האברך שיושב חצי שנה בכלא-כתב אישום מזוייף
נכתב ע"י yaffab;2005524:
אי אפשר לעצור אדם שזועק מקירות לבו.
אין מילים בפי להודות לה' ולהודיעכם --- תפילותיכם התקבלו!!!!!----
א. בדיון האחרון לפני מספר ימים היה אמור להיות חקירת האשה ע"י העו"ד, לאחר שהעו"ד שלנו עשה שיעורי ביית על החקירה לילה שלם, הגיע לבית המשפט בקרית שמונה לחקור את האשה על כתב האישום המזוייף שהגישה לשופט, העו"ד כמעט התפוצץ כשנודע לו שהאשה לא הגיעה לחקירה...
בהמשך הדיון, האברך אויים ע"י השופטת מפורשות, כי היא נותנת לו אפשרות להודות (על מה שלא היה ואפילו לא חלום היה, וע"כ ישב 8 חודשים בכלא בכדי להוכיח את חפותו,) עכשיו, ולהשתחרר לביתו, וכי אם לא יודה מייד במה שלא עשה יחזור לכלא, לשבת עוד 4 חודשים נוספים שאז יהיה דיון נוסף,
ומצהירה כבר עכשיו שגם לאחריהם, בכל מקרה, הוא וודאי יורשע על ידה, ובנוסף לכך ובמקביל, ניגש אל האברך ולעו"ד שלנו, עו"ד מפורסם מאד וותיק בצפון שאמר לנו שהוא מכיר את השופטת הזו 26 שנה, ולא יצא ממנה שום תיק שמישהוא יצא זכאי, וחבל לנו על הזמן, והוא היה מייעץ לנו לנצל את האפשרות ולשחרר את האברך לביתו, העו"ד התקשר אלי בכדי להתייעץ איתי, מכיון שהאברך אמר לו שמה שאני אחליט, זה מה שהוא עושה, גם אם אחליט להשאיר אותו עוד 4 חודשים בכלא, ישאר, אך אני אמרתי לעו"ד שהיות ואני לא יכול לדבר ישירות עם האברך, ולהחליט איתו ביחד, אני אינני מסוגל לקחת אחריות שאני הולך ומושיב אותו עוד 4 חודשים שגם אחריהם השופטת אומרת עכשיו בפירוש שאיך שלא יהיה, תרשיע אותו בסוף על מה שלא עשה!!!
העו"ד שאל אותו, והאברך הבין ממנו כי אני בכיוון שכדאי לו להודות, והודה, ונסגר התיק ושוחרר...
אבל על מה הוא הואשם? על מה הוא הודה? או יותר נכון על מה השופטת כתבה בפרוטוקול שההסדר איתו בהודאה, לא שהודה בנושא שלנו,
לא, לא ולא!!!! זה דבר שלא מתאים למערכת המשפט כלל וכלל, הוא הודה שהוא איים על העו"ד של האשה.... דבר שלא רק שלא היה ולא נברא, אלא מופיע מפורשות בפרוטוקול של דיון אחד או שניים קודם, כשהשופטת שואלת את העו"ד של האשה מפורשות תוך כדי דיון "האם הוא גם איים עליך אישית"? והעו"ד של האשה עונה לה "עלי אישית? ח"ו, הוא לא איים עלי אף פעם במשך כל חיי, ואין לי אישית שום דבר כנגדו, וכל הטענות שלי הם איומים (כביכול) על האשה" וזה מופיע במפורש בפרוטוקול, ולמרות כל זה, השופטת כותבת שהוא הודה שאיים על העו"ד של האשה... דבר שאין האוזן יכולה לקלוט פשוט האמת והצדק צועקים לשמיים...
אנחנו לא סיימנו בשיחרור אנחנו מגישים ערעור ובקשה לעיון מחדש בכל התיק עקב שקרים בלתי נפסקים מכיוון מערכת המשפט ונגיע עם זה גם לבג"ץ... למרות שכבר עכשיו אנחנו יודעים כמה שווה האות "<:ץ"<...
האברך יצא ממזכירות בית המשפט ללא הפלאפון שלקחו ממנו בכניסתו לכלא, וללא פרוטה שחוקה עליו, (אביון כמשמעו) והתחיל ללכת ברגל קילומטרים לכיוון ביתו בצפת ללא שקל עליו, אמא שלו שהייתה בטוחה שחוזר ישר מהדיון לכלא, כמו כל הדיונים עד היום... נסעה לכלא לפגוש אותו כשחוזר, והוא בדרכו לאמא שלו בצפת ברגל... הלך והלך.. קילומטרים כשמנסה לעצור טרמפים... מאות מכוניות עברו על פניו ולא עצרו לו, לאחר שאזלו כוחותיו ישב בצד הכביש על איזה סלע והתחיל לבכות ולהתפלל, אנא ה', לא סבלתי עד עכשיו מספיק?... לפתע נעצרה לידו מכונית פאר, והנהג שאלו לאן הוא צריך להגיע, ואיך שהתחילו לדבר זיהו אחד את השני... זה היה אותו העו"ד המפורסם והוותיק מהצפון שהמליץ לו לקבל את הצעת ההודאה באשמה שלא עשה במשפט לפני כמה שעות... לקח אותו טרמפ וכשהיה חייב לפנות לדרך אחרת, שאל אותו אם הוא יודע על איזה אוטובוס לעלות ובאיזה תחנה, וכשענה לו שאין לו שקל לאוטובוס שלף לו 100 ש"ח, וכששאלו איך יחזיר לו את הכסף חזרה, אמר לו שיתרום לצדקה, וכך חזר האברך לביתו, ולמחרת מוקדם בבוקר עזב את ביתו בצפת אלי להר נוף בירושלים שם הרמנו לחיים, וחגגנו איתו (אני ועוד יהודי טוב בשם יצחק עובדיה שהצטרך אלי ועוזר לנו) בביתי בשתיית לחיים, בהמשך הלך לכותל, ולקבר הרב עובדיה יוסף זצוקלל"ה שם לתדהמתו נפגש עם אימו של הפושעת אשתו... (שדרך אגב היא הזמינה גם את אביה ראש כולל מפורסם בירושלים לחקירת משטרה כשניסה לשכנע את ביתו שתחזור מדרכה הרעה...)
ובפתיחת תהליך של ערעור על כל עלילות השווא בבית המשפט המחוזי בעז"ה בימים הקרובים בהמשך טיפול הדירה שנגזלה ממנו במכרז, כל תביעת המזונות שתובעים ממנו ב9000 ש"ח לחודש כשאין לו פרוטה, וכשאשתו היא זו שהכניסה אותו לכלא עם שקריה וכתבי אישום מזוייפים וומנעה ממנו לעבוד כשהיה בכלא ובנוסף גזלה את דירתו עם כתב אישום מזוייף ועלילות שקר, ועוד ועוד..
תוך כדי כל הסיפור, שכחתי לספר סיפור נוסף, לפני מסק ימים, אותו אדם (עובדיה) שעוזר לאברך כמוני, התקשר לאשתו של האברך, והודיע לה שהיא עושה מעשה בלתי חוקי לחלוטין מכיון שלפי הוראת בית המשפט הטלפון שמיועד לאברך לדבר עם ילדיו מנותק מס' ימים, וזאת לאחר ששבוע לפני זה גם אני התקשרתי אליה שתפתח את הפלאפון בכדי שיוכל לדבר עם ילדיו, האשה שהגישה כתב אישום מזוייף, מייד הגישה נגד האברך עובדיה כתב אישום על הטרדה בטלפון ואיומים לרצח... וכל מה שלא תרצו... והוא מוזמן לדיון וחקירה במשטרה ע"כ.
אל תתפלאו, וגם אני לא אתפלא אם גם אני איעלם מהאופק (או מפרוג...( בימים הקרובים עקב חקירה בבית משפט או משטרה על הטרדת האשה - המתלוננת הסדרתית... בעלת כתב האישום המזוייף הנודע לשימצה.... וזאת עקב קשרי הפושע עם כל מערכת המשפט הפוליטיקה וכו' כמו שהסברתי בתחילת הפרשייה...
בקיצור האברך יצא מהכלא לאחר הודאה שנוסחה ע"י שופטת במדינת ישראל, כששופטת במדינת ישראל ניסחה בעצמה בפרוטוקול מילים הפוכים מהודאתו שהכתיבה לו בפרוטוקול האחרון להודות...
כמובן שאפשר להמשיך ולתרום פדיון שבויים דאורייתא גם לאחר יציאתו מהכלא, מכיון שהאברך יצא מהכלא אבל החובות לפדיונו עדיין נשארו בתוקף, ומצבו האביון נשאר ורק הולך ומחמיר מיום ליום, בקיצור מצוות פדיון שבויים מדאורייתא, וצדקה מדאורייתא, ומתנות לאביונים מדאורייתא למהדרין מן המהדרין.
אפשר לפנות אלי בפרטי או במייל או בטלפון 052-7134596 יחיאל פלדמן אבל רק אם בכוונתכם בסוף השיחה לתרום באמת. אני מתנצל אבל עקב כל השיחות שהיו לי בחצי שנה האחרונה בנושא האברך פרנסתי האישית הולכת ויורדת לטמיון ואני נאלץ לכתוב ולשוחח בטלפון אך ורק עם תורמים ולא עם סקרנים וסליחה שוב מראש על הנוסח הבוטה אם היה כאן בפורום הוא היה מדברים היוצאים מהלב ולא ח"ו לפגוע במישהוא שאני האחרון שאעשה דברים כאלו ומבקש שתמחלו לי בפה במפורש אם פגעתי במישהוא אני מתנצל שוב ושוב סליחה.
תזכו למצוות