איך אני יודע אם יש לי זכאות או לא? יש אתר שאפשר לבדוק את זה? או שגם בדיקה צריכה תשלום?
כל מי שאין לו דירה זכאי, אבל צריך להוציא תעודת זכאותאיך אני יודע אם יש לי זכאות או לא? יש אתר שאפשר לבדוק את זה? או שגם בדיקה צריכה תשלום?
זה הבנתי אבל מכיון שיש לי דירה כיום אבל היא עדיין לא רשומה בטאבו ואין עליה שום רשום ואת דירתי הקודמת מכרתי כבר לפני כמה שנים מעניין אותי אם אני זכאי.כל מי שאין לו דירה זכאי, אבל צריך להוציא תעודת זכאות
תרשם באתר של משרד השיכון ותוך כמה ימים אתה אמור לקבל תעודת זכאותזה הבנתי אבל מכיון שיש לי דירה כיום אבל היא עדיין לא רשומה בטאבו ואין עליה שום רשום ואת דירתי הקודמת מכרתי כבר לפני כמה שנים מעניין אותי אם אני זכאי.
רכסים זו עיר חרדית לגמרי.ההגרלה ברכסים ועפולה זה חרדי?
בעפולה הסיכוי בסביבות 2 אחוז, כמו בב"בההגרלה ברכסים ועפולה זה חרדי?
רשמתי זוג מאורסים עם אישור רישום נישואין דרך אלונים מגער ועדיין לא קיבלתי תעודת זכאות. מה עושים?תרשם באתר של משרד השיכון ותוך כמה ימים אתה אמור לקבל תעודת זכאות
עולה איזה 200 ש"ח בערך
מתי נרשמתם?רשמתי זוג מאורסים עם אישור רישום נישואין דרך אלונים מגער ועדיין לא קיבלתי תעודת זכאות. מה עושים?
אם את נרשמת עכשיו ל3 הגרלות ולא זוכה בהם-אז לא שווה לקחת סיכון על ההגרלות האלו ?
כאילו אם אני אזכה באופקים .לאלעד לא אוכל להירשם?
אנחנו רוצים מקום מסויים אבל עד שייפתח..אין לדעת
לפני שבועיים.מתי נרשמתם?
מוזר. כשאנחנו חידשנו- קבלנו אישור תוך יום יומיים.לפני שבועיים.
מתוך אתר מש' השיכוןהרישום עד 29.3
עד בכלל? או לא עד בכלל?
כלומר הרשמה נסגרת הערב בחצות או שנשארו יותר מ 24 שעות?
התקשרנו היום והם אמרו שתוך 3-4 ימים נקבל זכאות. כנראה שפספסנו הפעם.מוזר. כשאנחנו חידשנו- קבלנו אישור תוך יום יומיים.
תתקשרו לחברה- כדאי לכם למהר כי נשאר רק יומיים להגרלה הנוכחית...
משרד השיכון מקבל אחת לחודש עדכון מאגף מיסוי מקרקעין ברשות המיסים על העסקאות שהיו בחודש האחרוןהאם יש למישהו מידע האם אחד שקנה דירה אבל הדירה עדיין לא רשומה על שמו אלא רק הערת אזהרה זכאי להשתתף בהגרלות לחסרי דיור? האם בכלל יש למשרד השיכון מידע על מי שחתם חוזה לקניית דירה?
לא נכון מניסיון של לפני שנתיים. אולי היום שונה.משרד השיכון מקבל אחת לחודש עדכון מאגף מיסוי מקרקעין ברשות המיסים על העסקאות שהיו בחודש האחרון
לכן כל זמן שהעסקה לא דווחה לרשות המיסים אין להם מידע
אבל אם היא דווחה לא משנה ע"ש מי זה רשום בטאבו - הם יקבלו את העדכון בתוך חודש
אבל לגבי קניית דירה במחיר למשתכן - בחתימת חוזה צריך להביא תעודת זכאות עדכנית
ואם עד חתימת החוזה הדירה תרשם על שמך - לא תוכל לקנות אותה , גם אם תזכה.
יש אנשים שגרים שנים בדירה בלי שהדירה הועברה לבעלותםלא נכון מניסיון של לפני שנתיים. אולי היום שונה.
לא יודעת מתי ואם משרד השיכון מקבל עדכון מרשות המיסים, בתכלס הם לא מסונכרנים!!!
משרד השיכון מעודכן לגביך רק אם הועברה הבעלות על שמך(לא הערת אזהרה)
כשאתה חותם חוזה מול הקבלן במחיר למשתכן רק אז צריך תעודת זכאות עדכנית
לכן אל תעביר בעלות על שמך ואם לקחת משכנתא לא לעשות שטרות כל עוד אתה מעוניין לחתום חוזה מול מחיר למשתכן.
ההגרלה ברכסים ועפולה זה חרדי?
חידשתם באתר?מוזר. כשאנחנו חידשנו- קבלנו אישור תוך יום יומיים.
תתקשרו לחברה- כדאי לכם למהר כי נשאר רק יומיים להגרלה הנוכחית...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: