חלבי גלידת שמנת משני מרכיבים - טרנד קפוא!

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הכנתי קוקילידה ממתכון כזה עם שברי עוגיות
 

קבצים מצורפים

  • 20200507_153903.jpg
    20200507_153903.jpg
    1.4 MB · צפיות: 390
  • 20200507_154007.jpg
    20200507_154007.jpg
    KB 874.3 · צפיות: 379

ניו פייס

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אני לי מיקסר כרגע, בלנדר מוט יעזור לי להכין את זה או שזה אבוד מראש?
 

אש הברזל

משתמש סופר מקצוען
לפני הפתיחה - לא.
כתוב עליהם שתמיד צריך לשמור בקרור
ואני השתמשתי בכזו חדשה והיא היתה פשוט מקולקלת
הלך לי גלידת נוגט מצופה בשוקולד קרנצ' לפח קומפלט
בגלל הטעם לוואי שהיה לחלב מרוכז כי לא היה בקרור
תבדקו על הצנצנת כתוב שצריך לשמור בקרור לא כתוב רק אחרי הפתיחה
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
זה אחד המתכונים שאני עושה במלא וריאציות, הוא פשוט מושלם!
(עם בננות, ריבת חלב, פקאנים, אוראו, ומה לא...)
אגב, חלב מרוכז אני מכינה בבית, זה מאד קל וטעיםםםם ( :eek: :p )
 

דייד

משתמש מקצוען
זה אחד המתכונים שאני עושה במלא וריאציות, הוא פשוט מושלם!
(עם בננות, ריבת חלב, פקאנים, אוראו, ומה לא...)
אגב, חלב מרוכז אני מכינה בבית, זה מאד קל וטעיםםםם ( :eek: :p )
[/QUOT

איך את מכינה חלב מרוכז
אפשר מתכון
 

הולי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
חלב מרוכז ביתי
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
איך את מכינה חלב מרוכז
אפשר מתכון



חלב מרוכז ביתי

מתכון מאד דומה, ואני משערת שהחלב המרוכז הרבה יותר אמיתי מהחנות :D
שווה לנסות בבית!
 

לילי 1

משתמש מקצוען
מי לא אוהב גלידת שמנת מגלידריה, או גלידה משובחת של בן אנד ג׳ריס?
כשנחשפתי לפני תקופה (ארוכה מאוד) לטרנד שכבש את האינטרנט - גלידה משני מוצרים,
ידעתי שאת זה אני אוהב.
תקופה ארוכה המתכון ישב לי בראש, החלב המרוכז שנקנה לכך המתין במזווה,
והשמנות המתוקות התחלפו במקרר.
עד שהגעתי לזה.
עוד מספר שבועות חיכתה התמונה במצלמה והקלוריות נתקעו בגוף בגלל חוסר פעילות ספורטיבית:rolleyes:
אבל לפני שבועות חשבתי שאני חייבת לשתף אתכם במתכון המושלם הזה.
יוצאת גלידה במרקם משגע כאילו היא עברה במכונת גלידה,
ובטעם שמהרגע שתטעמו לא תקנו יותר בגלידריה.
זיסלק, קצפת, ראו הוזהרתם:confused:
וכמובן - הפלוס הגדול,
ניתן להוסיך לגלידה ככל העולה על רוחכם ולגוון בטעמים.
כן ניתן להכין גלידת שמנת וניל, גלידת שמנת אוראו, גלידת שמנת ריבת חלב, גלידת שמנת שוקולד פליק,
גלידת שמנת לוטוס, גלידת שמנת פקאן או כל שלט אחר שאתם אוהבים מהגלידריה.
לשם התחלה בחרתי להוסיף לגלידה וניל טחון, זכר לגלידות של בן וג׳ריס המנוקדות בשחור.
(תקרבו את התמונה ותראו את הנקודות:p)
אז הנה הכמויות.
גלידת שמנת בשני מרכיבים:
צנצנת חלב מרוכז
2 מיכלים שמנת מתוקה.
סה טו.
מקציפים את השמנת במשך מספר דקות לקצפת רכה.
מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד ליצוב.
מוסיפים את התוספות:
תוספות אבקתיות (קפה, וניל וכו') ניתן להוסיף יחד עם החלב המרוכז.
תוספות נוזליות (ריבת חלב, שוקולד אגוזים, ממרח לוטוס, רוטב דובדבנים וכו') ניתן להוסיף עם החלב או לשייש לתוך המסה למראה מעניין כמו בגלידריות
תוספות מוצקות (אוראו, עוגיות לוטוס) שוברים גס ומקפלים לתערובת.
מוסיפה בהסתייגות שניתן בזהירות להוסיף אותם בסוף ההקצפה ולתת עוד סיבוב של המקסר, אבל רק אם מאומנים לעצור את זה בזמן, שלא ימעך יחד.
מעבירים לקופסת אכסון, עדיף כזו ארוכה, כדי שיקל עליכם ׳לגרור׳ כדורים חתיכיים.
מקפיאים מינימום 5-6 שעות, אם הגלידה קפואה מדי ממתינים מספר דקות לפני יצירת הכדורים.
יוצאת גלידה במרקם של... בעצם, כבר כתבתי הכל קודם;)
מצו״ב תמונה של גלידת וניל מוגשת עם קראמבל תפוחים לוהט.

הערות:
* טיפ לכדורים יפים: להרטיב כף גלידה במים לנעוץ בקצה הקופסא ולגרור את הכף לכל האורך. ניתן לראות בתמונה.
* מהכמות המדוברת יצאו כ15 כדורים נאים.
* למרות שמה יותר קפוא מגלידה, לא ממליצה להשהות אותה במקפיא יותר משבוע וחצי-שבועיים, אחרת המרקם אובד. משאריות ניתן להכין מילקשייק מדהים. זיסלק, כבר הזכרנו?
וואוו מושלם. ממש שמור והשמן.
תודה!
אבל תגידי, באמת יש לך מקלות וניל? מאיפה???
כבר שנים שאני לא משיגה ועדין שואלת בחריצות בכל חנות תבלינים/טבע/אפיה. מהמוכרים הבנתי שזה הזהב החדש ואין להשיג. בקיצור, צ'יק צ'ק להוציא את כל הקלפים, מאיפה?
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
תודה @java !!!
נראה מיוחד!
בקשר לחלב המרוכז, אשמח לתמונה איך נראה בחנות, כי מימי לא נתקלתי במוצר כזה.
מנסה להבין איפה לחפש בסופר...
ולאלו שהכינו לבד, מנסיונכן, תצא עם זה גלידה כמו שג'בה ממליצה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כתוב עליהם שתמיד צריך לשמור בקרור
ואני השתמשתי בכזו חדשה והיא היתה פשוט מקולקלת
הלך לי גלידת נוגט מצופה בשוקולד קרנצ' לפח קומפלט
בגלל הטעם לוואי שהיה לחלב מרוכז כי לא היה בקרור
תבדקו על הצנצנת כתוב שצריך לשמור בקרור לא כתוב רק אחרי הפתיחה
הזוי!
אני הסקתי ככה כיון שבחנות זה מאוכסן במדף.
ועכשיו אני רואה שכתוב באמת לשמור בקירור.
לא לקחתי סיכון,
שתי את שתי הצנצנות שבבית במקרר.
 

stroke

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
חסום לי המתכון של החלב המרוכז.
יש מצב להעלות?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
וואוו מושלם. ממש שמור והשמן.
תודה!
אבל תגידי, באמת יש לך מקלות וניל? מאיפה???
כבר שנים שאני לא משיגה ועדין שואלת בחריצות בכל חנות תבלינים/טבע/אפיה. מהמוכרים הבנתי שזה הזהב החדש ואין להשיג. בקיצור, צ'יק צ'ק להוציא את כל הקלפים, מאיפה?
זה באמת זהב,
וגם אני הסתובבתי בכל העיר מספר חודשים,
כמעט הגעתי למדגסקר:rolleyes:
בסוף מצאתי באדיבות ניקית מפרוג במכירה בבית וגן,
כבר בודקת לך את הכתובת.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@לילי 1 קוראים לחנות לה פרלין,
בעוזיאל 30 בית וגן ירושלים.
ותודה ל @userit שסיפרה לי על המכירה.
http://www.lapraline.co.il/
(אגב, זה לא וניל שלם אלא טחון, אבל מה זה משנה, העיקר וניל אמיתי)
 

לילי 1

משתמש מקצוען
@לילי 1 קוראים לחנות לה פרלין,
בעוזיאל 30 בית וגן ירושלים.
ותודה ל @userit שסיפרה לי על המכירה.
http://www.lapraline.co.il/
(אגב, זה לא וניל שלם אלא טחון, אבל מה זה משנה, העיקר וניל אמיתי)

משיטוט מהיר באתר לא מצאתי וניל וכן מצאתי שהם צריכים קופירייטר בדחיפות....
באמת לא משנה לי וניל שלם או טחון, הכי אני רוצה להכין תמצית וניל טבעית.
זו חנות או מכירה ביתית? צריך תיאום מראש? את זוכרת כמה שילמת?
מליון תודות לך ול @userit האלופות
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה