נכתב ע"י chyz;1472474:אבל ההרגשה של: אין לי זמן לשטויות שלכם, אני בכלל עושה לכם טובה שאני מסכים למכור...
קצת מרגיזה, הייתי אומרת
זה מנטליות רוסית
אל תקחי ללב
נכתב ע"י chyz;1472474:אבל ההרגשה של: אין לי זמן לשטויות שלכם, אני בכלל עושה לכם טובה שאני מסכים למכור...
קצת מרגיזה, הייתי אומרת
לא חייבים לקנותנכתב ע"י chyz;1472474:אבל ההרגשה של: אין לי זמן לשטויות שלכם, אני בכלל עושה לכם טובה שאני מסכים למכור...
קצת מרגיזה, הייתי אומרת
תקראי את התגובה הקודמת שלך, היא לא הייתה על קרינה.נכתב ע"י עפולה;1472476:השאלה על הקרינה היא נודניקית?
אם אני שואלת על הקרינה אני צריכה לפני כן להפקיד כסף אצל נאמן ולהתחייב שאם נושא הקרינה מסודר אני רוכשת את המוצר...?
מעניין, גם לי זה הרגיש ככהנכתב ע"י efrat1;1472478:זה מנטליות רוסית
אל תקחי ללב
זה מצויין לאמבטיה, אבל לא מומלץ לאמבטיה קטנה מאוד. בדרך כלל במידה ומחממים בחללים הסמוכים לאמבטיה (מטבח, חדר שינה) - אז פשוט אמבטיה כבר חמה, כי החום עובר דרך הקירות והרצפה, זה חום אמיתי, לא אוויר חם, נא לזכור! אבל מי שיש לו אמבטיה גדולה, 10 מטר נגיד בערך, זה מצויין. לאמא שלי יש כזו אמבטיה, והיא מאוד מרוצה.נכתב ע"י פוינט ק גת;1471631:קונטרסט, זה מספיק מחמם גם באמבטיה?
זה לא יעיל לתלות על הקיר, אבל אפשר. מדוע? כי זה לא מיקרוגל, זה נורת ליבון. נ-ו-ר-ת ל-י-ב-ו-ן שפולטת אור (חם).נכתב ע"י Ayalam;1471748:חייבים לתלות על התקרה?
אותו אפקט חימום גם כשזה על הקיר?
נכתב ע"י contrast;1471706:להלן תשובתו, ציטוט:
אני יכול לשלוף עכשיו 3 תעודות:
מכון התקנים הישראלי, מכון התקנים האירופאי ומכון התקנים הרוסי
(אגב, למי שלא מכיר: מכון התקנים הרוסי הוא האמין ביותר, מכיון שרוסיה היא מדינה יחידה בעולם, שעסוקה בייצור לשוק המקומי בלבד ולא בייצוא, יש להם מספיק גז ונפט בשביל ייצוא. וככל שמדובר בייצור עבור צריכה מקומית, כך פיקוח ממשלתי הדוק יותר במדינה שמכבדת את עצמה, והרי הממשלה הרוסית מעוניינת באוכלוסיה בריאה, שיכולה להמשיך להלחם בכל האויבים הרבים של רוסיה).
אני תמיד פונה לאנשים חושבים.
אולי מרבית הסוחרים אוהבים לעשות כסף מטפשות הלקוחות, אני לא.
הטפשים נעקצו, נעקצים וימשיכו להעקץ מסיבה פשוטה: אומרים שהחכמים לומדים מטעויות של אחרים, הטיפשים לומדים מטעויות של עמצם. אך יש מוסיפים, שבזמננו החכמים לומדים מטעיות של עצמם, והטיפשים לא לומדים משום כלום.
אך אני יודע מנסיון של שנים רבות, שזה לא יעזור. הטפשים ימשיכי לפחד גם אם יראו את התעודות,
כי "הרב כולם" עדיין לא קנה.
לעומת זאת, הטפשים ימשיכו לצרוך קוקה קולה, להשתמש במיקרוגל ולדבר שעות בפלאפון, למרות שכל אלה מסרטנים בצורה וודאית (וגם לעשן) כי "כולם עושים את זה, אז מה, כולם טיפשים?", כך סובר הטיפש הממוצע.
שוב, אני לא פונה אליו.
אני מציע לא להתווכח איתם בכלל בפורום, אלא להציע לחפש תשובה לבד.
אני לא יכול לפנות מהזמן שלי על השיחות עם כל האנשים.
יש את כל המידע ברשת.
נכתב ע"י contrast;1472406:עוד מידע בקשר למנורות,
אני מעבירה לו את השאלות ומצטטת כאן את תגובתו:
יש 3 תקנים. גם ישראלי גם אירופאי גם רוסי. ולפי נסיון שלי אף אחד מאלה ששאל על קרינה לא קונה גם אם ראה מסמכים.
יש שני סוגי אנשים: אלה ש"הרב כולם" אצלם הקובע, ולא יעזור שום תקן. ואלה שהם באמת רציניים, אז הם יודעים לבד שאינפרא-אדום לא קשור לשום קרינה מסיבה אחת פשוטה: הוא לא פועל כמו מיקרוגל או רנטגן, הוא פועל בדיוק כמו נורת ליבון ישנה (שפולטת חום). ומי שחושב שיש קרינה בנורה רגילה, מעניין ממתי הוא הטיל בזה ספק.
נהניתי לקרוא שמישהו מן הכותבים בפורום בעצמו הסביר את ההבדל במונחים מדעיים.
(הוא התכוון לדבריו של גולן כאן: )
בקיצור: האם מישהו חושב שהמגהץ עושה קרינה? מישהו ביקש אישור ממשלתי שהקומקום לא עושה קרינה? מישהו דרש מן המוכר מסמך שנורה פשוטה אינה פולטת קרינה? המנורה "אינפרא-אדום" זה בסך הכל גוף חימום די חלש (רק 600-800W) ולוחית קורנת.
מה זה לוחית קורנת? פשוט ביותר: זה לוחית מתכתית שמתחממת בדיוק כמו נורת ליבון רגילה ואז מתחילה לפלוט אור, רק במקרה שלנו זהו אור מתחת לצבע אדום, שעין אדם לא רואה אותו, אבל הכלב והחתול כן רואים אותו.
נו, ואיך נכנס לפה נושא של קרינה? אולי מי ששאל, אם הוא רציני, יואיל להסביר מה זה קרינה בכלל? או שהוא לא יודע בעצמו מה זה, וגם לא רוצה לדעת, כי "הרב כולם" עדיין לא קנה?
במיוחד אחרי האסונות והשריפות שקורות כל שנה (שמעת מה היה בבית שמש?), הגיע זמן לדאוג לביטחון ילדינו ובריאותם. האינפרא אדום זהו מחמם בטיחותי ביותר הקיים בעולם, נקודה. אפילו גפרור לא יידלק ממנו, את מוזמנת לבדוק זאת בעמצך!
כמו כן, זה מחמם הכי עמיד לאורך שנים, בריאותי, וגם חסכן. וגם אחריות 5 שנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: