בגלל שהמתכון מכיל כמות גדולה של סוכר והוא ממש מתוק, אז כן - זה אמור להספיק.@java
אני רוצה להכין פרלינה לבד ולהוסיף לגלידה.
ראיתי אצל מיקי שמו אופציה להכין ללא סוכר. רק לקלות ולטחון.
זה אמור להספיק ככה או שצריך לקרמל אותם בתועפות סוכר?
לא מכירה את המחית המדוברת.@java , מחית פרלינה ומחית אגוזי לוז של B&D זה אותו דבר?
רשום על זה 100 אחוז אגוזי לוז ללא תוספותלא מכירה את המחית המדוברת.
הגיוני מאוד שכן.
יש לך את החבילה? א״כ - מה המרכיבים?
אז זה כמו מחית פרלינה רק בלי סוכר.רשום על זה 100 אחוז אגוזי לוז ללא תוספות
והרכיבים רק אגוזי לוז קלויים
אבל זה לא מתוק ולא טעים בפני עצמו
אני שואלת כי אני רוצה להכין ליבות של שוקולד כמו בארטיק קראנצאז זה כמו מחית פרלינה רק בלי סוכר.
אם את שואלת בשביל הגלידה - לטעמי זה יכול להיות אפילו טוב יותר,
כי לפעמים זה יוצא מדי מתוק.
אם אתם כן אוהבים מתוק מובהק הייתי מוסיפה לזה גורם מתוק (אפילו אבקת סוכר)
נשמע מושלם!חשבתי לשים שוקולד חלבי ואת זה, נראה לך יצא טוב?
תודהנשמע מושלם!
מה שמת שיצא לך כ"כ מתוק?הכנתי לשבת ויצא מתוק נורא .
ככה זה אמור להיות ??
יכול להיות שאם היה מוקצף יותר היה מתעדן??
מה אפשר לעשות כדי להוריד מעט מהמתיקות???
מעדכנת - יצא מעולה, הקפאתי ואחתוך למלבנים.נשמע מושלם!
זה מעולה בתבנית מגנום.אשמח לדעת אם זה מתאים לשים בתבנית ללמגנום או שזה מתנמס מהר
כן 2 מיכלי שמנת מתוקה 250 מ"ל 32% שומןמה שמת שיצא לך כ"כ מתוק?
ואיך הכנת?
הקצפת 2 שמנות והוספת קופסא אחת של חלב מרוכז?
זה ממש מתוק.הכנתי לשבת ויצא מתוק נורא .
ככה זה אמור להיות ??
יכול להיות שאם היה מוקצף יותר היה מתעדן??
מה אפשר לעשות כדי להוריד מעט מהמתיקות???
אני מכינה 2 שמנת מתוקה חצי חבילת פודינג ורק 2/3 כוס חלב מרוכז - וזה מספיק לגמריזה ממש מתוק.
בגלל הכמות הגדולה של החלב המרוכז,
והיא נדרשת בשביל המרקם אז אי אפשר להפחית.
מה שכן אפשר להוסיף נותני טעם לא מתוקים כמו קקאו וקפה, ואז זה ממתן.
לדעתי זה קרחי מדי.אני מכינה 2 שמנת מתוקה חצי חבילת פודינג ורק 2/3 כוס חלב מרוכז - וזה מספיק לגמרי
המרקם נהדר!!!, לפי דעתי ממש לא צריך את כל המיכל זה יותר מידי מתוק.
אגב, אתמול לכבוד ארוע הכנתי- הוספתי פקאן מסוכר+שוקולד נוגט מגורד- אף אחד לא התלונן על המתיקות-
כולם התלהבו מהמרקם.
לסיכום לכל מיכל שמנת מתוקה מספיק 1/3 כוס חלב מרוכז
ממש ממש לא קרחי מרקם גלדתי נהדר.לדעתי זה קרחי מדי.
מה גם שהפודינג מעצמו מוסיף מתיקות וחבל.
אבל אם זה לטעמכם - מצוין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: