נכתב ע"י ANONYMUS;1473733:מקריאה מרובה בגוגל(זה בהחלט מעניין אותי לקנות את המנורות...)
מתברר שקרינה אינפרא אדומה עלולה להזיק לראייה לטווח הרחוק.
האם זה נבדק?
בתוספת ולחיזוק דברי אריאלס:נכתב ע"י ariels;1473740:בדקתי באנגלית ומצאתי אתר שמפרט את היתרונות הבריאותיים הרבים של קרני אינפרא אדום
אבל - זו חברה שבעצמה משווקת את החימום הנ"ל, כך שהם לא ממש אובייקטיביים
(ואגב, בדולרים זה יותר יקר...)
אנסה לחפש עוד מידע ואשמח לשתף
נכתב ע"י start;1473816:מה עם שבת?
נכתב ע"י GolanArt;1473810:מאידך, על אף שאין וויכוח שהIR הן קרניים לא מזיקות,
אני באופן אישי עדיין לא בטוח, למה? לא יודע, אולי כי אני
חשדן...
נכתב ע"י contrast;1473846:איך אנשים משתמשים בספירלות בלי לחשוש, שזו סכנת נפשות ממש,
כמו שלצערנו שומעים על שריפות כל חורף,
וחוששים חשש רחוק מקרניים שלא מזיקות לכל הדעות ואפ' מועילות ?!
ומדובר במוצר תקני ובטיחותי שמשתמשים בו בכל העולם כבר שנים.
נראה ההסבר זה הטבע הבריא שלנו, לבדוק ולברר על כל דבר חדש.
מכיוון שכאן בארץ זה חדש ולא מוכר לנו, אנחנו חשדניים,
לעומת ספירלות, או אפ' מיקרוגל שהוכחו כמזיקים או מסוכנים, אבל בגלל ההרגל אנחנו סלחניים...
נכתב ע"י contrast;1473798:נקודה נוספת, האינפרא נותן חיוניות ואנרגיה, ממש כמו שמש, בקיץ אנחנו יותר ערניים ונמרצים...
נכתב ע"י sh12;1471359:האם מותר לשימוש בשבת?
והרי לפי דברייך, המכשיר מחמם את האנשים עצמם, כך שהוא פועל עליהם דווקא כשהם נכנסים לחדר ופעילים בו...
נכתב ע"י GolanArt;1473840:שעון שבת, אלא מה?
נכתב ע"י contrast;1471328:החימום לא מחמם את האויר, כמו שיטת החימום המקובלת בכל אמצעי החימום שאנחנו מכירים בארץ,
אלא את העצמים בהם הוא פוגש, אנשים, רהיטים, קירות ורצפה, ואחרי שעה שעתיים הקירות עצמם מוליכים את החום ושומרים על חום הבית כולו.
נכתב ע"י sh12;1471359:האם מותר לשימוש בשבת?
והרי לפי דברייך, המכשיר מחמם את האנשים עצמם, כך שהוא פועל עליהם דווקא כשהם נכנסים לחדר ופעילים בו...
נכתב ע"י contrast;1471363:לפי מה שהבנתי ממנו קרני האינפרא אדום שנשלחות מהמנורה, כשהיא נפגשת בבן אדם או בחפץ היא מחממת אותו. לא שהמכשיר מתחיל לפעול כשנכנסים לחדר.
בכל אופן אינני יודעת בדיוק איך זה פועל, ובודאי שאינני יודעת לפסוק הלכה.
אולי תשאלו רב.
נכתב ע"י ariels;1473862:האמת שזה קלף חזק.
בתור מי שממש מחכה לשמש כבר....... וכל יום חורפי שהשמש זורחת בו אני מודה להשם (נכון, מתפללים לגשם, אז - שירד בימי שמש נעימים, אין לי התנגדות)
נכתב ע"י GolanArt;1473806:ועוד נקודה חשובה, החימום הזה זול באמת ומכניס את ההוצאה שלו בצ'יק!
לחמם חדר ב600W, או ב300 לסרוגין, אין חיה כזו!
נכתב ע"י גלאט;1473865:כוונת השאלה היא להלן:
נכתב ע"י chick;1473877:כמה זה בכסף 600w לשעה, ל12 שעות,(לחודש)
מזגן אני יודעת שעולה לי שקל וחצי לשעה -ואם אני ממזגת כשהאפרוחים מגיעים הביתה זה חוסך לי 10 ארטיקים....
אין לו טרמוסטט, למיטב ידיעתינכתב ע"י GolanArt;1473885:ואפילו יש מצב שהמכשיר הזה, במידה ואין בו טרמוסטט, יהיה יותר
מהודר אפילו ממזגן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: