מה זה מעניין אתכם?
משתמש פעיל
חחכתבתי פאנפיק לפני כמה ימים, בדיוק על הנושא הזה.. ההתלבטות של ד"ר קאלי אם להפוך אותם לדופליקטים או לא. מגניב שכתבת על אותו הדבר!
ותעלי כבר את ההמשך
חחכתבתי פאנפיק לפני כמה ימים, בדיוק על הנושא הזה.. ההתלבטות של ד"ר קאלי אם להפוך אותם לדופליקטים או לא. מגניב שכתבת על אותו הדבר!
ותעלי כבר את ההמשך
אברשה הניד בראשו. "אני.. אני חושב שכדאי שלא".
"אדוני - " אברשה השפיל עיניים, מצטער להיות בעמדה מנוגדת לדוקטור שכה העריץ.
"אתה הוא זה שאמרת לי לפני כמה ימים, בליל התגלית, שהנך חושש להיות נובל השני.
אם תיתן להם לגעת בכדור, זו תהיה דרך אל חזור. וזו דרך מסוכנת, מאד". אברשה הצמיד את כפות ידיו זו לזו במהירות, מאפשר לבבואתו לרחף באוויר מסביבם.
מממ... אני חוששת שלאברשה יש פיצול אישיות. או אולי באחד מן הקטעים זה היה הסנקדר שלו שדיבר במקומו ונאם את תת המודע שלו."אברשה יקירי, אני אכן מאוד עייף. כנראה זה בגלל כדור הטונגו שאני נחשף אליו יותר מידי", הדוקטור הרים את ראשו מהשולחן באיטיות. "אני מתלבט אם להפוך את כל הילדים לדופליקטים".
"אה?" אברשה היה נראה מזועזע. "לא חשבת על זה עד עכשיו? ברור שכן".
היה זכור לי שכתוב, לא יודעת איפהלא יודעת
איפה כתוב?
לדעתי כל שם רוסי סטנדרטי, זה בית יתומים רוסי ואין מצב שיש שם ילד יהודי שומר מצוות (יהודים כן נניח שחלק קטן מצאצאיהם חזרו בתשובה וכך נוצרו דופליקטים אורתודוכסים).כע חחח
לא היה לי בראש שם מקורי באותו הזמן
בקיצור אשמח שמישהיתתן לי רעיונות לשמות!
הא יש סיכוילדעתי כל שם רוסי סטנדרטי, זה בית יתומים רוסי ואין מצב שיש שם ילד יהודי שומר מצוות (יהודים כן נניח שחלק קטן מצאצאיהם חזרו בתשובה וכך נוצרו דופליקטים אורתודוכסים).
וגם היהודים היו מכונים בשמות רוסיים נגיד ברוך- בוריס וכדו'.
היא כבר שלחה קטע, תכף כבר נזכה לראות אותה בעזרת ה' עם חגורה זהובה.@מה זה מעניין אתכם? הרגע תשלחי את הקטע הזה בבקשת הצטרפות לקהילת כתיבה!
מחכה לך שם...
הא הא.@מה זה מעניין אתכם? אהבתי!!
תמשיכי, פלליז!
!!!לבנים ולבנות כאחד
אופס....לבנים ולבנות כאחד
עדיין לא ענו ליהיא כבר שלחה קטע, תכף כבר נזכה לראות אותה בעזרת ה' עם חגורה זהובה.
לפעמים זה לוקח כמה ימים.עדיין לא ענו לי
זה בגלל שהפירוש המילולי של דופליקטים (duplicates) הוא כפילויות.ביקשתי ורובי בוט לכתוב קטע על דופליקטים (בלי שהסברתי לו מה זה אומר!)
וקיבלתי קטע על אנשים שיש להם בבואות כפולות!!!
חחחחחחחחחזה בגלל שהפירוש המילולי של דופליקטים (duplicates) הוא כפילויות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: