את הכל על הסף, ולהטיל דופי באדם שמעשיו אכן ממש לשם שמים, כי מה ייתן ומה יוסיף כל הדיבורים הללו שרק מחלישים, איזו תועלת תצמח להם מכך, למי הם דואגים בזה או מועילים, ואם באמת הם דואגים לתועלת הכלל, אז למה לא לעשות מעשה ולבדוק את הדברים לאשורם.

וכעת לאחר שסיימתי את שיחת הטלפון שלי עם הרב פלדמן, מה אומר ומה אדבר, זהו מקרה פשוט מזעזע אך מרגש לא פחות, אתה שומע אדם, שאין לו כל קשר ל'שנורר', הוא לא איש כזה, הוא לא 'עסקן' בטבעו, הוא אדם שדואג לפרנסת ביתו, כפי שמופיע בחתימה שלו, ומתוך העיסוק הזה הוא התגלגל אל תוך הסיפור התמוה והבלתי יאומן הזה, וליבו היהודי לא נתן לו לעמוד מנגד, ולהתעלם מיהודי שנקלע לצרה גדולה כל כך, והוא מוסר את כל כולו למצווה עצומה זו שנתגלגלה לפתחו.

כששמעתי את הרב פלדמן, אכן דבריו דברי אמת - לא ניתן לפקפק על כך, ואכן סיפור מזעזע ומקומם, על עוולות כל כך נוראיות שנעשות לאדם, על כמות כל כך גדולה של רוע ורשעות שמתרכזת בכל כך מעט אנשים, על אנשים שעומדים חסרי יכולת אל מול מערכות גדולות מהם, כמו מערכת המשפט, עורכי דין שאין בהם טיפת פחד לשקר במצח נחושה ולהעליל עלילות דם, אנשים ה'אמונים' כביכול על טוהר המידות ואמת, מתגלים כאחרוני המושחתים, שאולי כשהם אומרים אמת הם מסמיקים...

ואכן אותו אדם, נקלע לצרה צרורה, צרה שהתחילה בתוך ביתו, וככל שניסה שהאמת תצא לאור, ושהצדק ייעשה, הוא ראה שיש דברים בעולם השקר שחזקים מאמת צרופה, וסיבכו אותו כל כך על לא עוול בכפו, לא להאמין שכמה שזה נשמע הזוי אך זה נכון לחלוטין.

כמובן שאעביר את תרומתי לפרטי החשבון, ותודה לכל ה'מתנגדים', אכן יש לכם חלק גדול בתרומה שלי (ומקווה ש'זיכיתם' עוד כאלה...), בלעדיכם לא הייתי תורם, קלילות אצבעותיכם על המקלדת ללא כל פחד וחשש לקרר את כולם, ולא לקחתם את החשש שאולי, רק אולי, אכן אתם מונעים כאן מצוה גדולה, וחוסמים את דרך ההצלה מפני יהודי שכל כך זקוק היה לכם ולכולנו ברגעים אלו, זה מה ששיכנע אותי לתרום.

אז כל מי שדיבר על כך שצריך קופירייטר טוב ל'מגבית' הזאת, נראה שהעבודה נעשתה מצויין, אך בדיוק מהכיוון הכי בלתי צפוי.

מזעזע לחשוב שאנשים בכמה לחיצות מקלדת יכולים למנוע אנשים מלתרום לעניין שאולי הוא נחוץ ביותר מה שיכול לגרום שאותו אברך ימשיך לשבת במאסר על לא עוול בכפו
בגללם...
פשןט נורא...

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י f0527134596;1986660:
מעולם לא תקפתי, אף אחד, ואם מאן דהוא חושב שתקפתי-הריני מתנצל ומבקש מחילתכם חברי "פרוג" היקרים.
מה שניסיתי להבהיר היא רק את האמת, וכמו שכבר הסברתי קודם בעניין הפירטי פרטים שבסיפור האברך שיש כאן בעיה של נקיות וצניעות ושאינני יכול לפרט בגלל קדושת האתר, אבל אני חותם לכל אחד שיתקשר אלי, (בתנאי שלאחר שישתכנע יתרום ישירות לחשבון הבנק של העו"ד שלנו) שיקבל את התמונה המלאה יזדעזע ושערותיו תסומרנה מהמקרה ולכל אלה שלא מצאו את הטלפון שמסרתי אני מוסר שוב את המספרים שלי: יחיאל פלדמן קצנלבוגן 4 הר נוף ירושלים 9738104 02-6524956 052-7134596 כל מי שיתקשר ומוכן לתרום אני מחבר אותו למחשב שלי דרך תוכנת הTEMWIEWER ומראה לו את כל המסמכים מא-ת כולל את כתב האישום המזוייף חתום כנתקבל לתיק ע"י שופט בית המשפט השלום בקרית שמונה ועוד הרבה סיפורים מסמרי שיער על אותו אברך צדיק ואביון שיושב בכלא מעל חצי שנה על לא עוול בכפיו, שוב תזכו למצוות
יש דרך מאד פשוטה לשאול שאלה בשפה יפה מאמינה ומכבדת לצערי מהתחלה הצורה היתה מזלזלת מרחקת מקררת ולא מאמינה - מילים כמו סיפור הזוי או משהו פה לא מסתדר או הכל נראה תמוה ועוד כהנה וכהנה משפטים לא מכובדים ולא מכבדים,
חבל כל כך שבסיפור כזה שחיי אדם תלויים בו ממש כותב כל אחד מה שנראה לו ובלי הרבה מחשבה.

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ראשית, גילוי נאות:
פותח האשכול, הרב יחיאל פלדמן שליט"א, הוא דוד שלי, אח של אימי שתחי'.

את הסיפור המצמרר הזה לא הכרתי כלל, אני קורא אותו כרגע לראשונה מעל גבי הפורום.

בשונה מניקים אחרים, שאינם מכירים, אני כמובן מכיר היטב את דודי ר' יחיאל פלדמן, יהודי יקר, ישר והגון עד מאוד! ומכיון שכך ברור לי שמדובר בסיפור אמיתי ומצמרר.

אני חושב שאם זה לא היה דוד שלי, והייתי קורא פה בפורום את האשכול, הסיפור כולו וצורת הצגת הדברים היתה מוזרה לי, איך יתכן שיזייפו כתב אישום, וכדו'.
אני מרגיש חובה לכתוב זאת, כדי שגם אלו ה"חוששים" וכדו', ידעו שאכן מדובר כאן במקרה אמיתי ללא שום ספק, והרב יחיאל פלדמן הוא איש יקר ישר והגון מאוד! (והוא גם לא קופירייטר...)

אנשים חושבים שהיום בעידן "קופת העיר" "ועד הרבנים" וכו', אין מקרים שלא מטופלים. אך לצערינו כל מי שנחשף קצת, יודע שישנם הרבה מקרים שללא איש יקר שמתמסר לענין, שום דבר לא יזוז!
אשריך ר' יחיאל שזכית לעסוק במצווה חשובה של פדיון שבויים!

בהצלחה, אשתדל גם אני לתרום משהו בימים הקרובים.

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
אף אחד לא הטיל ספק חלילה ברב פלדמן, אלא באו לבדוק האם אכן הסיפור כפי שנמסר לו, אמין.

ירוק עד45

משתמש רשום
אינני מכיר את הסיפור, אך מבליל הדברים נשמעים דברי אמת, גם אם הניסוח לא מקצועי.

שאף אחד מחברי הפורום לא יידע איזה מקרים הזויים יש, כאשר בני זוג מתלוננים, לפעמים זה מסמר שערות ראש.

הצדק בבתי המשפט הוא אפילו לא מן השפה ולחוץ, זה רק השאלה אם לשופט היתה אורחת בוקר טובה, או שהוא בילה בלילה מאוחר עם חברים ולא הספיק לאכול כמו שצריך. וזה כבר הטובים שבהם.

f0527134596

משתמש צעיר
האברך שיושב חצי שנה בכלא-כתב אישום מזוייף

נכתב ע"י welcome;1987557:

אין מילים בפי להודות ולשבח ולפאר אותך, לא רק על תרומתך הממונית, אלא שלאחר ששוחחנו אתמול בשעת לילה כה מאוחרת, עוד החלטת להוסיף טוב וחסד, ולשבת לפרסם דברים נפלאים כאלה, גדול המעשה מן העושה וכ"ש ששניהם נמצאים אצלך, שירבו כמוך ב"פרוג" במיוחד...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה