אז זה לא באמת 100 ש"ח כל פעם שקונים מכשיר. זה 150 לפחות...אוחחח
זה באמת חתיכת באסה ב C2...
קרה לנו כמה פעמים....
וכל פעם צריך לשלם לטכנאי על פתיחת הסים?
לא מומלץ שמספר הטלפון זמין לכולם @y0527183770אני אוהבת ונהנת משיאומי טטאצ
דרוש מידע: אם אני מזמין באיטרנט נוקיה 225,
אפשר להכניס בו סים כשר או שהוא צריך איזה עדכון...
אולי @צביקה - היימישTech תוכל לענות לי ?
סתם בשביל הידע: אז איך כולם מכניסים סים במכשירים תומכים ?סים כשר אפשר להכניס רק למכשיר עם IMEI שרשום בוועדת הרבנים
אז התשובה בגדול היא לא
מחליפים את הIMEI באמצעות תוכנה ייעודית.סתם בשביל הידע: אז איך כולם מכניסים סים במכשירים תומכים ?
מה הרמה של התמונות, כמו מצלמת קנון פשוטה?בסוף קניתי נוקיה תומך כשר לא זוכרת איזה שנה
קצת יותר גדול מהסי 2
נגן ומצלמה פצצה
ומגן חתיכשו תודה לכולם!!!!!!!
@צביקה - היימישTech אשמח לשמוע האם לדעתך פלאפון K35 שנפל למים ביום שישי והוא ממש רטוב. האם יש לך איך לתקן אותו. {רואים במסך מים}כאחד שמתקן פלאפונים, ואני לא מבין בפלאפונים בצד המערכת, מבחינת איכות בניה אני ממליץ לא לקנות לא נוקיה 215, לא שיאומי מקשים, והכי לא-לא זה מקס כושר. כל השאר מבחינת איכות בניה כולם אותו זבל.
G10 מאוד חזק אבל כבד ואם הבנתי נכון לא מתאים לכל החברות.
הגיע אליי לפני כמה ימים מכשיר פירסט פון 4G וגם בו האיכות בניה נראת בסדר גמור, הפלסטיקה טובה יחסית, הוא דק מאוד כי הלוח תופס חצי והמסך חצי, והסוללה על כל הגודל. נראה מעניין.
בעיקרון ההמלצה שלי מה כן לקנות זה נוקיה 3310.
צריך לפתוח ולייבש בפנים ולא להכניס את הסוללה@צביקה - היימישTech אשמח לשמוע האם לדעתך פלאפון K35 שנפל למים ביום שישי והוא ממש רטוב. האם יש לך איך לתקן אותו. {רואים במסך מים}
תודה מראשץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: