טובה ממנה וגם יקרה יותר.גם אני משתמשת בכשרות חת'ס אבל אני רואה שכולם משתמשים בנילסן
היא שונה בהרבה מהחת"ס?
טובה ממנה וגם יקרה יותר.גם אני משתמשת בכשרות חת'ס אבל אני רואה שכולם משתמשים בנילסן
היא שונה בהרבה מהחת"ס?
לא משתמשת בנילסן אלא בעד"ח,גם אני משתמשת בכשרות חת'ס אבל אני רואה שכולם משתמשים בנילסן
היא שונה בהרבה מהחת"ס?
בצנצנת של חלב מרוכז המינימום זה 17 כפיות סוכראין חלב מרוכז בלי סוכר, נכון?
אצלך זה אבקה וזה לטעמי אפילו טוב יותר.לא משתמשת בנילסן אלא בעד"ח,
אבל כיוון שהטעם של זה מעולה ואמיתי בעיני, לא רואה סיבה שיהיה הבדל מהותי.
סליחה, בחת״ס.לא משתמשת בנילסן אלא בעד"ח,
בצנצנת של חלב מרוכז המינימום זה 17 כפיות סוכר
מעדכנת שוב@java @userit @shira bira
מעדכנת
הייתי בחנות בבית וגן, היו גם מקלות וניל טריים. מרוב התרגשות קניתי גם מקל(15 ש"ח) וגם בקבוקון של וניל טחון(39 ש"ח).
עדיף לקנות כמה מקלות, להשתמש בהם ורק אחר כך להכין מהם תמצית ודווקא עם וודקה.מעדכנת שוב
המקל נכנס לבילוי ארוך בבקבוקון ברנדי גולמי שבעים אחוז, מקווה שיפיק מעצמו את המיטב.
הוניל הטחון מאכזב. הוספתי אותו לקפה שחור והוא נתן בקושי ארומונת קטנה שצריך להתאמץ כדי להרגיש.
הוספתי גם לאייריש קרים שהכנתי בהשראת @photos by h באשכול השכן. חשבתי שהאלכוהול יעזור לו להיפתח ושבאופן כללי יש המון מקום לטעמים במשקה הזה, ונאדה.
@java את יכולה לנסות לכמת לי כמה לשים? אני מרגישה שכל גרגר זהב אז לא רוצה לרוקן חצי בקבוקון...
מעצבן לשמועמעדכנת שוב
המקל נכנס לבילוי ארוך בבקבוקון ברנדי גולמי שבעים אחוז, מקווה שיפיק מעצמו את המיטב.
הוניל הטחון מאכזב. הוספתי אותו לקפה שחור והוא נתן בקושי ארומונת קטנה שצריך להתאמץ כדי להרגיש.
הוספתי גם לאייריש קרים שהכנתי בהשראת @photos by h באשכול השכן. חשבתי שהאלכוהול יעזור לו להיפתח ושבאופן כללי יש המון מקום לטעמים במשקה הזה, ונאדה.
@java את יכולה לנסות לכמת לי כמה לשים? אני מרגישה שכל גרגר זהב אז לא רוצה לרוקן חצי בקבוקון...
מה התכוונת בלהשתמש בהם ואחר כך להכין מהם תמצית. איך משתמשים?עדיף לקנות כמה מקלות, להשתמש בהם ורק אחר כך להכין מהם תמצית ודווקא עם וודקה.
זה גם ניצול מירבי שלהם וגם כי שום תמצית לא תשווה לתוכן ה"טרי" של המקל.
אה, אז אולי פשוט לא שמתי מספיק.מעצבן לשמוע
ניסיתי אותו יותר במתכונים כחלק בשרני.
כמו עוגיות וניל, פטיסייר, שייקים וגלידה.
עוד לא בדקתי אותו בקפה.
אל תפחדי לשים. אני שמה בערך רבע-שליש כפית בשימוש (שוב, לא שימוש ארומטי).
זה נראה שיש בבקבוקון קצת אבל בתכלס זה מספיק להרבה זמן.
חוצים ומרוקנים את התוכן (יש בפנים מעין מחית של זרעים שחורים).מה התכוונת בהשתמש בהם ואחר כך להכין מהם תמצית. איך משתמשים?
הסיבה היא שוודקה יותר נייטרלית בטעמה.(ולגבי הוודקה, אין פה, לא נחשב לראוי לשתייה. השתמשתי במצאי, לא רואה סיבה שזה ישנה מספיק כדי לקנות במיוחד, לא?)
וכיון שכבר הכנת תמצית, אם לא חצית אותו כדאי להוציא אותו במזלג מעוקר , לחתוך ולהחזיר לברנדי אחרת לא תהיה לך תמצית.את
מה התכוונת בלהשתמש בהם ואחר כך להכין מהם תמצית. איך משתמשים?
(ולגבי הוודקה - אין פה, לא נחשב לראוי לשתייה. השתמשתי במצאי, לא רואה סיבה שזה ישנה מספיק כדי לקנות במיוחד, לא?)
תודה על ההסברים, לומדת ממך המון.חוצים ומרוקנים את התוכן (יש בפנים מעין מחית של זרעים שחורים).
מתקבל טעם וניל אמיתי ומדהים.
אפשר להשתמש פעם- פעמיים בערך. תלוי במתכון.
שומרים כמה מקלות מרוקנים במקפיא ואז משרים בוודקה או מייבשים וטוחנים עם סוכר לקבלת סוכר וניל.
הסיבה היא שוודקה יותר נייטרלית בטעמה.
לא ראיתי שום מתכון לתמצית שעושה שימוש בברנדי.
לא נראה לי .לגבי הוודקה, נראה לי שמשתמשים בו בגלל שהוא האלכוהול הכי זול וחסר צבע
אשמח שתצייני את המותג.בכל מקרה השתמשתי בברנדי גולמי, מייד אחרי הזיקוק כך שהוא שקוף ונייטרלי בטעם עוד יותר מוודקה. מקווה גם שאחוז האלכוהול הגבוה יעשה משהו
לא אולי. בטוח.אולי המקל כבר היה בן שנה... הוא היה יבשושי ברמה שא"א היה לחתוך אותו
כן, ברנדי מיוצר מענבים כך שהוא חייב כשרות טובה, אין בזה קיצורי דרך.אשמח שתצייני את המותג.
אינני קונה ברנדי כי בחלק מהמותגים שלו (קונייאק למשל) יש בעית כשרות של יישון בחביות יין נסך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: