חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

עוגת וופלה

משתמש פעיל
אם אני רוצה להכין מגנומים
אפשר לנסוע עם זה נסיעה של שעה וחצי-או שזה יימס?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כן זה נמס מהר
את יכולה להוסיף ג'לטין ולקחת בתוך צידנית עם קרחונים.
 

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
היי, הכנתי חלב מרוכז מהמתכון של הלוחשת לאוכל
ויצא לי מאוד נוזלי,
מה אפשר לעשות?
 

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@java , לא מתייצב לי תוך כדי הקצפה
לנסות להמשיך להקציף או להקפיא ככה?
אני רוצה לעשות מזה ארטיקים,
תודה רבה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java , לא מתייצב לי תוך כדי הקצפה
לנסות להמשיך להקציף או להקפיא ככה?
אני רוצה לעשות מזה ארטיקים,
תודה רבה
עדיין רלוונטי?
הקצף לא אמור להיות קשוח ממש, בכל אופן אין פודינג או מייצב.
מה שכן בגלל שבישלת את החלב המרוכז בעצמך - אני חוששת שזה לא התקרר מספיק.
אם זה המצב וזה ממש נוזלי, הייתי מקררת כמה שעות, מציפה עוד חצי שמנת, ומוסיפה את המסה.
 

רוחי ב

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני רוצה להכין עם ריבת חלב מיני מגנומים, איזה שוקולד ואיזה אגוז יתאימו לציפוי?
אני רוצה שהשוקולד יהיה קראנצ'י ...
ולגלידת פקאן מספיק רק פקאן מסוכר גרוס או שכדאי להוסיף איזה שוקולד?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני רוצה להכין עם ריבת חלב מיני מגנומים, איזה שוקולד ואיזה אגוז יתאימו לציפוי?
שוקולד חלב עם לוזים או שקדים מלוחים קלויים.
ולגלידת פקאן מספיק רק פקאן מסוכר גרוס או שכדאי להוסיף איזה שוקולד?
הייתי שמה רק פקאן.
אם כבר הייתי משיישת קרמל מלוח.
 

רוחי ב

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
שוקולד חלב עם לוזים או שקדים מלוחים קלויים.
חשבתי על לוז, אבל שקדים מלוחים לא עלו בדעתי - נשמע טוב! יתאים גם לציפוי שוקולד לבן של גלידת תות?
ותודה על התשובה המהירה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
חשבתי על לוז, אבל שקדים מלוחים לא עלו בדעתי - נשמע טוב! יתאים גם לציפוי שוקולד לבן של גלידת תות?
ותודה על התשובה המהירה!
כן, יתאים.
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@java
@חני בנני

כמה זמן אני צריכה להקפיא את המילוי של המגנומים לפני הציפוי בשוקולד?
רוצה לוודא שיהיה לי מוכן לליל החג
אם אני מתחילה מחר בבוקר

יש לי מקפיא עוצמתי
 

sweet

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם אני ממלאה בתבניות מגנום ונשאר לי גלידה?
אפשר לשים במקרר ולהמשיך יום למחרת? (יש לי 2 תבניות של 8)
 

rfyz

משתמש צעיר
אם אני ממלאה בתבניות מגנום ונשאר לי גלידה?
אפשר לשים במקרר ולהמשיך יום למחרת? (יש לי 2 תבניות של 8)
לי יש גם רק שתי תבניות , ויצא לי מצוין
עשיתי פעם אחת מיד ופעם שניה רק לאחר יומיים
(לפני שמילאתי פעם שניה ערבבתי שוב את התערובת)
בהצלחה
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
עברתי על כל האשכול
והתפלאתי שלא שאלו
אם חלב מרוכז דומה לריבת חלב
ולא השגתי בחנויות
ואנליכוח להכין
אפשר להמיר בריבת חלב?
 

קוברנטיס

משתמש רשום
ניסיתי אתמול להכין חלב מרוכז
עשיתי את המתכון ממתכונים בעשר דקות (שני שליש כוס סוכר על 2 כוסות חלב)
לא נראה שהצליח בכלל, היה כמעט שעה על האש, הסמיך בקטנה ממש...
אחרי לילה במקרר לא השתנה כלום
יש למישהי המלצות איך להמשיך מכאן?
להשתמש בו ככה? לנסות להוסיף קורנפלור (מדולל) בכזה שלב ולהחזיר לאש?

תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צט

א יי מָלָךְ יִרְגְּזוּ עַמִּים יֹשֵׁב כְּרוּבִים תָּנוּט הָאָרֶץ:ב יי בְּצִיּוֹן גָּדוֹל וְרָם הוּא עַל כָּל הָעַמִּים:ג יוֹדוּ שִׁמְךָ גָּדוֹל וְנוֹרָא קָדוֹשׁ הוּא:ד וְעֹז מֶלֶךְ מִשְׁפָּט אָהֵב אַתָּה כּוֹנַנְתָּ מֵישָׁרִים מִשְׁפָּט וּצְדָקָה בְּיַעֲקֹב אַתָּה עָשִׂיתָ:ה רוֹמְמוּ יי אֱלֹהֵינוּ וְהִשְׁתַּחֲווּ לַהֲדֹם רַגְלָיו קָדוֹשׁ הוּא:ו מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן בְּכֹהֲנָיו וּשְׁמוּאֵל בְּקֹרְאֵי שְׁמוֹ קֹרִאים אֶל יי וְהוּא יַעֲנֵם:ז בְּעַמּוּד עָנָן יְדַבֵּר אֲלֵיהֶם שָׁמְרוּ עֵדֹתָיו וְחֹק נָתַן לָמוֹ:ח יי אֱלֹהֵינוּ אַתָּה עֲנִיתָם אֵל נֹשֵׂא הָיִיתָ לָהֶם וְנֹקֵם עַל עֲלִילוֹתָם:ט רוֹמְמוּ יי אֱלֹהֵינוּ וְהִשְׁתַּחֲווּ לְהַר קָדְשׁוֹ כִּי קָדוֹשׁ יי אֱלֹהֵינוּ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

יוקרה בשולחן החג • פרס לזוכה • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה