ממליץ בחום נהניתי מאד...ממליץ לנסוע?
אנחנו זוג מתלבטים אם לנסוע שבןע הבא לטביליסי או ליעד בארופה
ממליץ בחום נהניתי מאד...ממליץ לנסוע?
אנחנו זוג מתלבטים אם לנסוע שבןע הבא לטביליסי או ליעד בארופה
למה כוונתך לגבי ההכשר זה לא של הרב רוטנברגמקום נחמד
הייתי בקראון פלאס
מלון טוב
תבררו על ההכשר לא יודעת להגיד
אין לאיפה ללכת ברגל רק במונית/ טיול יומי מאורגן- יש כאלה גם דוברי עברית
זה בכשרות "הרב הראשי" של גיאורגיה, הרב אלימלך רוזנבלט.למה כוונתך לגבי ההכשר זה לא של הרב רוטנברג
וגם האם הזמנתם דרך בוקיניג או שיש אפשרות יותר טובה
תודה רבה
חרדי שהיה בחול בעשור האחרון רוב הסיכויים שזה היה בגאורגיה, מקום נהדר שווה.אשמח לכל מיידע שהוא
האם כדאי מבחינה כספית,
דירות נופש מישהו שהיה וממליץ על משהו מסוים?
נהגי מונית דוברי עברית,
מסעדות כשרות למהדרין
וכל דבר שיכול לעזורר...
תודה רבה!!!
נכון, אבל גם דאבוס ושם למשל נורא נהננו, אבל הבנתי שגדאורי יהיה משעמם אם לא עושים סקי..גדאורי זה אתר סקי
בחינת מסעדות יש מנדיס ובית חב"ד ובקרון פלס- זה מה שאני יודעת. אטרקציות שעתים נסיעה לכל כיוון ובעיר עצמה רכבל, פארק, שווקים, ראיתי שיש גם גן חיות, שייטגם אני אשמח לכל מידע על טיולים ואטרקציות ומסעדות ,
אנחנו 4 זוגות עם תינוקות קטנים
אנחנו טסים בע"ה לגיאורגיה למלון קרון פלס בטביליסילא צריך להזמין מראש
אוכל בסדר גמור
תבררו על ההכשר כי זה של הרב אבימלך רוזנבלט, שלא כולם סומכים עליו, (הוא יכול להתיר לפעמים חלב נכרי למשל)
מומלץ לאכול בקראון פלס.
זה בכשרות של הרב נחמיה רוטנברג.
ואם @כל_הכשר_טוב_לי תגיד שזה הכשר טוב אז תאכלו? אתם מכירים את @כל_הכשר_טוב_לי כדי לסמוך על המלצות הכשרות שלה?אנחנו טסים בע"ה לגיאורגיה למלון קרון פלס בטביליסי
והבנו שהכשרות שם היא בהשגחת ר' חיים אטיאס והבשר והעופות תחת השגחת ר' יצחק קוגן מרוסיה,
מכיר/ יודע מבין בזה?
ניסינו לבדוק בכל מיני אפיקים ולא הצלחנו לעמוד על טיבה של כשרות זו, אשמח לשמוע..
תודה
הרב יצחק קוגן עצמו הוא יהודי צדיק וברוסיה סומכים על השחיטה שלו. אבל מי משגיח לנו שהבשר בגיאורגיה אכן מגיע ממנו? ומי משגיח לנו מה עושים עם הבשר במלון?קיצר אין מידע... תודה
הכשרות בקראון פלס אכן הוחלפה לאחרונהאנחנו טסים בע"ה לגיאורגיה למלון קרון פלס בטביליסי
והבנו שהכשרות שם היא בהשגחת ר' חיים אטיאס והבשר והעופות תחת השגחת ר' יצחק קוגן מרוסיה,
מכיר/ יודע מבין בזה?
ניסינו לבדוק בכל מיני אפיקים ולא הצלחנו לעמוד על טיבה של כשרות זו, אשמח לשמוע..
תודה
יש שם או את הכשרות של הרב רוזנבלט שהיא מקבילה לרבנות בארץ (במלונות שלו אפשר גם למצוא חלב נכרי למשל) ומיועדת לקהל המקומי.אשמח לשמוע האם למישהו יש מידע בקשר לכשרויות בגאורגיה @h5247
כמו"כ מה בדבר בית חב"ד של הרב קוזלובסקי משום מה הרבה סומכים עליו מישהו יודע מה טיב ההכשר שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: