הם עדיין בהלם מהרמה הגבוהה של הכתיבה.עדיין לא ענו לי
תכף הם יתאוששו ויגיבו, אל תדאגי.
הם עדיין בהלם מהרמה הגבוהה של הכתיבה.עדיין לא ענו לי
אולי תעלי את זה לפה?חחחחחחחחח
וואי איך הייתי בשוק מהתזמון...
לא ניסיתי לרגע לתרגם לעצמי את המילה
(זה רמז להעלות את החלק הבא, אם לא הבנת.. )הם עדיין בהלם מהרמה הגבוהה של הכתיבה.
תכף הם יתאוששו ויגיבו, אל תדאגי.
הכנסתי את זה, באותה הודעהאולי תעלי את זה לפה?
נשמע מעניין
תכתבי קטע על לאן נעלם דוקטור קאלי,@כולם
מתחשק לי פתאום לכתוב פאנפיק, צריכה רעיונות.. מישהו?
אני עכשיו באמצע לכתוב פאנפיק בפרקים על מרגל להשכרה.מתחשק לי פתאום לכתוב פאנפיק, צריכה רעיונות.. מישהו?
איזה מילים?מאיפה אתם יודעים את הפירוש של כל המילים האלו ?
זה לא באנגלית, כי ניסיתי לתרגם אותם בתרגום גוגל והוא לא ידע לתרגם לי ופשוט כתב לי את אותה המילה בתיבה של עברית !
הדגים ליד בועת האוצריםמתחשק לי פתאום לכתוב פאנפיק, צריכה רעיונות.. מישהו?
כל המילים הם באנגלית. כנראה גוגל לא יודע לתרגם מכתיב עברי אלא רק מכתיב אנגלי.מאיפה אתם יודעים את הפירוש של כל המילים האלו ?
זה לא באנגלית, כי ניסיתי לתרגם אותם בתרגום גוגל והוא לא ידע לתרגם לי ופשוט כתב לי את אותה המילה בתיבה של עברית !
וסקנדר ?כל המילים הם באנגלית. כנראה גוגל לא יודע לתרגם מכתיב עברי אלא רק מכתיב אנגלי.
לדוגמה:
סיים = זהה
פרדייס = גן עדן
פיוצ'ר = עתיד
אינדיבידואל = יחידני
אוטוקרט = שליט יחיד
דופליקט = כפול
נקסיום = קישור/חיבור
סקנדר = משניוסקנדר ?
דוקילרים ?
גוליבר ?סקנדר = משני
דוקילר = דו רוצח/רוצח כפול
זירו = אפס
דואוסיינס = נראה לי שהמשמעות היא "מרגיש כפול" או "תחושה כפולה", אבל אולי אני טועה.
גוליבר זה שם של מושג, ולא רק באנגלית אלא גם בעברית, נראה לי שהמשמעות שלו היא יצור ענק.גוליבר ?
וואו למה?מחקו את הנושא של הניקים!!
לא יודעת אין לי מושג!!! וואי איזה עצוב דמעות בעיניי. כל כך השקעתי בלכתוב את הניקים.וואו למה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: