חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
טוב, אז הכנתי חלב מרוכז, מהקישור שהעלו פה, של 'הלוחשת לאוכל'.
קודם כל הריח, וואוווווווווווווווווווווווווווווו
שנית, לקח לי שעה, ולא עשרים דקות, כמו שכתוב בסעיף 5.
אבל זה בסדר, העיקר שבעז"ה יצא טוב.
אעדכן בהמשך לגבי הגלידה בעצמה.
תודה @java שנתת לנו את הרעיון!
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
ועוד הערה, חיכית 'בקוצר רוח' לצבע היפה הזה, שמזכיר ריבת חלב בהירה.
קחו בחשבון שהוא נוצר רק אחרי שמורידים מהאש.
וכן, כל זמן שזה רותח, למרות שזה לא על האש, אני ממשיכה לערבב, כי מפחדת שיווצרו גושים, בגלל הקורנפלור.
יש מישהי עם נסיון, שיכולה לומר אם כך צריך, או שזה מיותר?
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
ועוד הערה, חיכית 'בקוצר רוח' לצבע היפה הזה, שמזכיר ריבת חלב בהירה.
קחו בחשבון שהוא נוצר רק אחרי שמורידים מהאש.
וכן, כל זמן שזה רותח, למרות שזה לא על האש, אני ממשיכה לערבב, כי מפחדת שיווצרו גושים, בגלל הקורנפלור.
יש מישהי עם נסיון, שיכולה לומר אם כך צריך, או שזה מיותר?
אין סיבה שיווצרו גושים אחרי שערבבת היטב בזמן הבישול.
גם אני אני הכנתי את זה היום מאותו מתכון, יצא חבל על הזמן! אצלי דווקא הצבע נוצר בזמן הבישול....
והכמות נכנסה לי בשלוש קופסאות של רבע ליטר.
@java , שתי שאלות לי אליך בקשר לגלידה, 1. קופסא אחת מלאה של רבע ליטר, הכילה לי 330 גר' כמה שמנת מתוקה? מיכל אחד? (הסתבכתי קצת בקשר למשקל, אם אמורים למדוד אותו בגרמים או מ"ל...)
2. שמנת מתוקה מהפריזר, תוקצף טוב?
ו-תודה על המתכון! אני משוגעת על גלידות שמנת!
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
שני מיכלים שהם בסה"כ 500 מ"ל.
אפשר למדוד בבקבוק של תינוק.
אוי התבלבלתי, התכוונתי לשאול אם שני מיכלים... ואת זה אין לי צורך למדוד..
ההתלבטות שלי היתה בקשר לחלב המרוכז, אם הכמות שתיארתי (רבע ליטר מלא/ 330 גר') היא הכמות שכתובה במתכון
(לשני מיכלים...)
סליחה על העילגות בניסוח השאלה... לא הצלחתי להתנסח טוב יותר...
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוי התבלבלתי, התכוונתי לשאול אם שני מיכלים... ואת זה אין לי צורך למדוד..
ההתלבטות שלי היתה בקשר לחלב המרוכז, אם הכמות שתיארתי (רבע ליטר מלא/ 330 גר') היא הכמות שכתובה במתכון
(לשני מיכלים...)
סליחה על העילגות בניסוח השאלה... לא הצלחתי להתנסח טוב יותר...
ג'בה התכוונה במקור ל300 ג' חלב מרוכז.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ההתלבטות שלי היתה בקשר לחלב המרוכז, אם הכמות שתיארתי (רבע ליטר מלא/ 330 גר') היא הכמות שכתובה במתכון
(לשני מיכלים...)
ג'בה התכוונה במקור ל300 ג' חלב מרוכז.
300 זה הכמות המינימלית,
ואפשר יותר אם אוהבים יותר מתוק.
את יכולה להוסיף בהדרגה ולהוסיף לפי הטעם.
שימי לב שהמתיקות מתעדנת בהקפאה כך שאפשר שהתוצאה הלא מוקפאת תהיה מתוקה יותר ממה שהתכוונת.

וטובית,
תודה על הפירגון בחכמת,
לא מוותרת על התמונות שלך!
 
נערך לאחרונה ב:

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
2. שמנת מתוקה מהפריזר, תוקצף טוב?
כמו שטובית כתבה, זה אמור להתקצף,
רק המהירות של התפרקות הקצפת מאוד מהירה,
אז צריך להקציף ביתר זהירות.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מצרפת תמונות מתחילת התהליך לסופו.
ממליצה!
(למרות שלא טעמתי, הדיאטה... אבל נחכה שיתעוררו פה ונעדכן).
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1105.JPG
    IMG_1105.JPG
    KB 223.3 · צפיות: 223
  • IMG_1106.JPG
    IMG_1106.JPG
    KB 289.4 · צפיות: 216
  • IMG_1107.JPG
    IMG_1107.JPG
    KB 397 · צפיות: 220
  • IMG_1109.JPG
    IMG_1109.JPG
    KB 396 · צפיות: 244
  • IMG_1111.JPG
    IMG_1111.JPG
    KB 311.3 · צפיות: 238

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה