אולי הוא לא רצה שיחשדו בו?ואם הוא דופליקט בוגד, הרי שזירו לא היה תופס אותו עם כולם
בכל אופן זו הייתה בסך הכל השערה פרועה...
אולי הוא לא רצה שיחשדו בו?ואם הוא דופליקט בוגד, הרי שזירו לא היה תופס אותו עם כולם
יש בזה האמתאולי הוא לא רצה שיחשדו בו?
בכל אופן זו הייתה בסך הכל השערה פרועה...
או שנתייםאיןן מצבבב
אני כבר עכשיו לא מצליחה לחכותת
לא יכוטולה לחכות שנההה
למה שנתיים?או שנתיים
יס!מתאים למשהי ששרופה על מרגל להשכרה אבל ממש ממש לא אוהבת פנטזיות?
אל תתלה תקוות גדולות מדי,(חמש שנים).
בבועת האוצרים דני ממש מתחנן שינסו לראות את זירו דרך המוח שלו, אבל הם לא מצליחים (כי הוא סקנדר, אבל הם לא ידעו את זה אז).כשדני התעורר אחרי שזירו השליך אותו מראש הצוק הוא לא זכר כלום.
"זירו הזדהה בפניו?" השתאה אונטריו. "זו עליית מדרגה! על מה הוא דיבר איתו?"
"איני יודע. לא שמעתי, רק ראיתי."(מקס). והוא", החווה בראשו לעבר דני. "אינו זוכר דבר".
איך הם נולדו ברוסיה הקומוניסטית?נ.ב. האמת שהיה לי קצת מוזר איך הדופליקטים שאינם יהודים ועוד נולדו ברוסיה הקומוניסטית מאמינים בבורא
ככה אמרה הסופרתלמה שנתיים?
השער של הסקנדר הארצי הוא לא כמו סקנדר בועת באוצריםאיך השיער של דני הסקנדר לא היה ארוך כמו של דני הבייס?
הם יודעים שהוא רבלר, כי כל רבלר מדווחלעומת זאת יש את מקס, שראה גם ראה את זירו, ודני יודע שהוא ראה אותו, וגם בבועת האוצרים יודעים את זה (לפי הציטוט לעיל של אביטל), אז מה המיסתורין הגדול סביב הדמות של זירו???
הרי אם מקס ראה ויכול לומר שהוא דופליקט, אז יופי, ואם מקס אומר שהוא לא דופליקט, אז כנראה הוא רבלר ואפשר לשלוח אחריו את הדוקילרים ונגמר הסיפור, לא?
בהחלט.תגידו
יש לי כבר את הספר בבית ועוד לא פתחתי אותו
הוא מהסוג שאם מתחילים כבר חייבים לסיים באותו יום?
צריכה לקחת בחשבון...
אפשר לעטוף את הספר בטפט שקוףאגב-
הזהב בכריכה מתחיל להתקלף... (אולי משימוש יתר)
מה עושים עם זה?
אז מה
נחכה עד לספר הבא
ככה זה בכל הסדרות (וזו המטרה, שתקנו את הספר שנה הבאה).איןן מצבבב
אני כבר עכשיו לא מצליחה לחכותת
לא יכוטולה לחכות שנההה
אני קראתי עד שפשוט נרדמתי, קמתי בבוקר והמשכתי ישר...תגידו
יש לי כבר את הספר בבית ועוד לא פתחתי אותו
הוא מהסוג שאם מתחילים כבר חייבים לסיים באותו יום?
צריכה לקחת בחשבון...
כלוםאגב-
הזהב בכריכה מתחיל להתקלף... (אולי משימוש יתר)
מה עושים עם זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: