חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
כי חנות זה אומר שמישהו השקיע הרבה, אבל לא בהכרח מרוויח הרבה.
כמה חכמה טמונה במשפט הזה מדהים!
וכמה שזה נכון!
לא רוצה להסיט את נושא האשכול - אבל לא התאפקתי.
כיום אני משתמשת במחית וניל ומנסיוני של נילסן הכי טובה.
היכן את משיגה? ובאיזו כשרות זה?
 
נערך לאחרונה ב:

נאמנת

משתמש מקצוען
נשמע עסיסי.
מה עם שילוב אבקת נוגט, ילך?
ושוקולד חלבי טוב?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ראיתי כאן את הקישור להכנת חלב מרוכז ביתי. זה נשמע לי בדיוק כמו ריבת חלב,
מה ההבדל בעצם? מישהי יכולה להחכים אותי?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ראיתי כאן את הקישור להכנת חלב מרוכז ביתי. זה נשמע לי בדיוק כמו ריבת חלב,
מה ההבדל בעצם? מישהי יכולה להחכים אותי?
עוצרים באמצע התהליך.
לא מחכים להסמכה מלאה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אם אין לי תבנית - אני יכולה להכין גלידה בתבנית גדולה ואח"כ לחתוך?
זה ילך עם מרקם כזה?
לדעתי ילך.
תחתכי ממש קפוא ואם יהיה צורך תשייפי בקצוות.
ואם אני עושה את זה בסיס למגנום
ורוצה גלידה בסיסית רגילה
חובה תמצית וניל או שמנת בלבד יתאים?
כי מילא השוקולד ואגוזי לוז יהיה הדומיננטי כאן
לא אוהבת כאן תמצית וניל.
לדעתי גלידה בסיסית תספיק.
את יכולה לשקול לקצוץ לוזים גם פנימה.
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
מעולה אז אנסה
ולא חושבת שיהיה צריך שיוף כי השוקולד יוצא שכבה מאאד מכובדת
וזה טשטש כל מראה לא סימטרי, בפרט עם הלוזים בפנים

תודההה
הולכת להכין מעכשיו
:)
אם הבנתי נכון, את רוצה להכין גלידה, ואח"כ לחתוך אותה ולנעוץ מקל, נכון?
ראיתי פעם, לא זוכרת היכן, רעיון, להקפיא בתבנית צרה וגבוהה (בסגנון אנגליש קייק ), ולנעוץ מלמעלה מקלות ברווחים של ס"מ . כך אחרי ההקפאה את פשוט חותכת לפרוסות, ומקבלת מנות על מקל, ונותר לך רק לצפות בשוקולד.
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מעולה אז אנסה
ולא חושבת שיהיה צריך שיוף כי השוקולד יוצא שכבה מאאד מכובדת
וזה טשטש כל מראה לא סימטרי, בפרט עם הלוזים בפנים

תודההה
הולכת להכין מעכשיו
:)

לי יוצא השוקולד ממש כמו מגנום, שכבה דקיקה.
מעניין איך את עושה.
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
וגם בריבת חלב יש חמאה, או שלא חובה?
אני שמה.
החלב פה בארץ לא מספיק שמן, אז צריך להוסיף לו שומן מבחוץ.
במקור - בדרום אמריקה לא שמו חמאה כי החלב היה מספיק שמן.
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
בדיוק
ואיזה יופי
זה בדיוק הרעיון שתכננתי לעשות
אם ככה זה אמור לצאת טוב בע"ה

תודה :))



אולי כי זה עם אגוזי לוז? או שאת גם עם זה?
כשעשיתי שוקולד לבד הוא יצא דקיק
והאגוזי לוז משום מה הסמיכו לי את כל השוקולד וזה היה יותר עבה

תוסיפי כף שמן ל 100 גר' שוקולד מומס. יצא לך ציפוי דקיק ופריך. (או חמאת קקאו, אבל אין צורך, זה אותו דבר במקרה הזה )
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
השוקולד צריך להיות מומס ממש.
ולהוסיף שמן.
צריך להרגיש אותו נשפך בקלות. לא סמיך בכלל
 

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
יש מצב לגירסה פרווה, מבינה שהטעם לא יהיה אותו דבר.
אבל על הרעיון של קצת חומרים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אין חמאה בחלב מרוכז, אם לזה התכוונת במילה גם...
חלב מרוכז לדעתי לא מיוצר מחלב ישראלי אלא מחלב עתיר שומן.
ביצור בבית מחלב ישראלי יש בהחלט להחליף את השומן החסר בחמאה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה