כנ"לאצלי דרשו תשלום מיד אחרי תהליך הבקשה
כנ"לאצלי דרשו תשלום מיד אחרי תהליך הבקשה
מבררת בשביל מישהי
השאירה היום פרטים באתר מילגם לבדיקת זכאות.
לא דרשו ממנה תשלום בסוף התהליך והיא חוששת שהרישום לא בוצע נכון.
האם התשלום מתבצע בעת השארת הפרטים או רק לאחר קבלת הזכאות?
לאלא
כי עבר הזמן ושכחנו...
הייתם צריכים לשלם?
צריך להירשם בת"ז כנשואיםקיבלתי דחייה/סירוב ממשרד השיכון. מדובר בזוג מאורסים שמתחתן החודש ושלחתי להם רישום נישואין. מה יכולה להיות הסיבה?
מתי חידשתם? אנחנו היינו צריכים לשלם 200+לא
משלמים רק על ההרשמה הראשונה
על ההרשמה הראשונית שילמנו 187 ש"ח (תקפה לשנה)מתי חידשתם? אנחנו היינו צריכים לשלם 200+
הכוונה לאתמול בלילה.עם זאת סגירת בקשות הזכאות היא היום בלילה !
יכול להיות שזה השתנתה,קיבלתי דחייה/סירוב ממשרד השיכון. מדובר בזוג מאורסים שמתחתן החודש ושלחתי להם רישום נישואין. מה יכולה להיות הסיבה?
כי אם תזכה בפרויקט השני אז אולי הוא לפני בן שמן והפסדת את זהמחיר למשתכן - הגרלות מחיר למשתכן
מישהו יכול להסביר לי את ההגיון בהנחייה להרשם בעיר לוד רק בפרוייקטים של בן שמן? הרי אם אני נרשם רק לפרוייקטים הללו סיכוי הזכייה שלי בלוד הוא כ7 אחוז, ואילו אם ארשם לכל הפרוייקטים הסיכוי שלי הוא כ17 אחוז ומכיון שבין כך כבר נרשמתי ללוד, למה לא להרשם לכל הפרוייקטים? מה תאמר: אולי יש סיכוי שהזכיה...www.prog.co.il
לכאורה עדיף לזכות ב8,000 למ"ר בגני אביב מאשר ב12,000 למ"ר בבן שמן.כי אם תזכה בפרויקט השני אז אולי הוא לפני בן שמן והפסדת את זה
מתי באמת?מתי אמור להתפרסם תוצאות?
אני מתעניינת לגבי מאורסיםרשמתי זוג מאורסים עם אישור רישום נישואין דרך אלונים מגער ועדיין לא קיבלתי תעודת זכאות. מה עושים?
מתי באמת?
צריך קודם להירשם לנישואין, ומ-3 חודשים לפני תאריך החתונה אפשר להגיש בקשה ולקבל זכאות, צריך לגשת פיזית לחברה, גם החתן וגם הכלה, אין אפשרות להגיש מקוון.אני מתעניינת לגבי מאורסים
מה הפורצדרה בשביל ההגרלות הבאות שיהיו ביוני?
צריך להרשם לנישואין קודם?
אם החתונה אחרי החגים, אפשרי כבר להרשם לנישואין?
אשמח לתשובות
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: