בכל זאת, יש לך מתכון מנצח?חד משמעית משפיע.
זה, והחלב הישראלי הדל.
מעדיפה את הביתי על פני המתועש, אבל לא בכל מחיר
בכל זאת, יש לך מתכון מנצח?חד משמעית משפיע.
זה, והחלב הישראלי הדל.
אין לי נסיון בחלב מרוכז.
אבל הסודה לשתיה מסמיכה מאד את התבשיל וגם מכהה את הצבע, כך שלדעתי הוספת סודה לשתיה תהפוך את זה לריבת חלב.
בדקתי עכשיו כמה מתכונים.בכל זאת, יש לך מתכון מנצח?
מעדיפה את הביתי על פני המתועש, אבל לא בכל מחיר
הלינק הזה היה שמור לי בטיוטות במייל כמה שנים.יכולה לכתוב פה את המתכון שלך לריבת חלב?
מתכון טוב לחלב מרוכז?
לא הבנתי אם האחד של אפרת סיאצי הוא טוב
הלינק הזה היה שמור לי בטיוטות במייל כמה שנים.
כל פעם שנתקלתי בו הבטחתי לעצמי שיום אחד אכין את זה...
https://www.prog.co.il/threads/הדרכה-מצולמת-עוגיות-אלפחורס.231744/page-2#post-3039852
נראה מצוין.בדקתי עכשיו כמה מתכונים.
אם הייתי צריכה להכין עכשיו הייתי בוחרת בזה:
https://www.yehudit-aviv.co.il/גלידות-ומקפאים/חלב-מרוכז/
וכן, המתכון של אפרת סיאצי נראה לי לחלוטין לא פרופורציוני.
@OR_Design אם נשאר לך כוח - תוכלי לנסות את המתכון הזה ולהחליף חלק מהחלב בחלב המרוכז שהכנת.
הכנתי את של אפרת סיאצימתכון טוב לחלב מרוכז?
לא הבנתי אם האחד של אפרת סיאצי הוא טוב
הכנתי את של אפרת סיאצי
יצא דליל גם אחרי שעה וחצי בישול. לא יכולה לתאר לעצמי יותר סוכר, זה מתוק להחריד.
ערבבתי כף גדושה של קורנפלור ברבע כוס מים, השוויתי טמפרטורות ובישלתי עוד כמה דקות. עכשיו זה הסמיך. מקררת על השיש, מחר נראה את את המרקם.
הכנתי כמות כפולה, ליטר חלב, ויצא 550 מיל.
אשמח לעלות תמונה אבל פרוג פחות שמח. מישהי יכולה אולי לעוץ לי איך אפשר בכל זאת להעלות לפה תמונה באופן שגם דיקמן יהיה מרוצה?
שמחה לשמוע!מעדכנת לכל העוקבות אחרי החלב המרוכז (או הלא מרוכז) שלי
פשוט העברתי שוב לסיר, הוספתי עוד כוס ח"פ סוכר (זה עדיין הרבה פחות סוכר, לכאורה לפי המתכונים האחרונים שהעלו כאן הייתי צריכה עוד כוס) בישלתי עוד 20 דקות, ואז הוספתי את החמאה והקורנפלור עם המים כפי שהעלתם
סוף סוף זה חלב מרוכז , יצא מושלם
תודה ענקיייית!!
מתקבלת הודעה שהקובץ גדול מדיאי אפשר להעלות תמונה רגיל?
לוחצים על צרף קבצים למטה בצד ימין
ובוחרים בתמונה מלאה
קטע.שווה לך להכין
אני הכנתי את הריבת חלב הזו ויצא ממש מושלםם
תוכלי להעלות את המתכון? חסום לי האתרמתכון מאד דומה, ואני משערת שהחלב המרוכז הרבה יותר אמיתי מהחנות
שווה לנסות בבית!
העתקתי לך בהודעה הבאהתוכלי להעלות את המתכון? חסום לי האתר
תודה!
נראה לי שג'בה כתבה בהודעה הראשונה, כמה גרם יש בקופסה הקנויה.עכשיו לשאלה של הכמות
במידה וזה חלב מרוכז ביתי, כמה להשתמש על כמות של ה 2 מיכלים שמנת?
ותודה על המתכון!!
נכון. 300 גר' או יותר.נראה לי שג'בה כתבה בהודעה הראשונה, כמה גרם יש בקופסה הקנויה.
לכי לפי זה.
אם יש לך משקל - מעולה.כמה להשתמש על כמות של ה 2 מיכלים שמנת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: