תקשורת דרוש מידע על פלאפון מומלץ

מוישי מנחם

משתמש רשום
Q3 הגירסא האחרונה עם חיבור TF C

אם אתם מעוניים בהצעה זולה מוזמנים לפנות אילי 0549833711

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
אני משתמש רק בזה...C2...
גם אם נהרס אחר חצי שנה.עלה רק 100 שח
אני איתך
במיוחד שהוא מחזיק בד"כ יותר משנה
כך שבוודאי זה שווה
אני בשנתיים האחרונות החלפתי 3!!! פלאפונים
לעומת C2 מאלי שהיה אצלי יותר משנתיים

נערך לאחרונה ב:

פונצ'ער

משתמש רשום
שיאומי חצי טאץ מושלם!! נפל אולי איזה 100 פעמיים(בלי מגן מסך) ונשאר שלם
גם אני מצטרף, יש לי את זה וגם לאשתי והוא מאוד חזק ואיכותי גם מבחינת חוזק וגם מבחינת סוללה, חבל על הזמן
הפאדיחה הקטנה שלו שבמקשים לפעמים צריך ללחוץ פעמיים בשביל שילחץ.

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
בלת"ק
מרוצה מאוד מ: G5 חזק, שמע טוב, נוח וקומפקטי.
בדיוק מה שרציתי לכתוב!
זה מה שלא רציתי לכתוב
המקשים זוועה
אחרי חודש הלך עליהם סופית
אי אפשר להקיש מספר טלפון שלם בלי שיהיה כפול או חסר ספרות
סיוטטט
אני חושבת שמהמכשירים הכשרים הקיימים היום בשוק 4X4 הוא הרע במיעוטו

avital690

משתמש צעיר
מה שממליצים כיום בחנויות זה 4X4, צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.
הפלאפון הזה פצצה של טלפון, רק בעיה אחת שלאחר כמה חודשים הלחצנים נעשים קשים ללחיצה, וזה נהיה מתאים רק למי שיש לה סבלנות ללחוץ כמה פעמים עד שהמקש מוקש

avital690

משתמש צעיר
מה שממליצים כיום בחנויות זה 4X4, צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.
מה שטוב בפון הזה, שאין את זה ברוב המכשירים הכשרים, שיש חיפוש חכם באנשי קשר, ולא צריך להקיש ממש את סדר המילים של איש הקשר

tmr

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
טוב אז לי יש שיאומי רגיל, לא טאצ ולא המצלמה, הדגם הפשוט, כשר לגמרי (הגרסא עם הגי פי אס)
עלה יקר (650)
ושווה כל שקל!!
יש לי אותו מעל שנתיים, עבר עליו כמעט כל דבר אפשרי, נפל לביוב רטוב מכמה מטרים היה שם איזה שעה ויצא כמו שנכנס, נפל מאז הרבה פעמים, לא נשבר לא התקלקל, קליטה פצצה, הכל מעולה.
בניגוד לרוב האנשים שלא הכי ממליצים על הדגם הזה של שיאומי , אני חושבת שיש הבדל בין המכשירים השונים ושיש תמורה למחיר, לדעתי לא כל המכשירים מיוצרים על אותו קו יצור, אלא יש שם זיופים/ שינויים כדי להוזיל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה