אין אפשרות לזכאות.אתה מתכנן להישאר גם עם ה15%?
אם כן אז לא מומלץ.
יש אפשרות לזכאות?
איך נראה לכם הריביות ?
מה אתה ממליץ ב-15 % לאיזה מסלול לעבור ?
אין אפשרות לזכאות.אתה מתכנן להישאר גם עם ה15%?
אם כן אז לא מומלץ.
יש אפשרות לזכאות?
לא מכיר את הנתונים שלך אבל מ"צ בריבית 4% זה ריאלי 7% וזה מאוד גבוה.אין אפשרות לזכאות.
איך נראה לכם הריביות ?
מה אתה ממליץ ב-15 % לאיזה מסלול לעבור ?
הבנקאי אומר לי שאין אפשרות, כי אם יבטל מסלול זה,לא מכיר את הנתונים שלך אבל מ"צ בריבית 4% זה ריאלי 7% וזה מאוד גבוה.
אני רואה שאתה מתמצא.אם רלוונטי עוד...
תראי אם כל התנאים מתאימים כלומר מצב הכנסות, דירוג אשראי, ואחוז מימון המשכנתא, אפשר להביא לבד הצעה שכולם פה יאמרו אמן מנסיוני.
זה בנק מזרחי?אני רואה שאתה מתמצא.
אשמח אם תענה לי למה ששאלתי קודם.
הבנקאי שלי אומר כאמור שאנ יחייב לקחת גם מסלול 15 % יקר.
והוא טוען שגע לאחר לקיחת המשכנתא הבנק חייב לתת לי למחזר.
החשש שלי הוא שאז הוא ידפוק לי הצעה נורא יקרה.
מה דעתך ?
הסיפור נשמע לא כ"כ הגיוני.הבנקאי אומר לי שאין אפשרות, כי אם יבטל מסלול זה,
אז הבנק לא יעשה קלצ 25 שנה רק 30 שנה [למה ? ככה ?!] וזה מייקר.
כנראה הבנק רוצה ג''כ להרויח...
הוא טוען לסגור את המשכנתא,
ומיד אח''כ למחזר מסלול זה בלבד.
האם זה אכן עובד.?
למה שהבנק ירצה למחזר לי מסלול זה אח''כ.
ובמילים אחרות, אם הוא רוצה להרויח עלי,
מדוע שאח'''כ הוא כן יאפשר לי דבר כזה.
נשמח לשמוע מהאנשים המופלאים כאן בפורום.
אשמח שתפרט יותר,הסיפור נשמע לא כ"כ הגיוני.
מומלץ לבדוק יותר לעומק!
בפרט שמדובר בטפחות.
לא הגיוני כמה דברים..אשמח שתפרט יותר,
מה לא הגיוני.
לא הגיוני שהבנק רוצה לסחוט שלפחות במסלול אחד
הוא עושה עלי סיבוב - היינו מחיר יקר ?
וגם, איך אני יכול לבדוק יותר לעומק בטפחות ?
את הפריים והמשתנה כדאי למחזראני צריך להוציא עכשיו עוד 450K על המשכנתא הקיימת
השאלה אם שווה לי למחזר את המשכנתא הקיימת או רק להוסיף?
עוד שאלה:
אם הלכתי ליועץ (עדיין מחפש יועץ) ואני לא מרוצה מהריביות שהוא הביא לי האם וכמה אני צריך לשלם לו?
אני חושב שעל כזה סכום לתוספת שווה לך מיחזור כולל כיון שמדובר ב-2 מסלולים צמודים שכבר עלו לך ביוקר (על אף שהקבועה מאד נמוך אבל מדובר על 30 שנה) ובפריים טהור, וכמו שאמרתי זה סכום גדול לתוספת ואם לא תמחזר אלא תישאר בבנק תחסוך כאב ראש אבל לא כסף כי הבנק יתמחר את זה כבנק בלעדיאני צריך להוציא עכשיו עוד 450K על המשכנתא הקיימת
השאלה אם שווה לי למחזר את המשכנתא הקיימת או רק להוסיף?
עוד שאלה:
אם הלכתי ליועץ (עדיין מחפש יועץ) ואני לא מרוצה מהריביות שהוא הביא לי האם וכמה אני צריך לשלם לו?
הסיפור הוא פשוטהבנקאי שלי אומר כאמור שאנ יחייב לקחת גם מסלול 15 % יקר.
והוא טוען שגע לאחר לקיחת המשכנתא הבנק חייב לתת לי למחזר.
החשש שלי הוא שאז הוא ידפוק לי הצעה נורא יקרה.
מה דעתך ?
ממש לא אומר שזה הסיפור.הסיפור הוא פשוט
הוא לא מנסה לתפור אותך כנראה ההכנסות שלך (יחס החזר) גבוליות לדעתי-תברר אצלו את זה ולכן אתה חייב לשלב צמוד ובאם לא תיאלץ לפרוס קל"צ ל-30 בשביל להוריד החזר חודשי וגם זה ייקר את הריבית מכיון שהמרווחים שלו נוחים בגלל הצמוד ובאם תוריד את הצמוד ריבית הלא צמוד תעלה (הוא אמר לכמה?)
זה נראה כמו פיתוי קלאסי שפשוט ממליץ שתפרע אותו אח"כ (למחזר מסלול ספציפי כמו שהוא אמר לך לא כיון שבמיחזור מסלול פנימי יהיו לך ריביות יקרות בהרבה על מסלול זה וגם בסוף תצטרך עוד הכנסה אם השערתי נכונה ולמחזר חיצונית הכל אז מה עשינו?)
במצב הנוכחי הצמוד על הפנים כמו שכתבו יגיע לך בהמשך מאד גבוה בכל מקרה הייתי מחליף אותו וסוחט עד הסוף בכל הבנקים
יש כמה אופציות לשחק עם זה כמו להגדיל אחוז משכנתא (מורכב מאד לעיתים יש לציין)
ניסיתי להסביר פשוט
פשוט קלעת למטרה !הסיפור הוא פשוט
הוא לא מנסה לתפור אותך כנראה ההכנסות שלך (יחס החזר) גבוליות לדעתי-תברר אצלו את זה ולכן אתה חייב לשלב צמוד ובאם לא תיאלץ לפרוס קל"צ ל-30 בשביל להוריד החזר חודשי וגם זה ייקר את הריבית מכיון שהמרווחים שלו נוחים בגלל הצמוד ובאם תוריד את הצמוד ריבית הלא צמוד תעלה (הוא אמר לכמה?)
זה נראה כמו פיתוי קלאסי שפשוט ממליץ שתפרע אותו אח"כ (למחזר מסלול ספציפי כמו שהוא אמר לך לא כיון שבמיחזור מסלול פנימי יהיו לך ריביות יקרות בהרבה על מסלול זה וגם בסוף תצטרך עוד הכנסה אם השערתי נכונה ולמחזר חיצונית הכל אז מה עשינו?)
במצב הנוכחי הצמוד על הפנים כמו שכתבו יגיע לך בהמשך מאד גבוה בכל מקרה הייתי מחליף אותו וסוחט עד הסוף בכל הבנקים
יש כמה אופציות לשחק עם זה כמו להגדיל אחוז משכנתא (מורכב מאד לעיתים יש לציין)
ניסיתי להסביר פשוט
שכחתי לציין שהמשכנתא הקיימת היא רק ל20 שנה וכבר עבר 3 שנים.אני חושב שעל כזה סכום לתוספת שווה לך מיחזור כולל כיון שמדובר ב-2 מסלולים צמודים שכבר עלו לך ביוקר (על אף שהקבועה מאד נמוך אבל מדובר על 30 שנה) ובפריים טהור, וכמו שאמרתי זה סכום גדול לתוספת ואם לא תמחזר אלא תישאר בבנק תחסוך כאב ראש אבל לא כסף כי הבנק יתמחר את זה כבנק בלעדי
בכל מקרה מהי התואנה להגדלה? שיפוץ וכדו'? באם כן תמיד הריביות יהיו יותר גבוהות ממשכנתא (יש מעלות אחרות אבל לא הריבית)
אם דירה נוספת לא חובה לאחד ואם רכישה ומכירה יש אופציה לדרגה שניה וצריך לבדוק ריביות אם רווחי
בהצלחה
זה לא רלוונטי אם תיקח משכנתא חדשה עם אותם נתונים ל-17 שנה כנ"ל יהיו לך אותם החזרים (טעות נפוצה על הריבית מסלול שפיצר בנוי בצורה שנפח הריבית הנוסף מתוספת השנים ישולם מראש)שכחתי לציין שהמשכנתא הקיימת היא רק ל20 שנה וכבר עבר 3 שנים.
בכל מקרה הריביות לא יהיו כמו של משכנתא רגילה לכאורהאני צריך את המשכנתא לסגירת הלוואות אחרות השאלה אם יש אופציה להוציא עם ריביות זולות ולא להצהיר כשיפוצים?
תראה זה לא סוף העולם ריביות אלו (גם בלי מסלול זה) תטחן את הבנקיםפשוט קלעת למטרה !
להגדיל אחוז משכנתא בעייתי, כי לקחתי כבר את המקסימום.
אני מבין ממך שהדרך הכי טובה היא פשוט לפרוע מסלול זה.
יש רק בעיה קטנה וכסף שמה...
פגזזזזהיי חברים יקרים,
מה 13/06 לא התראיתם...
באתי להפריע!!!
קיבלתי הצעה דרך יועץ שנקרא יועץ 'פגז'...
מבנק מזרחי על 988.500 ולהלן ההצעה אשמח לשמוע דעתכם המחכימה!!!
תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 1695568
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: