חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
זו חנות או מכירה ביתית? צריך תיאום מראש? את זוכרת כמה שילמת?
זו חנות עם שעות פתיחה.
זה לא זול,
שילמתי 40 ש"ח ל7 גר'.
מצד שני, קניתי את זה לפני כחצי שנה והשתמשתי עד כה בערך בכמחצית.
כי זה תבלין. לא צריך מזה הרבה.
אני משתמשת הרבה יחסית. לעוגיות, לטארט שוקולד לבן, ולעוד כל מיני מאכלים שהוניל בולט בהם.
 

לילי 1

משתמש מקצוען
זו חנות עם שעות פתיחה.
זה לא זול,
שילמתי 40 ש"ח ל7 גר'.
מצד שני, קניתי את זה לפני כחצי שנה והשתמשתי עד כה בערך בכמחצית.
כי זה תבלין. לא צריך מזה הרבה.
אני משתמשת הרבה יחסית. לעוגיות, לטארט שוקולד לבן, ולעוד כל מיני מאכלים שהוניל בולט בהם.
חנות זה נהדר. תודה!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה @java !!!
נראה מיוחד!
בקשר לחלב המרוכז, אשמח לתמונה איך נראה בחנות, כי מימי לא נתקלתי במוצר כזה.
מנסה להבין איפה לחפש בסופר...
ולאלו שהכינו לבד, מנסיונכן, תצא עם זה גלידה כמו שג'בה ממליצה?

יוצא אליפות!
הנה תמונה של זה באמצע בישול, זה יוצא כמו ריבת חלב - בצבע בהיר שמנת-צהבהב כזה.
(וזה טעים בפני עצמו! :p )

חלב מרוכז.JPG
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
וואוו מושלם. ממש שמור והשמן.
תודה!
אבל תגידי, באמת יש לך מקלות וניל? מאיפה???
כבר שנים שאני לא משיגה ועדין שואלת בחריצות בכל חנות תבלינים/טבע/אפיה. מהמוכרים הבנתי שזה הזהב החדש ואין להשיג. בקיצור, צ'יק צ'ק להוציא את כל הקלפים, מאיפה?
ראיתי היום בחנות טבע ברחוב הרב קוק בבני ברק (היינה לשעבר)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חנות זה נהדר. תודה!
וחנות נעימה שמבחינתי מצווה לקנות בה,
כי חנות זה אומר שמישהו השקיע הרבה, אבל לא בהכרח מרוויח הרבה.

תהני!
קניתי את שלי לפני חצי שנה ועוד לא נגמר...
משתמשת בעיקר לפטיסייר, עוגיות שהוניל הוא עיקרן וכדו'. לא לעוגות שוקולד עתירות רכיבים דומיננטיים...
אה, ותנסי להוסיף טיפה לקפה... וואו מה שזה עושה. @java - תנסי גם!

יש להם גם תמצית שמקורה טהור, אבל זה בתוספת סוכר וכאלה
 

רוני רביץ

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
הזוי!
אני הסקתי ככה כיון שבחנות זה מאוכסן במדף.
ועכשיו אני רואה שכתוב באמת לשמור בקירור.
לא לקחתי סיכון,
שתי את שתי הצנצנות שבבית במקרר.
אצלינו בסופר זה על מדף רגיל, לא בקרור.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אצלינו בסופר זה על מדף רגיל, לא בקרור.
גם אצלינו.
לכן התפלאתי כל כך שמישהי סיפרה שהתקלקל לה,
ולכן היה לי מוזר לראות שכתוב על הקופסא לאכסן בקירור.
בכל מקרה,
סיכונים על הגלידה שלי אני לא לוקחת. הכנסתי למקרר.
 

לילי 1

משתמש מקצוען
א
וחנות נעימה שמבחינתי מצווה לקנות בה,
כי חנות זה אומר שמישהו השקיע הרבה, אבל לא בהכרח מרוויח הרבה.

תהני!
קניתי את שלי לפני חצי שנה ועוד לא נגמר...
משתמשת בעיקר לפטיסייר, עוגיות שהוניל הוא עיקרן וכדו'. לא לעוגות שוקולד עתירות רכיבים דומיננטיים...
אה, ותנסי להוסיף טיפה לקפה... וואו מה שזה עושה. @java - תנסי גם!

יש להם גם תמצית שמקורה טהור, אבל זה בתוספת סוכר וכאלה
אם את כבר פה, שעות הפתיחה שלהם רגילות? הם יוצאים לשלוףשטאנדע? מתפללים עד הצהרים? פתוחים רק בעונת החתונות? יש לי נסיון מגוון עם חנויות למוצרי אפיה ובאתר אין מידע מעבר לכתובת
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הכי אני רוצה להכין תמצית וניל טבעית.
לא מומלץ להכין תמצית ממקלות טחונים.
הם לא מספיק חזקים בשביל זה וחבל על הכסף שלך.
עדיף להשתמש באבקה כמות שהיא.
וכפי שאמרו לפני - שימוש מתון ומושכל במתכונים בהם הוניל דומיננטי.
(בשקט אני אגלה לך שלפני שנים הכנתי תמצית אמיתית מוודקה ומקלות שהבשילו במשך חודשים ולא עפתי. לא מספיק חזק).
כיום אני משתמשת במחית וניל ומנסיוני של נילסן הכי טובה.
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם את כבר פה, שעות הפתיחה שלהם רגילות? הם יוצאים לשלוףשטאנדע? מתפללים עד הצהרים? פתוחים רק בעונת החתונות? יש לי נסיון מגוון עם חנויות למוצרי אפיה ובאתר אין מידע מעבר לכתובת
האמת שכשאני צריכה אותם, אני תמיד מתקשרת
כי יש לי זכרון חלש לגבי שעות פתיחה של חנויות.
לא זוכרת אם יש הפסקה באמצע היום,
הם כן אנשים רציניים, ובעל הבית ממש מבין במה שהוא מוכר, אבל הוא לא תמיד שם.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה