שמחה של מצווה
משתמש חדש
אצלי אחרי פחות מחצי שנה נהרס לי השקע טעינה, קניתי מטעין בטריות חיצוני כך שזה עדיין שווה משהו.השקע טעינה שלו נהרס מאד מהר. (יש לנו כזה בבית, וביררתי אצל עוד כמה מכרים וכולם אומרים את זה.)
אצלי אחרי פחות מחצי שנה נהרס לי השקע טעינה, קניתי מטעין בטריות חיצוני כך שזה עדיין שווה משהו.השקע טעינה שלו נהרס מאד מהר. (יש לנו כזה בבית, וביררתי אצל עוד כמה מכרים וכולם אומרים את זה.)
טלפון זבל...
צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.
מעניין שאנשים מחזיקים פלאפונים לטווח יותר ארוך, דווקא במכשירים החדשים, אם רוצים - מוצאים...לקנות פלאפון כל חצי שנה
בדיוק מה שרציתי לכתוב!בלת"ק
מרוצה מאוד מ: G5 חזק, שמע טוב, נוח וקומפקטי.
שיאומי חצי טאץ מושלם!! נפל אולי איזה 100 פעמיים(בלי מגן מסך) ונשאר שלםאשמח לשמוע המלצות לפלאפון איכותי תודה.
אני משתמש רק בזה...C2...המושלמים כגון C2 ו208 ודומיהם כבר לא קיימים היום
חוץ מבעלי אקספרס שזה הימור שיכול להצליח ויכול גם
אני איתךאני משתמש רק בזה...C2...
גם אם נהרס אחר חצי שנה.עלה רק 100 שח
לא ממליץ על זהטלפון זבל...
בטרייה ל2 דק' כל שאר היום במטען
אני ממליצה על ה Q3
לדעתי הכי טוב...
אחרי הרבה נסיונות ואכזבות
גם אני מצטרף, יש לי את זה וגם לאשתי והוא מאוד חזק ואיכותי גם מבחינת חוזק וגם מבחינת סוללה, חבל על הזמןשיאומי חצי טאץ מושלם!! נפל אולי איזה 100 פעמיים(בלי מגן מסך) ונשאר שלם
בלת"ק
מרוצה מאוד מ: G5 חזק, שמע טוב, נוח וקומפקטי.
זה מה שלא רציתי לכתובבדיוק מה שרציתי לכתוב!
הפלאפון הזה פצצה של טלפון, רק בעיה אחת שלאחר כמה חודשים הלחצנים נעשים קשים ללחיצה, וזה נהיה מתאים רק למי שיש לה סבלנות ללחוץ כמה פעמים עד שהמקש מוקשמה שממליצים כיום בחנויות זה 4X4, צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.
מה שטוב בפון הזה, שאין את זה ברוב המכשירים הכשרים, שיש חיפוש חכם באנשי קשר, ולא צריך להקיש ממש את סדר המילים של איש הקשרמה שממליצים כיום בחנויות זה 4X4, צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.
כנ"ל...ןאצלי אחרי פחות מחצי שנה נהרס לי השקע טעינה, קניתי מטעין בטריות חיצוני כך שזה עדיין שווה משהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: