חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
גם אני משתמשת בכשרות חת'ס אבל אני רואה שכולם משתמשים בנילסן
היא שונה בהרבה מהחת"ס?
לא משתמשת בנילסן אלא בעד"ח,
אבל כיוון שהטעם של זה מעולה ואמיתי בעיני, לא רואה סיבה שיהיה הבדל מהותי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא משתמשת בנילסן אלא בעד"ח,
אבל כיוון שהטעם של זה מעולה ואמיתי בעיני, לא רואה סיבה שיהיה הבדל מהותי.
אצלך זה אבקה וזה לטעמי אפילו טוב יותר.
רק שהיא לא ניתנת להשגה בכל מקום.
בטח לא בפריפריה.
 

לילי 1

משתמש מקצוען
@java @userit @shira bira
מעדכנת
הייתי בחנות בבית וגן, היו גם מקלות וניל טריים. מרוב התרגשות קניתי גם מקל(15 ש"ח) וגם בקבוקון של וניל טחון(39 ש"ח).
מעדכנת שוב
המקל נכנס לבילוי ארוך בבקבוקון ברנדי גולמי שבעים אחוז, מקווה שיפיק מעצמו את המיטב.
הוניל הטחון מאכזב. הוספתי אותו לקפה שחור והוא נתן בקושי ארומונת קטנה שצריך להתאמץ כדי להרגיש.
הוספתי גם לאייריש קרים שהכנתי בהשראת @photos by h באשכול השכן. חשבתי שהאלכוהול יעזור לו להיפתח ושבאופן כללי יש המון מקום לטעמים במשקה הזה, ונאדה.
@java את יכולה לנסות לכמת לי כמה לשים? אני מרגישה שכל גרגר זהב אז לא רוצה לרוקן חצי בקבוקון...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מעדכנת שוב
המקל נכנס לבילוי ארוך בבקבוקון ברנדי גולמי שבעים אחוז, מקווה שיפיק מעצמו את המיטב.
הוניל הטחון מאכזב. הוספתי אותו לקפה שחור והוא נתן בקושי ארומונת קטנה שצריך להתאמץ כדי להרגיש.
הוספתי גם לאייריש קרים שהכנתי בהשראת @photos by h באשכול השכן. חשבתי שהאלכוהול יעזור לו להיפתח ושבאופן כללי יש המון מקום לטעמים במשקה הזה, ונאדה.
@java את יכולה לנסות לכמת לי כמה לשים? אני מרגישה שכל גרגר זהב אז לא רוצה לרוקן חצי בקבוקון...
עדיף לקנות כמה מקלות, להשתמש בהם ורק אחר כך להכין מהם תמצית ודווקא עם וודקה.
זה גם ניצול מירבי שלהם וגם כי שום תמצית לא תשווה לתוכן ה"טרי" של המקל.
ארומת הוניל נפתחת בחימום עם סוכר או נוזל שומני.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מעדכנת שוב
המקל נכנס לבילוי ארוך בבקבוקון ברנדי גולמי שבעים אחוז, מקווה שיפיק מעצמו את המיטב.
הוניל הטחון מאכזב. הוספתי אותו לקפה שחור והוא נתן בקושי ארומונת קטנה שצריך להתאמץ כדי להרגיש.
הוספתי גם לאייריש קרים שהכנתי בהשראת @photos by h באשכול השכן. חשבתי שהאלכוהול יעזור לו להיפתח ושבאופן כללי יש המון מקום לטעמים במשקה הזה, ונאדה.
@java את יכולה לנסות לכמת לי כמה לשים? אני מרגישה שכל גרגר זהב אז לא רוצה לרוקן חצי בקבוקון...
מעצבן לשמוע :(
ניסיתי אותו יותר במתכונים כחלק בשרני.
כמו עוגיות וניל, פטיסייר, שייקים וגלידה.
עוד לא בדקתי אותו בקפה.
אל תפחדי לשים. אני שמה בערך רבע-שליש כפית בשימוש (שוב, לא שימוש ארומטי).
זה נראה שיש בבקבוקון קצת אבל בתכלס זה מספיק להרבה זמן.
 

לילי 1

משתמש מקצוען
את
עדיף לקנות כמה מקלות, להשתמש בהם ורק אחר כך להכין מהם תמצית ודווקא עם וודקה.
זה גם ניצול מירבי שלהם וגם כי שום תמצית לא תשווה לתוכן ה"טרי" של המקל.
מה התכוונת בלהשתמש בהם ואחר כך להכין מהם תמצית. איך משתמשים?
(ולגבי הוודקה - אין פה, לא נחשב לראוי לשתייה. השתמשתי במצאי, לא רואה סיבה שזה ישנה מספיק כדי לקנות במיוחד, לא?)
 

לילי 1

משתמש מקצוען
מעצבן לשמוע :(
ניסיתי אותו יותר במתכונים כחלק בשרני.
כמו עוגיות וניל, פטיסייר, שייקים וגלידה.
עוד לא בדקתי אותו בקפה.
אל תפחדי לשים. אני שמה בערך רבע-שליש כפית בשימוש (שוב, לא שימוש ארומטי).
זה נראה שיש בבקבוקון קצת אבל בתכלס זה מספיק להרבה זמן.
אה, אז אולי פשוט לא שמתי מספיק.
תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מה התכוונת בהשתמש בהם ואחר כך להכין מהם תמצית. איך משתמשים?
חוצים ומרוקנים את התוכן (יש בפנים מעין מחית של זרעים שחורים).
מתקבל טעם וניל אמיתי ומדהים.
אפשר להשתמש פעם- פעמיים בערך. תלוי במתכון.
שומרים כמה מקלות מרוקנים במקפיא ואז משרים בוודקה או מייבשים וטוחנים עם סוכר לקבלת סוכר וניל.
(ולגבי הוודקה, אין פה, לא נחשב לראוי לשתייה. השתמשתי במצאי, לא רואה סיבה שזה ישנה מספיק כדי לקנות במיוחד, לא?)
הסיבה היא שוודקה יותר נייטרלית בטעמה.
לא ראיתי שום מתכון לתמצית שעושה שימוש בברנדי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
את
מה התכוונת בלהשתמש בהם ואחר כך להכין מהם תמצית. איך משתמשים?
(ולגבי הוודקה - אין פה, לא נחשב לראוי לשתייה. השתמשתי במצאי, לא רואה סיבה שזה ישנה מספיק כדי לקנות במיוחד, לא?)
וכיון שכבר הכנת תמצית, אם לא חצית אותו כדאי להוציא אותו במזלג מעוקר , לחתוך ולהחזיר לברנדי אחרת לא תהיה לך תמצית.
 

לילי 1

משתמש מקצוען
חוצים ומרוקנים את התוכן (יש בפנים מעין מחית של זרעים שחורים).
מתקבל טעם וניל אמיתי ומדהים.
אפשר להשתמש פעם- פעמיים בערך. תלוי במתכון.
שומרים כמה מקלות מרוקנים במקפיא ואז משרים בוודקה או מייבשים וטוחנים עם סוכר לקבלת סוכר וניל.

הסיבה היא שוודקה יותר נייטרלית בטעמה.
לא ראיתי שום מתכון לתמצית שעושה שימוש בברנדי.
תודה על ההסברים, לומדת ממך המון.
לגבי הוודקה, נראה לי שמשתמשים בו בגלל שהוא האלכוהול הכי זול וחסר צבע. בכל מקרה השתמשתי בברנדי גולמי, מייד אחרי הזיקוק כך שהוא שקוף ונייטרלי בטעם עוד יותר מוודקה. מקווה גם שאחוז האלכוהול הגבוה יעשה משהו
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לגבי הוודקה, נראה לי שמשתמשים בו בגלל שהוא האלכוהול הכי זול וחסר צבע
לא נראה לי .
וניל הוא חומר גלם יקר ומופלא ואין שום טעם והגיון בפיתוח ופרסום מתכון שיהרוס אותו.
אישית לקחתי מחמי בקבוקון וודקה קטנטן (מאלו שאנשים אוספים) ובו שמתי מקלות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בכל מקרה השתמשתי בברנדי גולמי, מייד אחרי הזיקוק כך שהוא שקוף ונייטרלי בטעם עוד יותר מוודקה. מקווה גם שאחוז האלכוהול הגבוה יעשה משהו
אשמח שתצייני את המותג.
אינני קונה ברנדי כי בחלק מהמותגים שלו (קונייאק למשל) יש בעית כשרות של יישון בחביות יין נסך.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ו @לילי 1 כמעט נפלתי כשאמרת לי שמצאת מקלות בארץ. זה אומר שסוף סוף חזרו לייבא.
(אמרה מי שקנתה את האחרונים בעפולה ובמגדל העמק לפני כ-3 שנים ומאז אין לה מקלות במקפיא :()
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
למה, אני קניתי לפני שנתיים בחנות בצפון-לא בעפולה...
אולי המקל כבר היה בן שנה... הוא היה יבשושי ברמה שא"א היה לחתוך אותו
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אולי המקל כבר היה בן שנה... הוא היה יבשושי ברמה שא"א היה לחתוך אותו
לא אולי. בטוח.
מקל טרי הוא שמנמן, לח ורך.
דברתי עם כמה יבואנים. רובם המוחלט לא יכלו לעמוד ברכישת מקל במחיר של 30 ש"ח ויותר ליחידה.
בשלב מסוים מחיר ק"ג וניל עלה 1,000 אירו.
ואני אישית קניתי מקלות וניל טהיטי ולא מדגסקר. יותר טובים בעיני.
 

לילי 1

משתמש מקצוען
אשמח שתצייני את המותג.
אינני קונה ברנדי כי בחלק מהמותגים שלו (קונייאק למשל) יש בעית כשרות של יישון בחביות יין נסך.
כן, ברנדי מיוצר מענבים כך שהוא חייב כשרות טובה, אין בזה קיצורי דרך.
אני קונה מהיצרן, פיראטי, יהודי חרדי מבית חילקיה.
קונה ממנו גולמי ישר מהמזקקה ובבית מדללים ומיישנים קצת עם שבבי אלון אמריקאי או צרפתי.
(יוצא זול משמעותית מקניה בחנות)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה