פליימומייל
משתמש רשום
הכנסות: 18Kדירוג אשראי 560
חובות: 300000 שח
משכנתא קיימת: 1300000
הכנסות: 18Kדירוג אשראי 560
גם את הקבוע וגם את המשתנה?ברור
למחזר את הצמוד וכמה שיותר מהר עדיף
את 2 המסלולים הצמודים בטוח כדאי למחזרגם את הקבוע וגם את המשתנה?
מיחזור פנימי או חיצוני? כרגע אני במזרחי המשכנתא נלקחה לפני שלוש חודשים.
איזה מסלולים מומלצים כהיום?
יכול להיות יותר טובאני פשוט נדהם באופן טוטאלי שיועצי משכנתאות עונים חופשי לכל דורש בחינם.
אני שכרתי יועץ וזה מה שבינתיים הביא לי, ואני קצת לחוץ מזה. ולא מצאתי דרך לברר אם הוא הציע לי הצעה טובה או לא. ע שבמקרה ( רק מה') ראיתי שמישהו שאל ועניתם לו אז אני גם מצטרף בבקשה בבקשה אמרו לי האם הצעה זו טובה או שמא....
והאם כדאי להחליף יועץ?
אציין שרעייתי מכניסה כ 9500
ואני מכניס מהכולל 1200 ויש עלי תלושים של 8500
תודה רבה רבה רבה
אפרט בנוסף שאם אחרי הצמודים שרווחיים לבנק, זה אחוז הריבית על הלא צמוד, על אף שחלקו בהלוואה נמוך יחסית. הוי אומר-הצעה לא משהויש מה לעשות מיחזור?
צפה בקובץ המצורף 1671665
ההצעה שצירפתי מלאומי (מצב הכנסות נמוך ובלי סקר שוק בכלל. אצלם נטו וישר זה מה שהביאו) ובעבר היו עוד יותר טובים שם תמיד טוב לנסות הכל לא?כיום בנק מזרחי הכי זולים
לאומי המצב לא משהו לאחרונה, קשה להם להתחרות עם מזרחיההצעה שצירפתי מלאומי (מצב הכנסות נמוך ובלי סקר שוק בכלל. אצלם נטו וישר זה מה שהביאו) ובעבר היו עוד יותר טובים שם תמיד טוב לנסות הכל לא?
יישר כח
גם מישהו שחשבונו מנוהל במזרחי..?לאומי המצב לא משהו לאחרונה, קשה להם להתחרות עם מזרחי
מסתמא במזרחי תקבל יותר טוב
זו המעה ראשונית? יתכן שזו הצעה גנרית שכולם מקבלים אותה, השאלה מה קורה אחרי הפגישה.ההצעה שצירפתי מלאומי (מצב הכנסות נמוך ובלי סקר שוק בכלל. אצלם נטו וישר זה מה שהביאו) ובעבר היו עוד יותר טובים שם תמיד טוב לנסות הכל לא?
פחות.. אבל גםגם מישהו שחשבונו מנוהל במזרחי..?
כמה אפשר לקבל על מל"צפחות.. אבל גם
תנסה למצוא חשבון נוסף שלא מנוהל שם
ממתי ההצעה הזו ?איך הריביות?
@שלמה לב משכנתאות @הון ובית @ראובן 23
קבועה, לא צמוד138,118.96 ₪2.24%
פריים, לא צמוד205,322.86 ₪5.30%
קבועה, לא צמוד72,908.77 ₪2.23%
פריים, לא צמוד111,022.04 ₪5.30%
פריים, לא צמוד991.58 ₪5.30%
משתנה לא צמוד 193.553.55 5.40% (כל שנתים)
תודה רבה לעונים
הקלצ כאן הזוי בהתחלה חשבתי שזה צמודממתי ההצעה הזו ?
מאד זולהקלצ כאן הזוי בהתחלה חשבתי שזה צמוד
המשכנתא היא מלפני שנתיים וחצי.ממתי ההצעה הזו ?
אני ככ מתאפק לא להגיב להצעות של אחרים.אני פשוט נדהם באופן טוטאלי שיועצי משכנתאות עונים חופשי לכל דורש בחינם.
אני שכרתי יועץ וזה מה שבינתיים הביא לי, ואני קצת לחוץ מזה. ולא מצאתי דרך לברר אם הוא הציע לי הצעה טובה או לא. ע שבמקרה ( רק מה') ראיתי שמישהו שאל ועניתם לו אז אני גם מצטרף בבקשה בבקשה אמרו לי האם הצעה זו טובה או שמא....
והאם כדאי להחליף יועץ?
אציין שרעייתי מכניסה כ 9500
ואני מכניס מהכולל 1200 ויש עלי תלושים של 8500
תודה רבה רבה רבה
צפה בקובץ המצורף 1671662\
נכון לעכשיו לא הייתי נוגע בכלום. רק במלצ מנסה לשפר קצת. לא משהו היסטרי . לא בשביל זה לשלם ליועץ.המשכנתא היא מלפני שנתיים וחצי.
רק את החלק של המשתנה מיחזרתי ,כי הוא עלה,
ובגלל שעשיתי לבד,מעניין אותי אם הריבית טובה או שיכלתי להשיג משמעותית יותר זול דרך יועץ
הבנתי שאולי ישנה אפשרות למחזר גם את הפריים ליותר זול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: